Μασκαράτα Όρμου Κορθίου

Του Δημήτρη Αντωνέλλου

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την τελευταία Αποκριά στον Όρμο Κορθίου. Παρά το κρύο ο κόσμος δεν πτοήθηκε και συμμετείχε με διάφορες φορεσιές, πρόχειρες αλλά και εντυπωσιακές, και στη φετινή Μασκαράτα Όρμου Κορθίου Άνδρου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, μετά τις 20:30 και διοργανώθηκε από την ομάδα Κορθιανού Καρναβαλιού.

Μασκαρεμένοι γέμισαν τον πεζόδρομο, υπό τον ήχο της ανάλογης μουσικής και κατέληξαν στην πλατεία, όπου και υπήρχαν κεράσματα με παραδοσιακά προϊόντα, προσφορά των επαγγελματιών Κορθίου!

 Εκεί έγινε και η βράβευση των καλύτερων ομάδων, οι οποίες κέρδισαν προσφορές από τα καταστήματα εστίασης της περιοχής. Το γλέντι, συνεχίστηκε για αρκετή ακόμη ώρα με τους συμμετέχοντες, και κυρίως τα παιδιά, να το απολαμβάνουν.

Οι βραβευμένες ομάδες της Μασκαράτας Κορθίου

 Επόμενο ραντεβού στις επόμενες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο νησί μας το τριήμερο αυτό. ¨Εχουμε και λέμε: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΑΥΡΙΟΥ (Σάββατο 16.30), ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΧΩΡΑΣ (Σάββατο αργά το βράδυ), ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΡΘΙΟΥ (Κυριακή 15.00), ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΩΡΑΣ (Κυριακή 15.30).

Στη φωτογραφία δύο από τα μέλη της επιτροπής καρναβαλιού Χώρας που συμμετείχαν και στις εκδηλώσεις του Κορθίου. Η Άνδρος είναι μια...

 Σημ.: Φωτογραφίες Δημήτρης Αντωνέλλος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet