ΑΝΔΡΟΣ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέρες που είναι κι όλοι είναι εδώ, όλοι προσκαλούν όλους σε χορούς και πανηγύρια. Είναι η "κρίσιμη" εβδομάδα. Από την επόμενη αρχίζουν οι "αποχαιρετισμοί", τα "και του χρόνου" και τα "καλό χειμώνα"!!! Λοιπόν όσοι πιστοί προσέλθετε στα πολλά που γίνονται αυτές τις δύο "κορυφαίες" μέρες του καλοκαιριού του 2025. Ξεκινάμε με το μακρινό, αλλά πολύ ζωηρό και πάντα μαζικό Μακροτάνταλο. Στο Βαρίδι το βράδι του 15αύγουστου ο σύλλογος "Η ΦΑΣΑ" προσκαλεί με ελεύθερη είσοδο στο ετήσιο πανηγύρι με το Ανδριώτικο Τακίμι. 

Ακολουθεί στην περιοχή της Χώρας το ίδιο βράδι, ο σύλλογος Λειβαδίων στο Παραπόρτι με το μουσικό συγκρότημα του Θοδωρή Μουστάκα και είσοδο για φαγητό και ποτό.

Τέλος για όσους θέλουν κι ένα πάρτι για τις μέρες αυτές υπάρχει ένα, αυτό του Αυγουστίνου στο Ναυτικό Όμιλο Άνδρου στις 16 Αυγούστου. 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet