ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ: Με προσωπική ατζέντα κινήθηκε όλα αυτά τα χρόνια ο Ν. Μουστάκας!...

 

         Γράφαμε στις 13/5/22 υπό τον τίτλο "Η βρετανική "Sun" ήρθε κι έφυγε από την Άνδρο χωρίς μια ενημέρωση ή ένα δελτίο τύπου!!!" για την προσωπική ατζέντα κόντρα στα συμφέροντα του Δήμου Άνδρου του Ν. Μουστάκα. Και σημειώναμε πως "σε προσωπική βάση η έλευση και η αποχώρηση των δύο δημοσιογράφων της βρετανικής "SUN" στην Άνδρο. Ακόμα και η μια και μοναδική φωτογραφία τους από την επίσκεψη τους είναι κι αυτή προσωπική και από το προσωπικό προφίλ του υπεύθυνου του Δήμου Άνδρου!!!" Τέτοια ήταν η "ενημέρωση" που διαμαρτυρήθηκαν μέχρι και οι χορηγοί της επίσκεψης!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ  ΣΤΟ Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑ     

28/02/2023

Αγαπητέ Νίκο,

Ήταν αναμενόμενη μία τέτοια απάντηση από εσένα, αλλά για να μη παρασύρεται ο κόσμος πιστεύοντας ότι αδικήθηκες και δεν σου φέρθηκα σωστά εγώ και η παράταξη, σου απαντώ τα εξής.

Μια απλή κοινωνική επαφή με μέλη της αντιπολίτευσης, μέχρι και μία μεγάλη φιλία με κάποιους από αυτούς όχι μόνο δεν είναι «αδίκημα» ή «έγκλημα», αλλά είναι αναμενόμενη, μέχρι και επιβεβλημένη γιατί δεν είμαστε εχθροί, είμαστε συντοπίτες που απλά έχουμε διαφορετική άποψη σε κάποια ζητήματα.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε κάποτε να προσεγγίσουμε οι μεν τους δε και να λύσουμε πολιτικά, κοινωνικά και άλλα προβλήματα του νησιού μας.

Αυτό θα έπρεπε να είναι ο στόχος σου κάνοντας σχέσεις και παρέα με την αντιπολίτευση και όχι να πατάς σε δύο βάρκες και να προσπαθείς να ροκανίσεις τον χρόνο μέχρι να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις στις επόμενες εκλογές.

Από την απλή κοινωνική επαφή όμως μέχρι το να κάθεσαι επανειλημμένως και να φωτογραφίζεσαι προκλητικά μη συμμετέχοντας σε επίσημα τραπέζια του Δήμου που γίνονται την ίδια ώρα απέχει πολύ. Το να προτιμάς να πηγαίνεις σε τραπέζι που παραθέτει μέλος της αντιπολίτευσης και όχι στο επίσημο γεύμα που οργανώνει ο Δήμος την ίδια ώρα για να τιμήσει Ιερείς και τον πολιούχο του Γαυρίου είναι αιτία μεγάλου προβληματισμού.

Τέτοιου είδους περιστατικά συμβαίνουν επανειλημμένως πολλούς μήνες τώρα.

Φυσικά ούτε δικτατορία, ούτε εμφύλιο έχουμε στο νησί μας, μόνο που είναι οι νέοι φίλοι σου που καλλιεργούνε συστηματικά εδώ και τρία χρόνια κλίμα διχασμού και έντασης. Αυτό πως και δεν το κατάλαβες;

Η φράση που χρησιμοποιείς, «στήνονται λαϊκά δικαστήρια για εμένα, αλλά χωρίς εμένα», είναι ενδεικτική του τι θέλεις να πετύχεις με την όλη σου συμπεριφορά: να το παίξεις θύμα και να μπερδέψεις τον κόσμο. Κι όμως η συγκέντρωση των μελών της παράταξης στην οποία είχες προσκληθεί και στην οποία μπορούσες να συμμετάσχεις από όπου και να βρισκόσουν μέσω του κινητού σου και να πεις τις απόψεις σου, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ονομαστεί λαϊκό δικαστήριο.

Μας προσβάλεις και εμάς και την νοημοσύνη του κόσμου.

Το να ισχυρίζεσαι αδυναμία συμμετοχής σου στην παράταξη εξαιτίας προσωπικών θεμάτων υγείας, ενώ καθημερινά κάνεις δημόσιες εμφανίσεις αλλού, είναι τουλάχιστον αστείο.

Η διαγραφή σου και η αφαίρεση αρμοδιοτήτων μόνο ξαφνική δεν ήτανε. Την προκάλεσες με την στάση σου μήνες τώρα και ειδικά με την άρνησή σου να στηρίξεις την παράταξη μας στις επόμενες εκλογές. Ειδικά όταν είσαι και αντιδήμαρχός.

Μου ζήτησες δε να σου δώσω περιθώριο μέχρι τον Ιούνιο για να μου απαντήσεις, ίσως γιατί πολιτικά η 31η Μαΐου είναι για σένα σημαντική ημερομηνία.

Όσο για την Τουριστική προβολή του νησιού μας, όλα αυτά τα χρόνια, είχες την βοήθεια της εταιρίας RE:MAKE, η οποία είχε σύμβαση με τον Δήμο και σου οργάνωνε τις κινήσεις τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις και σου έγραφαν μέχρι και τους λόγους που έπρεπε να εκφωνήσεις.

 Έχεις το θράσος να μου καταλογίζεις, ότι χωρίς προηγούμενη συνεννόηση σου αφαίρεσα τα καθήκοντά, σε έπαυσα από αντιδήμαρχο και σε διέγραψα από την Παράταξη. Τα γράφεις γιατί ο κόσμος δεν ξέρει πόσες φορές σε κάλεσα να βρεθούμε και σου έθεσα όλα αυτά τα προβλήματα. Δεν ξέρουν ότι εδώ και χρόνια σε στηρίζω και σε βοηθάω, ότι αφήνω στην άκρη πίκρες και στεναχώριες, που μου έχεις κατά καιρούς δημιουργήσει για να διατηρούμε την φιλία μας και για το καλό της διοίκησης του Δήμου.

Το να παραδώσεις την έδρα σου στο δημοτικό συμβούλιο ήταν βασική θέση στο καταστατικό μας, αλλά ούτε αυτό το τιμάς. Εδώ δεν τίμησες τόσα άλλα σε αυτό θα ήσουν εντάξει;

Για τις γαλάζιες σημαίες είναι αυτονόητο γιατί το έκανα, το ότι δεν το καταλαβαίνεις δείχνει την απόσταση που άφησες να σε χωρίσει από εμένα και τον συνδυασμό μας.

Και για να μην μπερδεύεσαι σε ενημερώνω ότι δεν άλλαξα εγώ Νίκο μου, δυστυχώς αυτός που άλλαξε είσαι εσύ.

Αναρωτήσου πόσο μεγάλη αλλαγή χρειάζεται για να φτάσεις να τρως εκεί που έφτυνες.

Πόση αλλαγή χρειάζεται για να μας κατηγορείς για αντιδημοκρατικές και παράλογες καταστάσεις που δείχνουν απόγνωση και πανικό, εσύ που συμμετείχες σε όλες τις διαδικασίες και ξέρεις πολύ καλά πόσο δημοκρατικά και λογικά λειτουργούμε.

Πόση αλλαγή χρειάζεται για να προδώσεις και να πικράνεις γνωστούς και φίλους που σε αγκάλιασαν, σε στήριξαν και πίστευαν σε εσένα.

Πόση αλλαγή χρειάζεται για να χαίρεσαι που σε διέγραψα, διότι δεν είχες το σθένος και την παλικαριά να φύγεις μόνος σου, εκτός και εάν παρέμενες στο σχήμα της διοίκησης για άλλους λόγους που εσύ και οι νέοι φίλοι σου γνωρίζετε. Ποια είναι άραγε τα κίνητρα και τι επιδιώκεις; Το μέλλον θα δείξει.

Η ειρωνεία σου με τις ευχές που μου δίνεις για το που θα βρίσκομαι μετά τις εκλογές, δείχνει το πόσο ρηχά σκέφτεσαι. Λες ότι εσένα θα σε βρίσκουν πάντα στο Μπατσί. Μήπως πρέπει να αναρωτηθείς εάν θα μπορούσες να κάνεις το παραμικρό στην Αθήνα ή όπου αλλού;

Και για να κλείσω την απάντησή μου στην ανακοίνωσή σου, σε ενημερώνω ότι δεν χρειάζομαι την στήριξή σου, ούτε σαν μέλος μας, ούτε σαν ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ.

Το αυτονόητο που έπρεπε να κάνεις είναι το να παραδώσεις την έδρα σου στο Δ.Σ. αλλά ούτε αυτό κάνεις, οπότε μη κοροϊδεύεις τους Ανδριώτες μιλώντας για στήριξη.

Στήριξε τον εαυτό σου όπως κάνεις πάντα και εμείς και η Άνδρος θα τα καταφέρουμε και χωρίς εσένα.

Μην ξεχνάς βέβαια ότι είσαι δημοτικός σύμβουλος επειδή σε τίμησαν οι Ανδριώτες με τη ψήφο τους σαν μέλος του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ» με Δήμαρχο εμένα και όχι σαν ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο.

Ο Δήμαρχος

Δημήτρης Λοτσάρης

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Το ότι είχε προσωπική ατζέντα από το 2019 μέχρι σήμερα ο Ν. Μουστάκας το έχουμε γράψει πολλές φορές. Το 2019 και το 2020 καταψήφισε μαζί με την αντιπολίτευση σειρά μελετών για τον ΧΥΤΥ της Άνδρου! Το ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έστελνε σπάνια δελτία τύπου για τις καμπάνιες και τις επισκέψεις δημοσιογράφων το έχουμε ήδη γράψει. Τέλος το ότι δεν έστειλε την απάντηση του στην διαγραφή του από τον δήμαρχο στο Εν Άνδρω ήταν απολύτως σύμφωνο με την αντιδημοκρατική του αντίληψη περί διαλόγου και παρασιώπησης των πληροφοριών. Συνεπώς δημοσιεύουμε την παραπάνω απάντηση του δημάρχου Άνδρου, που εστάλη σε εμάς και στα άλλα μέσα, χωρίς τη δική του τοποθέτηση που δεν την έστειλε ποτέ. Και δηλώνουμε πως δεν μάς εκπλήττει η αλλοπρόσαλλη στάση του και η αντιδημοκρατική περί την ενημέρωση συμπεριφορά του... 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο ο Θωμάς μπορεί να εκπροσωπήσει την Υδρούσα. Όλοι οι άλλοι απλά υπάρχουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχουμε καταλάβει ότι 31 Μαΐου ο Μουστακας περίμενε ο Δήμαρχος να τον κάνει πάλι έμμισθο . Μέχρι τότε ειναι έμμισθη η Μπιθικώτση. Τοτε βέβαια θα συνέχιζε με τον Δήμαρχο. Ποπό τι συμφεροντολόγος είναι αυτος. Αλλα αποκαλύφθηκε ο ρόλος τους γιατι φυσικά μαθεύτηκε ότι έβριζε παντού τον Δήμαρχο με άσχημους χαρακτηρισμούς.

This comment was minimized by the moderator on the site

...εσένα και τον κοντό θα σε ..... ο Μουστακας

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τόσο ανάγκη έχετε να χυδαιολογείτε ανωνύμως; Για το τι μπορεί να κάνει ο Μουστάκας το έδειξε επί 3.5 χρόνια και τα έχουμε περιγράψει κατ' επανάληψη.
ΥΓ Περίεργο είστε το ίδιο ΙΡ με το αμέσως επόμενο σχόλιο. Δηλαδή μια επιτίθεστε πολιτικά στο Ν. Μουστάκα και μια χυδαιολογείτε προσωπικά εναντίον μας. Έχετε πάει σε γιατρό τελευταία να σας πει κάτι περί διχασμού της προσωπικότητας....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro