Ορίστηκε άμισθος σύμβουλος δημάρχου στον τουρισμό ο Γ. Χαλάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου σε θέματα τουριστικής προβολής ανέλαβε ο Γιώργος Χαλάς του Ιωάννη. Ο Γιώργος Χαλάς δραστηριοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια στον τομέα του τουρισμού και είναι ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου Blue Bay, στην περιοχή «Δελαβόγιας» Μπατσίου. Θα καταθέτει πλέον στον Δήμο μας την γνώση, την εμπειρία και την εξειδίκευσή του σε θέματα τουρισμού ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προβολή του Νησιού σε όλο τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δ. Λοτσάρης τόνισε: « Ο Γιώργος Χαλάς είναι ένας ενεργός Ανδριώτης επιχειρηματίας με πολλές παρουσίες σε διεθνείς εκθέσεις τα τελευταία χρόνια και με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Πρόκειται για έναν άνθρωπο της αγοράς, με τα ίδια άγχη, τους ίδιους στόχους και με τους ίδιους προβληματισμούς με τους περισσότερους από τους  επαγγελματίες του Νησιού. Σε συνεργασία με το γραφείο τουριστικής προβολής, με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια, πιστεύω ότι θα δοθεί μια νέα ώθηση στην προβολή του Νησιού μας».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Χαλάς δήλωσε: « Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, Δ. Λοτσάρη για την πρόσκληση-πρόκληση η οποία πιστεύω ότι θα εξελιχθεί σε μια εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος όλης της Άνδρου». 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Με το καλό . Καλές επιτυχίες ευχόμαστε. Είναι ένα κομμάτι που το γνωρίζετε. Γιατί δυστυχώς ο κύριος Μουστακας δεν μας πήγε ένα βήμα παρακάτω διότι για να αναπτυχθεί ο τουρισμός χρειάζονται προϋποθέσεις και δουλειά .

This comment was minimized by the moderator on the site

Αντε να δουμε και σενα γιατι ο προηγουμενος μονο τη παρτυ του κοιταγε.