ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΦΙΔΙΟΥ!

Φωτογραφία αρχείου. Από προηγούμενη νυχτερινή διακομιδή ασθενούς με το σκάφος του Λιμενικού της Άνδρου στη Ραφήνα την εποχή της πανδημίας.

Το Λιμενικό της Άνδρου με το σκάφος της ακτοφυλακής μετέφερε στη Ραφήνα ασθενή 60 ετών από την Υδρούσα τον οποίο δάγκωσε φίδι!! Είναι ο καιρός των φιδιών και χρειάζεται προσοχή γιατί μετά χρειάζεται διακομιδή σε νοσοκομείο. Τον ασθενή μετέφερε στο Γαύριο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τον Κ. Αυγέρη στις 01:30 ξημερώματα της Τετάρτης 12/6.

Το σκάφος του Λιμενικού έφτασε στην Ραφήνα στις 03:30 και παρέδωσε τον ασθενή σε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο των Αθηνών. Επέστρεψε στην Άνδρο στις 5:30 το πρωί. Για μια ακόμα φορά το Λιμενικό με το σκάφος της ακτοφυλακής ανταποκρίθηκαν στο καθήκον τους βοηθώντας και σε αυτή την δύσκολη περίσταση. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αφήστε τον δήμαρχο στην ησυχία του. Ετοιμάζει τον λόγο για τον αγώνα στο Κόρθι, εκεί που είναι χορηγός η εταιρεία που βάζει τις ανεμογεννήτριες που πολεμούσε όσο δεν ήταν αυτός στην εξουσία, αλλά στις θητείες του γίνονται τα καλύτερα χαχαχαχα

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά γιατί δεν ήρθε ελικόπτερο? Τι πράγματα είναι αυτά? Που είναι η άμεση πρόσβαση μας .....ΝΤΡΟΠΉ τους!!!! Έχουμε και Δήμαρχο γιατρό τρομάρα μας!!!! Όλα στο έλεος..........