ΑΤΥΧΗΣΕ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ!

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Υδρούσας, 

Η συμμετοχή μας στο διεθνές Φεστιβάλ Colloseum της Ρώμης μας φέρνει δυστυχώς στην δύσκολη θέση του υπόλογου προς όλους εσάς τους φίλους μας και τον Δήμου Άνδρου που εκπροσωπήσαμε για άλλη μια φορά από την Ίδρυση μας έως σήμερα. Νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους εσάς που ακολουθήσατε την αποστολή, στον Δήμο μας που προώθησε την συμμετοχή μας σε ένα διεθνές Φεστιβάλ και φυσικά στους χορευτές που ακολούθησαν όλη την προετοιμασία και το ταξίδι το οποίο εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο φιάσκο χωρίς καμία ευθύνη του Ομίλου μας. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Οι διοργανωτές ακύρωσαν το φεστιβάλ χωρίς καμία ενημέρωση προς εμάς με την δικαιολογία ότι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ακύρωσαν την συμμετοχή τους τελευταία στιγμή. Απορούμε βέβαια πως ακυρώνουν τελευταία στιγμή τέσσερις εκπρόσωποι άλλων χορών ταυτόχρονα τη συμμετοχή τους σε ένα φεστιβάλ; Τυχαίο;

Καμία παροχή από όσες είχαμε πληρώσει δεν αξιοποιήθηκε καθώς δεν ήταν πληρωμένες παρά μόνο το ξενοδοχείο το οποίο ήταν σε μια απόσταση 45 λεπτών από τη Ρώμη και χωρίς καμία συγκοινωνία.

Τυχαίο;

Οι διοργανωτές μας άφησαν στο έλεος του Θεού... φέρνοντας τον αρχηγό και χοροδιδάσκαλο της αποστολής σε δύσκολη θέση.

Πάμε όμως και στα καλά του ταξιδιού.

Η αγάπη για την παράδοση, η αγάπη για τον Χορευτικό Όμιλο και το νησί που εκπροσωπήσαμε και η αγάπη που έχουμε μεταξύ μας ως οικογένεια πλέον μας έκανε να ξεπεράσουμε μια δύσκολη στιγμή την οποία υποχρεωθήκαμε χωρίς την θέληση μας να αντιμετωπίσουμε.

Δυστυχώς κάποιοι εκμεταλλεύονται της παράδοσης για να βγάζουν εύκολα χρήματα εις βάρος άλλων ανθρώπων. Ήταν ένα μάθημα που μας έκανε σοφότερους και πιο δυνατούς. Μας δίδαξε πως τελικά η παράδοση φέρνει κοντά τους ανθρώπους και τις ψυχές τους και αυτό είναι το σημαντικότερο μάθημα μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση και σας ξαναζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη για ότι συνέβη. 

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος

Στάθης Κωστόπουλος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο allos horeutikos….