ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!...

Το Superferry φορτώνει την Παρασκευή 24/2 το πρωί στη Ραφήνα...

Με δεδομένο τον ήπιο καιρό που αναμένεται για το τριήμερο της Κυριακής της Αποκριάς και της Καθαρής Δευτέρας κόσμος πολύς έσκασε μύτη στη Ραφήνα. Ήδη η κίνηση από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και  για τα δύο πλοία της γραμμής μας ήταν μεγάλη. Και τα δύο είχαν μεγάλες πληρότητες. Μάλιστα ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ στο απογευματινό της Πέμπτης είχε πλήρες γκαράζ, ενώ και το πρωινό Superferry είχε κι αυτό μεγάλη πληρότητα.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το πρωί, από όπου και η παραπάνω φωτογραφία το Superferry έφυγε με 205 ΙΧ, ενώ όπως μαθαίνουμε και το έκτακτο απογευματινό δρομολόγιο του, που θα πάει μέχρι Μύκονο, θα έχει επίσης μεγάλη πληρότητα και πάνω από 200 ΙΧ. Προφανώς αντίστοιχη θα είναι η κίνηση και για τον ΘΕΟΛΟΓΟ.

Το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου το δρομολόγιο του Superferry είναι ήδη πλήρες. Απομένει το απογευματινό δρομολόγιο. Η κίνηση θα είναι μεγάλη και στην επιστροφή της Καθαρής Δευτέρας 27/2. Οι επιστροφές τόσο του ΘΕΟΛΟΓΟΣ, όσο και του Syperferry αναμένονται να είναι πλήρεις, ενώ προβλέπεται και κίνηση και στο τοπικό του Superferry το βράδυ της Δευτέρας.

Τα παραπάνω ας τα λάβουν υπόψη τους οι ταξιδεύοντες για ΑΝΔΡΟ και τα άλλα δύο νησιά για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet