Ιδιαίτερη προσοχή οι μετακινούμενοι προς την Άνδρο...

(Η Επιτροπή μετά τα κρούσματα στη Μύκονο επισημαίνει σήμερα την αυξημένη προσοχή όσων κατοίκων της Άνδρου έχουν ταξιδέψει σε περιοχές που υπάρχει εξάπλωση του ιού. Υπάρχει κίνδυνος να τον φέρουν στο νησί. Γι' αυτό μετά την μετακίνηση να αυτοπεριορίζονται μετακινούμενοι όσο λιγότερο μπορούν - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Άνδρος 6/4/20

Πραγματοποιήθηκε και σήμερα η καθημερινή, πλέον, συνεδρίαση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Κρίσης του Δήμου Άνδρου. 

Η Επιτροπή διαβεβαιώνει όλους τους κατοίκους ότι εξακολουθεί να μην υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί.  

Επιπλέον, η Επιτροπή επιθυμεί όπως ενημερώσει για τα ακόλουθα:

  • Σε όλες τις περιπτώσεις πολιτών οι οποίοι έχουν μεταβεί πρόσφατα ακτοπλοϊκώς στην Άνδρο, από περιοχές στις οποίες έχουν εκδηλωθεί κρούσματα Convid-19 (π.χ Μύκονος) θεωρούνται άτομα με έκθεση μετρίου κίνδυνου για την τοπική κοινωνία του νησιού. 
  • Τα άτομα αυτά είναι απολύτως αναγκαίο να αυτοπεριοριστούν, ελαχιστοποιώντας τις μετακινήσεις τους, ακόμα και τις επαφές με κοντινά τους πρόσωπα . Είναι καθαρά ζήτημα   ατομικής τους ευθύνης, η προστασία των  συγγενών τους και της τοπικής κοινωνίας.
  • Σε περίπτωση δε, οποιουδήποτε συμπτώματος εντός 14ημερων από την άφιξή τους, υποχρεωτικά  γίνεται άμεση απομόνωση και επικοινωνία με το ΚΥ Άνδρου στο 2282360000. 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το ότι σχολιαζει και παιρνει θέση και στα λεγόμενα Τσιοδρα Χαρδαλια το έχετε παρατηρήσει; Με τι γνώσεις αναρωτιόμαστε όλοι; Πως τολμά αραγε να αμφισβητεί λεγόμενα ειδικών; Ο πρώην που δεν αποδέχεται το παρασκήνιο;
Γελοιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο.
Μαζέψτε τον γιατί αυτό ενδεχομένως να χρηζει και ιατρικής παρακολούθησης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχουν στην επιτροπή ο επιβεβαιωμένα ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ λόγω δημαρχίας Σουσούδης και ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ λόγω της τραγωδίας στο Μάτι, Καπάκης. Αντί να σηκωθούν αμφότεροι να φύγουν από το νησί μπήκαν και στην επιτροπή. Ο Σουσούδης άρχισε πάλι τις selfie και όντως προσπαθεί να διατηρηθεί στο προσκήνιο. Με ποία κριτήρια μπήκαν στην επιτροπή; Μετά γιατί μας λένε ζαβανδριώτες...

This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλαδή αυτοπεριορίζονται ο Δήμαρχος που πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για 14 ημέρες;
Δηλαδή αυτοπεριορίζονται οι φορτηγατζήδες που πηγαινοέρχονται στην Αθήνα για 14 ημέρες ;
Αργά πολύ αργά πηγαινοέρχονται ήδη και έχουν κυκλοφορήσει παντού....κάντε το σταυρό σας να μην είναι φορείς...αυτό μόνο΄
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αλήθεια πως νομίζετε πως γίνεται ο ανεφοδιασμός της Άνδρου ή όλης της Ελλάδας; Με φορτηγατζήδες σε καραντίνα; Ή, με φορτηγά σε καραντίνα; Πόσους φορτηγατζήδες (ή και φορτηγά) πρέπει να έχει το νησί για να τους βάζει καραντίνα;
Οι στατιστικές λένε πως η διασπορά γίνεται μέσα από τον συγχρωτισμό των φορέων με χώρους με πολύ κόσμο. Πόσους συναναστρέφονται οι φορτηγατζήδες σε ένα ταξίδι; Με 3 ή 4 ανθρώπους. Αν παίρνουν τα μέτρα τους ο κίνδυνος υπαρκτός, αλλά έχει περιορισμένα στατιστικά όρια. Αυτό είναι το ρίσκο μιας κοινωνίας για να έχει εφόδια.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Να προσέχετε λοιπόν και να απολυμαίνετε όλα όσα παίρνετε ακόμα και από το σουπερ-μάρκετ.
Όσο γι αυτά που γράφετε για τον δήμαρχο είναι λάθος. Μια φόρα πήγε και ήρθε απέναντι. Δεν πηγαινοέρχεται. Το γράφετε για να προκαλέσετε εντύπωση; Ακόμα για να μαθαίνετε: όλοι οι έχοντες ευθύνη πολιτικοί, δημοσιογράφοι, γιατροί κλπ κινούνται ελεύθερα. Με δεδομένο πως παίρνουν τα μέτρα τους ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, αλλά μικρός. Αλλά αυτό είναι το ρίσκο για να διοικηθεί, να πληροφορηθεί ή να νοσηλευτεί μια κοινωνία.
Η προειδοποίηση της Επιτροπής λοιπόν έχει να κάνει με τον ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ κι όχι με τις ειδικές ομάδες. Αυτές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Ή, τουλάχιστον πρέπει να ξέρουν.
Φυσικα όλα τα παραπάνω σας είναι άγνωστα και από διαχειριστικής και στατιστικής απόψεως. Αρα το σχόλιο σας περιγράφει την άγνοια και τους φόβους σας...
Δεν είναι κακό αυτό. Μην τρομάζετε όμως τον κόσμο.
Καλημέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτή η επιτροπή σε συνεργασία με τον-την προϊστάμενο-η του κυρίου Σουσούδη μπορούν να κάνουν κάτι να τον μαζέψουν.....
Αυτη την στιγμή ο κύριος Σουσουδης σε καθημερινή βάση κάνει πολιτική με τον πόνο του κάθε ασθενούς ο οποίος επισκέπτεται το Κ Υ Άνδρου, κάθε μέρα στο προσωπικό του λογαριασμό στο FB κάνει ανακοινώσεις σχετικά με το Κ.Υ.
Κύριε Σουσούδη αναγνωρίζουμε την προσπάθεια σας να παραμείνετε στην επιφάνεια μέσω της Ιατρικής ( την οποία θυμηθήκατε προσφάτως) αλλα κρατήστε λίγο και τους τύπους....
Είναι τροπής πράγματα, περισσότερο ξεφτιλίζεστε...