Χρηματοδοτήσεις μελετών για τρεις σειρές έργων ύδρευσης και αποχέτευσης!...

(Η ύδρευση και η αποχέτευση είναι αναγκαίες και απαραίτητες υποδομές για κάθε οικισμό στο νησί μας. Για να γίνουν όμως χρειάζονται ΜΕΛΕΤΕΣ. Και οι μελέτες χρειάζονται ΧΡΗΜΑΤΑ. Για να βρεθούν χρήματα χρειάζονται εμπεριστατωμένες προτάσεις στα υπουργεία. Η Άνδρος εδώ και 4 χρόνια είναι παρούσα με προτάσεις σε όλα τα υπουργεία και έχει ήδη χρηματοδοτήσει δεκάδες μελέτες. Πολλές από αυτές έχουν ήδη γίνει έργα. Άλλες εκκρεμούν να γίνουν έργα. Σήμερα έρχονται χρηματοδοτήσεις για τρεις νέες σειρές μελετών ύδρευσης σε Χώρα και Υδρούσα - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρηματοδότηση για μελέτες δικτύων Ύδρευσης.

Η  χρηματοδότηση μελετών δικτύων ύδρευσης ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Συγκεκριμένα η χρηματοδότηση αφορά:

-Την μελέτη δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης ακαθάρτων των κοινοτήτων Λαμύρων και Μεσαριάς.

-Την μελέτη εσωτερικών δικτύων ύδρευσης των οικισμών Φελλού,  Άνω Γαυρίου και Κατακοίλου.

-Την μελέτη εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Συνετίου.

Το ύψος της χρηματοδότησης για τις ανωτέρω μελέτες ανέρχεται σε 111.600 €. Άμεσα θα ξεκινήσει η διαδικασία ανάθεσης των μελετών.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής,  Γιάννη Πλακιωτάκη, καθώς και τον Γ. Γ. του Υπουργείου, Μανώλη Κουτουλάκη για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Δήμου μας: 

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια δημιουργίας και εκσυγχρονισμού  βασικών υποδομών του νησιού μας. Η Άνδρος μέρα με την μέρα αλλάζει. Με σκληρή δουλειά το Νησί θα πάρει τα επόμενα χρόνια την θέση που του αναλογεί, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν,  ότι το πλήγωσε και το οδήγησε σε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όποιος γυρίζει μυρίζει κιολας..
Μετά από πολλά χρόνια ξεφεύγουμε σαν λογικής από του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ