Η Άνδρος στην τηλεόραση της Ρουμανίας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Άνδρος «πρωταγωνιστεί» στη Ρουμάνικη τηλεόραση!

Εντυπωσιάζει η Άνδρος το τηλεοπτικό κοινό της Ρουμανίας το τελευταίο διάστημα, μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή «Cap Compas» http://tvr2.tvr.ro/emisiuni/cap-compas_4956.html που θεωρείται η παλαιότερη και η πιο καθιερωμένη ταξιδιωτική εκπομπή της Ρουμάνικης τηλεόρασης, καλύπτει προορισμούς από όλο τον κόσμο και δίνει έμφαση σε θέματα ιστορίας, πολιτισμού, κουλτούρας, παράδοσης, γαστρονομίας και αυθεντικότητας.

Το εκτενές επεισόδιο για το δεύτερο νησί των Κυκλάδων προβάλλει το μεγάλο εύρος δυνατοτήτων του προορισμού. Η μοναδική αρχιτεκτονική, τα γραφικά χωριά, τα κρυστάλλινα νερά, η άγρια φυσική ομορφιά, το εκτενές περιπατητικό δίκτυο, τα μοναστήρια, η γαστρονομία και η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά «πρωταγωνιστούν» στο επεισόδιο που γυρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου και τη στήριξη του δικτύου CTN Andros.

Σημειώνεται πως η κάθε νέα εκπομπή «Cap Compas»  κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης της Ρουμανίας, TVR2 και μετά επαναπροβάλλεται και στα υπόλοιπα κανάλια του δικτύου σε Ρουμανία αλλά και Μολδαβία. Εκτιμάται πως σε μια περίοδο 3 μηνών η κάθε εκπομπή προβάλλεται δεκάδες φορές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων από τη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βουκουρέστι, η Ελλάδα αναμένεται να αποτελέσει αγαπημένο προορισμό για τους Ρουμάνους ταξιδιώτες το 2023. Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες και όλους τους φορείς που συνέβαλαν στο άρτιο αποτέλεσμα και οδήγησαν σε μία ακόμα αξιόλογη ευκαιρία προβολής του προορισμού στο εξωτερικό.  

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet