Εγκαίνια των εκλογικών κέντρων του Δ. Λοτσάρη: Γαύριο, Κόρθι, Χώρα...

Με τις εκλογές μπροστά μας - σε τρεις μόλις εβδομάδες - φουλάρουν όλοι τις μηχανές της προεκλογικής εκστρατείας. Ο δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να θέτει διαρκώς την πολιτική ατζέντα. Και επιπλέον να προηγείται του πρώην δημάρχου σε κάθε βήμα της προεκλογικής εκστρατείας. Παρά την παρατεταμένη αναμονή στην αντιπολίτευση ο κ. Σουσούδης μοιάζει αμήχανος κι ακολουθεί τον κ. Λοτσάρη σε όλες τις περιπτώσεις. Από την ανακοίνωση των συνδυασμών μέχρι την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση. Σε όλες τις περιπτώσεις ήρθε δεύτερος.

Βίντεο από τον απολογισμός του έργου του νέου δημοτικού σχολείου Χώρας της διοίκησης Λοτσάρη.

Τώρα αυτό συμβαίνει και στα εγκαίνια των προεκλογικών κέντρων όπου ο κ. Λοτσάρης ξεκινά σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο εκλογικό κέντρο στο Γαύριο. Ακολουθεί αύριο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο Κόρθι. Πριν καταλήξει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο εκλογικό κέντρο στην Χώρα. Απέναντι στον συνεχώς προηγούμενο και στην καλά οργανωμένη ομάδα του κ. Λοτσάρη ο κ. Σουσούδης μοιάζει αμήχανος κι αυτός και η ομάδα του. Ακολουθούν με διαφορά ημερών. Κι αυτό ενώ ο χρόνος στην κλεψύδρα της προεκλογικής περιόδου μειώνεται συνεχώς.

Έχουν απομείνει μόνο τρεις εβδομάδες. Και η ομάδα Λοτσάρη είναι έτοιμη, συντονισμένη και εργάζεται ομαδικά για να κάνει τον απολογισμό της διοίκησης και του έργου της. Να προβάλει προγραμματισμό, ιδέες, προτάσεις. Η ομάδα Σουσούδη πέρα των συνεχών εξαγγελιών σε αναρτήσεις του κ. Σουσούδη για "στελέχη παλαιά και νέα με κέφι και διάθεση να προσφέρουν" κινείται νωθρά. Απλώς ακολουθεί την καλοδουλεμένη ομάδα του κ. Λοτσάρη. Ο κ. Λοτσάρης όπως διοίκησε με την ομάδα του αιφνιδιάζοντας διαρκώς την συνεχώς βραδυπορούσα αντιπολίτευση με έργα τώρα αιφνιδιάζει και με τον προεκλογικό βηματισμό του. Η βραδυπορούσα αντιπολίτευση αν και έχει κλείσει τρία προεκλογικά κέντρα, ακόμα δεν έχει εξαγγείλει το πότε θα γίνουν τα εγκαίνια τους. Τα οποία εγκαίνια σηματοδοτήσουν πάντα την έναρξη της τελικής προεκλογικής περιόδου της και επισήμως.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η κυρια Βρεττου ηρθε προς το τελος της εκδηλωσης, αλήθεια τι φοβηθηκε μην βγει στις φωτογραφίες και εκτεθει στους Σουσουδικους ? ο Σουσουδης την υποστηριζει ανοιχτα πλεον,μονο την Βρεττου . ειναι ασχημο γιατί ολοι οι υποψηφιοι έπαρχοι πρεπει να υποστηριζονται απο ολους και να υποστηριζουν εξισου ολους τους υποψηφιους πραγμα που δεν πράττει η παραταξη του Σουσουδη ενω αντιθετως η Παραταξη του Λοτσάρη δινει βημα σε ολους τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι λες πολύ σοβαρός λόγος να ψηφίσουν Λοτσάρη έκανε πρώτος εκλογικά κέντρα....

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Νομίζω πως δεν γράφουμε αυτό. Για ξαναδιαβάστε το κείμενο.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 εβδομάδα πριν από το χρήστη enandro enandro