Εδώ ντιμπέιτ! Εκεί ντιμπέιτ! Που είναι το ντιμπέιτ;

Όταν ο Δημήτρης Γιαννίσης πρότεινε ξαφνικά να γίνει ντιμπέιτ των 5 υποψηφίων για την δημαρχία της Άνδρου (προτείνοντας ως συντονιστή και τον διαχειριστή του Εν Άνδρω) ξαφνιαστήκαμε. Αποδεχτήκαμε, αλλά αναρωτηθήκαμε για το πότε και το πώς.

Στη συνέχεια ο Δ. Γιαννίσης μας ξάφνιασε πάλι ορίζοντας μόνος του τον χώρο και χρόνο. Διαφωνήσαμε γιατί αυτό έπρεπε να οριστεί σε συνεργασία όλων των υποψηφίων κι όχι εκβιαστικά από έναν.

Όταν ο δήμαρχος Θ. Σουσούδης - με την παρότρυνση του Λ. Μπάλλα - πρότεινε να διεξαχθεί ντιμπέιτ στις 22 Απριλίου (Μ. Δευτέρα) βρήκαμε την πρόταση λογική. Λογική την βρήκαν και οι τέσσερις από τους πέντε υποψηφίους (Σουσούδης, Λοτσάρης, Μπάλλας, Καπάκης). Δεν απάντησε (δημόσια τουλάχιστον) ο Δ. Γιαννίσης.

Σήμερα είναι αισίως 21 και αύριο 22 Απριλίου! Τόσο ο Θ. Σουσούδης όσο και ο κ. Μπάλλας δεν έχουν πει ακόμα λέξη για το ντιμπέιτ που μόνοι τους πρότειναν στις 22 Απριλίου και οι άλλοι συμφώνησαν. Μοιάζει να το έχουν ξεχάσει εντελώς.

Που και πως θα γίνει το ντιμπέιτ; Γιατί δεν έχουν δημοσιοποιήσει τους όρους του, τους συμμετέχοντες, τον χώρο και την ώρα; Πέταξαν μήπως ένα βεγγαλικό για να αποφύγουν την βιαστική κίνηση του Δ. Γιαννίση και φτάσαμε ένα 24ώρο πριν την διεξαγωγή του χωρίς να έχουν πει λέξη; Είναι υπεύθυνη στάση αυτή του κ. Σουσούδη και του κ. Μπάλλα; Μήπως είπαν... ξείπαν; Και πάνε παρακάτω! Δεν θα έπρεπε να μάθουμε από αυτούς που πήραν την πρωτοβουλία για τις 22 Απριλίου τι συμβαίνει; Έχει μήπως ξεχάσει ο κ. Θ. Σουσούδης πως έβγαλε και δελτίο τύπου;

Ερωτήματα χωρίς απάντηση ένα 24ωρο πριν την διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ που εξαγγέλθηκε διθυραμβικά, επιδοκιμάστηκε από όλους και σήμερα έχει ξεχαστεί. Αν δεν πουν κάτι  καθίστανται αναξιόπιστοι και οι δύο (δήμαρχος και πρόεδρος ΔΣ) οι οποίοι πήραν την πρωτοβουλία να αντικρούσουν τις βιαστικές κινήσεις του Δ. Γιαννίση. Και κατέληξαν σε ακόμα χειρότερες κινήσεις κωλυσιεργώντας και αποσιωπώντας μόνο και μόνο για να μην γίνει τίποτα από αυτό που ο ίδιοι πρότειναν...

Περιμένουμε μια απάντηση…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ψάχνω να βρω δημοτικό σύμβουλο με όνομα Ανδρέας Κολατσας αλλά δεν υπάρχει στο τωρινό Δήμο. Μήπως είναι υποψήφιος και έκοψε κουστούμι από νωρίς?
Αφού σε θεωρεί ανάξιο απάντησης γιατί απαντά στο άρθρο σου?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ THE NAIL, Εσείς αγαπητέ κύριε/α αν είσαστε στην Θέση Λότσαρη ή Καπάκη, είχε αναλάβει θεσμικά και αποδεχθεί τυπικά να διεκπεραιώσει, οργανώσει το DEBATE (το οποίο αποδέχτηκε με έκδοση δελτίου τύπου - Ανακοινώσεως) ο κ Δήμαρχος, θα τον σπρώχνατε?? Εγώ προσωπικά θα το έσπρωχνα μόνον αν ήμουν σίγουρος ότι δεν μπορεί να το ολοκληρώσει....
Τελικά μάλλον αυτό έγινε, δλδ δεν μπορεί να το ολοκληρώσει, κοινός να μοιράσει δυο γαιδάρων άχυρα ο κ Σουσουδης. Τα κίνητρα της μη ολοκλήρωσης και οργάνωσης του DEBATE πηγάζουν από την άφθονη κουτοπονηρία του...... αυτού αλλά και των συμβούλων του... ΥΠΟΜΟΝΗ O Γιαννίσης είναι εδώ και έρχεται με φόρα....!

This comment was minimized by the moderator on the site

όξος και χολή πριν την Μεγαλη Παρασκευη απο τοπικους <<δημοσιογραφους>> . Διαβαζουμε απο την εγκυκλοπαιδεια : <<Δημοσιογράφος ονομάζεται το πρόσωπο που ασχολείται με την συλλογή και τη μετάδοση πληροφοριών προς το κοινό σχετικά με την επικαιρότητα, τα προβλήματα που υπάρχουν,τους ανθρώπους, τα θέματα που τους απασχολούν κ.α. Οι δημοσιογράφοι συλλέγουν πληροφορίες, είτε προφορικά είτε γραπτά, και τις δημοσιεύουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.Υπάρχει η άποψη ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι αντικειμενικός φορέας ειδήσεων, συγκεντρωμένος στο περιεχόμενο του άρθρου του χωρίς άλλες διαδικαστικές ανησυχίες ώστε η ορθότητα, η πληρότητα και ο τρόπος έκφρασης να συντελούν στη συνολική ποιότητα. Κάτι τέτοιο όμως είναι λάθος και εξ ορισμού αδύνατον. Εφόσον μπαίνουν στη μέση ζητήματα όπως η επιλογή μιας είδησης ανάμεσα σε τόσες άλλες, ο χρόνος και ο τόπος στον οποίο αυτή θα αναπαραχθεί, το προσωπικό ύφος και ο σχολιασμός του δημοσιογράφου, καταρρίπτεται αμέσως η αντικειμενικότητα, και φανερώνεται η χροιά του υποκειμενικού που υπάρχει σε κάθε δημοσιογραφική δραστηριότητα.>> Θεωρω πως πρεπει τουλαχιστον να ελεγχεις την αληθεια των οσων γραφεις αλλιως εισαι εντεταλμενος λιβελογραφος αναξιος απαντησης ,( Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Κολάτσας)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας πούμε ότι οι κ.κ.Σουσούδης-Μπάλλας το έκαναν ''γαργάρα''. Ο κ.Γιαννίσης που το πρώτος το πρότεινε, ή οι κύριοι Λοτσάρης και Καπάκης γιατί δεν το ''έσπρωξαν''. Μήπως γιατί ο καθένας έχει τους λόγους του;;

This comment was minimized by the moderator on the site

κε Μπασαντη, όταν Σουσουδης-Μπαλλας. όριζαν debate εννοούσαν de-bait, δηλαδή απαγκίστρωση από το να εκτεθούν δημοσίως. Στριβειν διά του αρραβώνα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα τι ντιμπειτ με το Γιάννιση που δεν έχει ούτε συνδυασμό

This comment was minimized by the moderator on the site

Απλά ο συντοπίτης Δημήτρης Γιαννισης ( κάβουρας) ξεφτίλισε τον δημερχο, ο οποίος για κάποιος λόγο αποφεύγει το ντιμπέιτ!! Μπράβο Δημήτρη, συνέχισε είμαστε μαζί σου!!!