Εταιρεία γάμων εστιάζει στην Άνδρο!...

Αγγλικός γάμος αλα ελληνικά στο Φελλό... 

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε γράμμα ανδριώτισας που αναφέρεται σε εταιρεία γάμων που επιχειρεί διείσδυση στην Άνδρο - Εν Άνδρω)

Καλησπέρα σας κ.Μπασαντή,

Ονομάζομαι Νικολέττα Γλυνού. Αρχικά, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα σας  για το νησί μας. Θα ήθελα να έρθω σε επικοινωνία μαζί για να σας ενημερώσω για το νέο επιχειρηματικό βήμα μας στο νησί ως Event Planner. Ως βέρα Ανδριώτισσα έχω ζήσει το νησί μας σε εποχές που δεν υπήρχε ανάπτυξη όσο και να προσπαθούσαν αρκετοί συμπατριώτες μας.
 
Τα τελευταία έτη βλέπω πως η Άνδρος επιτέλους εξελίσσεται τόσο τουριστικά όσο και επαγγελματικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκεφτώ να προσεγγίσω ένα αθηναϊκό γραφείο διοργάνωσης εκδηλώσεων και να προσεγγίσουμε την Άνδρο με σκοπό να προβάλουμε το νησί μας ως τον ιδανικό προορισμό για γάμους-βάπτισης. Η Sparkling Day Cyclades είναι η εταιρία που ξεκινάμε μαζί με την ιδιοκτήτρια της και εύχομαι να βοηθήσουμε την Άνδρο να προβληθεί και να εξελιχθεί μαζί μας.
 
Τέλος, ζήτω τη βοήθεια σας ως το καταλληλότερο μέσο για να μας γνωρίσουν οι συμπατριώτες μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Παραμένω στη διάθεση σας και θα χαρώ να επικοινωνήσουμε για περαιτέρω πληροφορίες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Με εκτίμηση,
Νικολέττα Γλυνού

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet