Επίσκεψη του ρωσικού ιστιοφόρου SHTANDART στο Μπατσί!


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου το ρωσικό εκπαιδευτικό ιστιοφόρο “SHTANDART” θα προσεγγίσει το λιμάνι του Μπατσίου Άνδρου. Θα αφιχθεί στο Μπατσί στις 28 Οκτωβρίου 2021 στις 18:00 και θα αναχωρήσει στις 29 Οκτωβρίου 2021 για την Ραφήνα. Το πλοίο θα είναι ανοιχτό και επισκέψιμο από το κοινό της Άνδρου στις 29 Οκτωβρίου 2021 από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 14:00.

Το ιστιοφόρο “SHTANDART” (www.shtandart.ru) είναι ακριβές αντίγραφο της φρεγάτας που χτίστηκε το 1703 από τον Μεγάλο Πέτρο, Αυτοκράτορα της Ρωσίας για να υπερασπιστεί την Αγία Πετρούπολη. Το παρόν πλοίο χτίστηκε το 1999 και ταξιδεύει όλο τον κόσμο ως ζωντανό μουσείο ναυτικής κληρονομιάς και πλοίο ιστιοναυτικής εκπαίδευσης.

Η ιστιοναυτική εκπαίδευση εκτός της ναυτοσύνης και ναυτικών τεχνικών γνώσεων, αναπτύσσει διαπροσωπικές δεξιότητες και αρχές όπως ηγεσία, ομαδικότητα, σεβασμό, ανθεκτικότητα, ισότητα και προσφέρει σε νέους ανθρώπους εργασιακή εμπειρία στο πεδίο. Παράλληλα καλλιεργεί νοοτροπία που υποστηρίζει την προστασία του περιβάλλοντος, τη βιωσιμότητα και τη γαλάζια οικονομία.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το να αντιγράφετε μια ανακοίνωση...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ
Ας ξεκινήσουμε με την είδηση πως το πλοίο δεν ήρθε!!! Ακόμα!!! Ίσως έρθει αύριο. Όσο για όσα γράφετε έχουμε ήδη απαντήσει. Υπάρχουν τα mail & SMS του αναγνώστη μας. Το ότι ενόχλησε τόσο πολύ η μη αναγραφή κάτι που δεν ξέραμε και φτάσατε να βρίζετε δείχνει τις εμμονές σας. Κρατήστε τες. Δεν μας αφορούν..
Τα παράπονά σας σε όσους δεν έκαναν την δουλειά τους.
ΥΓ Δεν θα έρθει το ρώσικο ιστιοφόρο... για να απελευθερώσει την Άνδρο! Αυτή απελευθερώθηκε πριν 200 χρόνια. Για φωτογραφίες θα έλθει! Foto-opportunities όπως θα έλεγαν οι Ρώσοι αν ήξεραν αγγλικά! Δεν είμαστε ιθαγενείς να μοιράζετε φωτογραφίες για... έργα!!! Άλλος έκανε αυτή τη δουλειά! Τώρα την κάνετε κι εσείς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μας συμβουλεύετε αγαπητέ Β.Λ. (σε προδίδει η άγαρμπη γραφή σου πάντα) να μαθαίνουμε. Μάλλον θα έπρεπε να συμβουλέψετε αυτούς που ΔΕΝ έστειλαν την είδηση να μάθουν να την στέλνουν!!! Εμείς ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας από το Μπατσί που είναι σημαντικό στέλεχος στα ναυτικά και μας την έστειλε.
Για να εκθέσουμε αυτούς που ΔΕΝ την έστειλαν αναγράφουμε το σχόλιο σας:
"Ιδοθεα, Κοκκίνης, Λιμεναρχείο..." (μάλλον τον περιβόητο λιμενάρχη Κραψίτη εννοείτε κι όχι το Λιμεναρχείο)...
Είναι αυτοί όπως λέτε που έκαναν την επιλεκτική πληροφόρηση. Κι εσείς ζητάτε και τα ρέστα! Να τους πούμε μπράβο και ευχαριστώ για το παιχνίδι πληροφοριών που έπαιξαν στην Άνδρο!!!
Καιρός να μάθουν να μην παίζουν εσείς κι αυτοί παιχνίδια...
ΥΓ Θα στείλουμε - λοιπόν - κι αυτή την παρατυπία όπως και πολλές άλλες προηγουμένως στο Γραφείο Τύπου του Λιμενικού και του υπουργείου για να δουν τι παιχνίδια παίζει ο λιμενάρχης...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά το σκάφος αυτή τη στιγμή είναι δεμένω στην Ίο, δύσκολα θα ταξιδέψει όρτσα με 30knots άνεμο για να έρθει Άνδρο. Μακάρι να έρθει για να το δούμε από κοντά!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιος ανακοινώνει την επίσκεψη; Ποιος διοργανώνει αυτή την ωραία μέρα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μας εστάλη η είδηση από αναγνώστη μας στο Μπατσί. Σκεφτήκαμε πως ενδιαφέρει. Δεν έχουμε άλλα στοιχεία.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro