Ο Δήμος Άνδρου στο Βερολίνο: Πρώτο βήμα μιας νέας αντίληψης ή από το ΕΓΩ στο ΕΜΕΙΣ...

(Όπως φαίνεται από το δελτίο τύπου η εξέλιξη του προγράμματος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Άνδρου συνεχίζεται απρόσκοπτα. Να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά εμφανίζεται η συλλογικότητα της δράσης της Επιτροπής χωρίς βαρύγδουπες προσωπικές δηλώσεις και για πρώτη φορά αναφέρεται η εκτενής προετοιμασία και η επαγγελματική στήριξη όλον αυτό τον καιρό από εταιρεία συμβούλων κι όχι σαν προσωπικό έργο ενός ατόμου. Επίσης για πρώτη φορά είχαμε δελτία τύπου εγκαίρως για ένα τουριστικό δρώμενο μετά μια μακρά περίοδο των προσωπικών αναρτήσεων σε προφίλ του facebook για τις οποίες ήδη έχουμε επικρίνει εδώ και δύο χρόνια σε αρκετές περιπτώσεις στον ιστότοπο μας. Είναι προφανές πως η Άνδρος γύρισε σελίδα και πέρασε στον επαγγελματισμό και από το ΕΓΩ στο ΕΜΕΙΣ στον τουρισμό. Είναι ένα πρώτο βήμα για μια καλύτερη και συνολικότερη προβολή του νησιού... ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στοχευμένη παρουσία του Δήμου Άνδρου στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB 2023 

Άνδρος, 15 Μαρτίου 2023 

Με πλήθος προγραμματισμένων επαφών ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  στη διεθνή έκθεση τουρισμού, ITB 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023. Ο Δήμος έδωσε το «παρών» δια της εκπροσώπου του και μέλους της Επιτροπής Τουρισμού κυρίας Γιοβάνας Αθανασίου με στόχο να παρουσιάσει το εύρος επιλογών για ποιοτικές διακοπές στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Μετά από εκτενή προετοιμασία με τη στήριξη της εταιρείας συμβούλων τουριστικής προβολής του Δήμου, οργανώθηκαν συναντήσεις με δημοσιογράφους και bloggers που εξειδικεύονται σε ειδικές μορφές τουρισμού όπως ο ποδηλατικός και ο περιπατητικός, ενώ αξία είχαν και οι επαφές με υπευθύνους παραγωγής ταξιδιωτικών τηλεοπτικών εκπομπών.

Οι ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός μόλις δύο ώρες από την Αθήνα, το περιπατητικό δίκτυο,  οι ειδικές μορφές τουρισμού,  οι αντιθέσεις και εναλλαγές φυσικών τοπίων, η γαστρονομία, οι εξωτικές παραλίες, η ποιότητα κα γνησιότητα στη φιλοξενία, ο πολιτισμός, οι γραφικοί οικισμοί και ευρύτερα οι εναλλακτικές επιλογές χαλάρωσης και ανανέωσης που είναι ικανές γεμίσουν το πρόγραμμα του επισκέπτη εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες στις προγραμματισμένες συναντήσεις. Επόμενο βήμα είναι η συντήρηση της επικοινωνίας και η αξιοποίηση της πρώτης γνωριμίας με στόχο την μεγιστοποίηση των ωφελειών για τον προορισμό.       

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet