200 αθλητές και 400 συνοδοί ήρθαν για το τρίαθλο της Άνδρου

Πλέον τείνουν να καθιερωθούν στην Άνδρο οι αγώνες τριάθλου στα μέσα Ιουνίου και σε Σαββατοκύριακο εκτός εορταστικού τριήμερου. Η συμμετοχή στους αγώνες έφτασε τους 200 αθλητές συν οι συνοδοί. Περίπου 600 άτομα ήρθαν σε Μπατσί και Γαύριο για τους αγώνες. Καθόλου άσχημα αν λάβουμε υπόψη πως ήταν μετά από τριήμερο και ο καιρός δύσκολος.

Πρώτη μέρα των αγώνων τριάθλου. Οι αγώνες ξεκίνησαν με κολύμβηση από το Κυπρί μέχρι την παραλία στο Μπατσί. Όπως είπαμε η συμμετοχή παρά τον καιρό ήταν μεγάλη. Πάνω από 200 αθλητές και αθλήτριες ξεκίνησαν και τερμάτισαν.

Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, καθώς έπνεε άνεμος 7 μποφόρ και ο κυματισμός ήταν μεγάλος. Το εξαιρετικό ήταν πως μια γυναίκα αθλήτρια τερμάτισε πρώτη, μαζι με εναν άνδρα αθλητή. Έτσι την πρώτη θέση μοιράστηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα.

 

Αύριο δεύτερη και τελευταία μέρα των αγώνων συνεχίζονται το πρωί οι αγώνες στο Γαύριο και στο Μπατσί με τρέξιμο και ποδηλασία. Να σημειώσουμε πως την επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων έχουν αναλάβει και διεκπεραιώνουν εκ μέρους του Δήμου Άνδρου οι Ιωάννα Σαραβάνου, η Σοφία Τουντασάκη και η Έλενα Κουκίδου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet