Ο Γ. Καπάκης και η νομική υπηρεσία του Δήμου Άνδρου απαντούν στον Ν. Θεολόγου

Λάβαμε δύο ακόμα απαντήσεις στην επιστολή του Νίκου Θεολόγου που δημοσιεύσαμε χθες. Στην επιστολή ήδη απάντησε χθες ο δήμαρχος Θεοδόσης Σουσούδης. Σήμερα απαντά η δημοτική κίνηση "Η Άνδρος της Ζωής" μας του κ. Γ. Καπάκη και η δεύτερη η νομική υπηρεσία του Δήμου Άνδρου, η οποία απαντά και στις νομικές αιτιάσεις της προσφυγής του Ν.  Θεολόγου που διαβιβάστηκε στην περιφέρεια. Η απάντηση της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου διαβιβάστηκε και αυτή  στην Περιφέρεια. Η απάντηση του συνδυασμού του κ. Καπάκη είναι καθαρά πολιτική, η απάντηση της νομικής υπηρεσιας είναι επί της προσφυγής που έγινε από την "Ανδριακή Ενότητα".   Για να διευκολύνουμε τους αναγνώστες μας στην νομική απάντηση του Δήμου Άνδρου δημοσιεύουμε μόνο το πολιτικό συμπέρασμα της. 

"εν Άνδρω"

(α) Δημοτική Κίνηση "Η Άνδρος της Ζωής μας"

Περί δημοκρατίας (συνέχεια)... Απάντηση στον κ. Θεολόγου.

Οι χαρακτηρισμοί για την δημοτική μας  κίνηση από μέρους του κ. Θεολόγου μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους  και δείχνουν ότι μάλλον βρίσκεται σε «τρικυμία εν κρανίω». 

Οι Ανδριώτες  διαθέτουν και μνήμη και κρίση.

Εμείς από την πλευρά μας, αντί για τουφεκιές στον αέρα, παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και τις προγραμματικές μας αρχές που καταθέσαμε στον Ανδριώτικο λαό.

Τέλος,  ποιά δημοτική παράταξη τιμά τους ψηφοφόρους της και τον ίδιο της τον εαυτό, ας κοιταχτεί καλύτερα στον καθρέπτη ο κ. Θεολόγου. Η παραίτηση του πρώην επικεφαλής της Ανδριακής Ενότητας είναι πολύ πρόσφατο γεγονός...

 

(β) Απάντηση της νομικής υπηρεσίας Δήμου Άνδρου προς την Περιφέρεια

.....

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet