Τέλος Μαρτίου τα δρομολόγια του νέου πλοίου της γραμμής

Για τις εκλογές υπάρχει στην γραμμή μόνο ένα πλοίο το Θεολόγος

Τα δρομολόγια  του πλοίου Άγιος Γεώργιος (τώρα Παναγία Τήνου) που είχαν προαναγγελθεί στην γραμμή μας για 15 Ιανουαρίου 2015 αναβάλλονται για 25 Μαρτίου 2015. Έτσι η γραμμή μέχρι να γυρίσει το SuperFerryII (8/2/2015) θα έχει ένα μόνο πλοίο, το Θεολόγος.

Αυτή η είναι η χρήσιμη πληροφορία. Και τώρα μερικές επιπλέον πληροφορίες:

-        * Το πλοίο άλλαξε όνομα και θα λέγεται Παναγία Τήνου. Οι λόγοι εικάζουμε πως είναι… εμπορικοί! Κανένα πρόβλημα. Πλοίο της γραμμής να είναι κι ας λέγεται όπως θέλει.

-        * Πριν μερικούς μήνες (Οκτώβριος) προβλέψαμε (μετά σχετική έρευνα) πως δεν θα θα ερχόταν στις 15 Ιανουαρίου 2015, αλλά μάλλον στις 2 Απριλίου 2015. Επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα μιας και το πλοίο ζήτησε και θα έχει ανεκτέλεστα δρομολόγια μέχρι την 25 Μαρτίου 2015. Εκείνη την εποχή κ. Βασίλης Αδάμης, πρώην πράκτορας του Γαυρίου και της Ραφήνας, με ύφος στυφό και μάγκικο ρωτούσε γραπτώς: "τι συμφέροντα εξυπηρετούμε γράφοντας τέτοια πράγματα;"

-        * Σήμερα που επαληθευτήκαμε απολύτως διαπιστώνουν όλοι πως (επειδή ερευνούμε πριν γράψουμε) εξυπηρετούμε αποκλειστικά τα συμφέροντα των κατοίκων της Άνδρου. Γράφοντας έγκυρες πληροφορίες. Ας μας πει τώρα αυτός που διαψεύστηκε παταγωδώς γιατί περιφέρεται στα λιμάνια και στα F/B και δίνει λάθος πληροφορίες; Τι θα πει τώρα στους ανδριώτες που τον πίστεψαν και μας ρωτούσαν για τα δρομολόγια των δύο (!) πλοίων στις εκλογές;

Η   *  Η σωστή απάντηση είναι πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ: το Θεολόγος. Και το οποίο έχει βγάλει εγκαίρως και σχετική ανακοίνωση στο site μας για τα έκτακτα που θα κάνει εκείνες τις μέρες (δες τε παραπάκατω). Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας…

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοί φίλοι γιατί λέμε ότι το χειμώνα είχαμε ένα πλοίο?? Αφού το Σούπερ Φερρυ ήταν σε δρομολόγια έως και την 7 Ιανουαρίου.. Επίσης στα δελτίου τύπου τις εταιρείας στην σελίδα της αναφέρουν ότι το πλοίο επανέρχεται φλεβάρη.
Καλημέρα σε όλους!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κυρία Κατσαρού σας ευχαριστούμε για την πληροφορία σας. Πράγματι εμείς γράψαμε την ημερομήνια που είχε δοθεί στην αρχή για το Super Ferry II. Δεν ξαναρωτήσαμε γιατί σκοπεύουμε να επανέλθουμε όταν οριστικοπιηθεί ο χρόνος άφιξης. Όμως ευχαριστούμε και πάλι που μας πληροφορήσατε για την ολίγων ημερών καθυστέρηση. Είναι χρήσιμο να ξέρουμε τι γίνεται με τα πλοία γιατί αυτά είναι οι ...γέφυρες με τον έξω κόσμο για το νησί μας. Και πάλι ευχαριστούμε. Οι καλές πληροφορίες είναι πάντα χρήσιμες. Τις άλλες ας τις αφήσουμε...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΣ ΤΟ SUPERFERRY ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 18-20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΑΜΗ σε ύφος όχι μάγκικο όπως συνηθίζει ο ίδιος.
Αγαπητέ κύριε κατανοούμε την σύγχυση σας. Κατανοούμε ακόμα πως δεν μπορείτε να αποβάλλεται το στυφό ύφος και το λεξιλόγιο του μάγκα. Κρίμα που περάσατε 40 χρόνια στα λιμάνια και γράφετε λάθος ή άσχετες πληροφορίες. Γράψτε ότι θέλετε αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Και η πραγματικότητα λέει πως γράψατε όταν προβλέψαμε τον Οκτώβριο πως το πλοίο Αγ. Γεώργιος (σήμερα Παναγία Τήνου) δεν θα ερχόταν στην γραμμή πριν την άνοιξη. ΑΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ (Θεολόγος) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΥΟ (και Super Ferry II). Εσείς τότε λέγατε πως «εξυπηρετούμε συμφέροντα με αυτά που γράφουμε».
Αποδείχθηκε πως είχαμε δίκιο. Αυτό ξαναγράψαμε. Εσείς γράψατε 700 λέξεις για να μας πείτε… λόγια του αέρα. Νομίζετε πως ενδιαφέρει κανέναν στο νησί μας αν το Παναγία Τήνου κάνει ένα ή δύο μήνες άγονη γραμμή πριν έρθει κάποια στιγμή στην Άνδρο; Νομίζετε πως ενδιαφέρει κανέναν στο νησί μας σε ποια εταιρεία δουλεύετε;
Το να μην μας …δουλεύετε ενδιαφέρει λέγοντας πως το πλοίο θα έρθει στην ώρα του τον χειμώνα. Υπήρξαν αναγνώστες ανάμεσα στους χιλιάδες που νόμισαν πως έχουμε δύο πλοία για τις εκλογές θεωρώντας πως το Αγ. Γεώργιος (Παναγία Τήνου) θα άρχιζε δρομολόγια στις 15/1! Κάτι που εσείς λέγατε τότε όταν εκφράζαμε αμφιβολίες για τον χρόνο έναρξης των δρομολογίων του προβλέποντας πως θα ξεκινήσει την άνοιξη.
Κατά τα άλλα αφήστε τους εξυπνακισμούς. Δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ την Άνδρο ποια πλοία κάνουν και για πόσο καιρό στην άγονη γραμμή. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ποια πλοία είναι στην γραμμή μας και οι ημερομηνίες που αυτά θα είναι. Σε αυτό αποτύχατε παρά τα 40 χρόνια στα λιμάνια να πείτε κάτι σωστό. Αυτό μετράει. Αδίκως προσπαθείτε λοιπόν να δημιουργήσετε κλίμα. Εμείς ότι γράψαμε βγήκε. Εσείς ότι γράψατε ήταν του αέρα. Τα όσα μάγκικα γράφετε σας χαρακτηρίζουν. Καθείς και η παιδεία του.
Τέλος από το κλείσιμο του «πονήματος» σας που δίνεται ένα σωρό άχρηστες πληροφορίες για όσους ζουν Άνδρο-Τήνο-Μύκονο (μας λέτε για το που θα πάει αυτό το καράβι πριν έρθει κάποια στιγμή στην Άνδρο) είναι προφανές πως είστε μπερδεμένος ή σύγχυση για το ακροατήριο σας. Μιλάτε σε ανδριώτες αν δεν το προσέξατε και τους λέτε για την άγονη γραμμή ΚΟΡΝΑΡΟΣ!!! Μάλλον μπερδευτήκατε! Τέλος πάντων κατανοούμε την σύγχυση σας κι ευχόμαστε περαστικά σας...

This comment was minimized by the moderator on the site

Kε Μπασαντη εξακολουθειται να ψευδεστε επειδη στο συγκεκριμενο θεμα του παναγια τηνου ειχατε εκτεθει.Ετσι σας υπενθυμιζω οτι τον οκτωβρη σε σχετικο αρθρο σας εισασταν αρνητικος στην δρομολογιση του πλοιου και γιαυτο σας επεκρινα διοτι αυτο ηταν εναντια στα συμφεροντα του νησιου και σας ανεφερα επειδη λεγατε οτι θα ερθει τον νοεμβρη και διαφορα αλλα ασχετα οτι συμφωνα με την αδεια αποδοχης που εχει παρει αναφερεται οτι εως 15 γεναρη εχει ακινησια κατι που δεν το ξερατε και δεν ανεφερα ποτε οτι απο 15 γεναρη θα ξεκινηση δρομολογια.Μετα το σχετικο κραξιμο που προφανως φαγατε και απο αλλους για το αρθρο σας αναγκαστικατε και γραψατε αλλο αμεσως μετα απο δυο μερες μετα απο υποδειξη καποιων υποθετω και γραφατε πολυ σωστα οτι το νησι θελει και αλλα πλοια για την αναπτυξη του κλπ. κανοντας ετσι την μεγαλυτερη κολοτουμπα.Τωρα ερχομαστε στο νεο σας αρθρο που αναφερεστε στο ονομα μου.Εγω κε Μπασαντη καταρχας δεν ειμαι εκπροσωπος του συγκεκριμενου πλοιου διοτι εγαζομαι σε αλλη εταιρεια ακτοπλοικη αλλα επειδη ασχολομαι με την ακτοπλοια 40 χρονια ειναι φυσικο να γνωριζω τα παντα ενω εσεις ψαχνετε ειδησεις γυριζωντας τις γεφυρες των πλοιων για να μαθετε νεα και εγω πραγματι γυριζω στα λιμανια γιατι εκει ειναι η δουλεια μου και ειναι τιμη μου ενω για εσας δεν ξερω ουτε καν τι δουλεια κανετε και ουτε με ενδιαφερει αλλα δεν σας δινει κανεις το δικαιωμα να λετε οτι το νησι δεν χρειαζετε αλλα πλοια.Για τελος μαρτιου τωρα που λετε οτι θα ερθει το παναγια τηνου σας γνωριζω λοιπον για να μαθενετε σωστες πληροφοριες οτι εχει δικαιωμα βασει νομου το καθε πλοιο να κανει 105 μερες συνολικη ακινησια και προφανως αυτο εκανε αλλα σας γνωριζω και κατι αλλο που δεν ξερετε οτι υπαρχει περιπτωση να παει για 30 μερες πριν ερθει ραφηνα στην αγονη του ΚΟΡΝΑΡΟΣ .Αυτα ειναι τα σωστα νεα και αν θελετε μπορειτε να με ρωτατε για σωστες πληροφοριες οποτε θελετε και μην τις ψαχνετε στις γεφυρες των πλοιων και στα παρακτορεια.Οσο για τους χαραχτηρισμους προς το προσωπο μου δεν σας απαντω και δεν πεφτω στο επιπεδο σας διοτι ξερω οτι το κανατε απο τον πανικο σας που εκτεθεικατε κανωντας κολοτουμπα. Καλες ειδησεις κε Μπασαντη

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 4 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ
1. Επικοινωνήσαμε με την εταιρεία του ΘΕΟΛΟΓΟΣ και μας είπαν πως υπήρξαν πιέσεις να κάνει έξτρα δρομολόγια το πλοίο για τις εκλογές αλλά για Σάββατο. Πραγμα που έκαναν και το έβαλαν Σάββατο πρωι. Έβαλαν και επίστροφή εκτάκτως Δευτέρα μεσημέρι (όχι πρωί). Για αυθημερόν την Κυριακή τα ερωτήματα ήταν πολύ λιγότερα όπως μας είπαν. Άλλωστε τα άλλα νησιά δεν είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έτσι θεώρησαν δύσκολο το πλοίο να πάει βράδυ Σαββάτου Μύκονο, να γυρίσει απευθείας Ραφήνα μες τη νύχτα και να ξεκινήσει πάλι Κυριακή πρωί. Αυτή ήταν η θέση τους.
2. Δεν ξέρουμε τους λόγους που άλλαξε όνομα. Ίσως να έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε.
3. Όντως είναι συνομίληκο με το Πηνελόπη. Το είχαμε γράψει τον Οκτώβριο. Γράφουμε "νέο πλοίο" όχι ηλικιακά, αλλά ως νέα άφιξη. Λένε πως είναι συντηρημένο καλά. Τι να σας πούμε δεν ξέρουμε. Θα δείξει. Αφήστε να έρθει γιατί για την ώρα έχει πάρει δύο αναβολές η άφιξή του (Οκτώβριος, Γενάρης).
4. Μάλλον αυτό είναι που έχετε στείλει μα τον σύνδεσμο.

This comment was minimized by the moderator on the site

http://www.tinostoday.gr/2014/03/blog-post_7671.html
σε αυτο το πλοιο αναφερεσθε?

καλο ειναι να μαθουμε το ΙΜΟ

This comment was minimized by the moderator on the site

Το νέο πλοίο που το είδατε δεν ξέρω....Ελπίζω τα σωσίβια να μην είναι και αυτά 42 χρονών....

This comment was minimized by the moderator on the site

Κυκλοφορησε οτι αλλαξε ονομα γιατι ειχαν κανει επισχεση εργασιας οι ναυτεργατες..... και ετσι με νεο ονομα μπορει να ξαναταξιδεψει.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Μια χρησιμη πληροφορια ειναι αυτη που λέι ότι : πρέπει ΚΥΡΙΑΚΗ πρωι των εκλογών, απο Ραφήνα για Ανδρο-Τήνο-Μύκονο, να εκτελέσει δρομολόγιο για τους ψηφοφόρους, το ΘΕΟΛΟΓΟΣ. Π.
Ποιός αλήθεια ...φωστήρας της εταιρείασ του δεν ανατρέχει στα στοιχεία,ότι το 60% και πάνω των εκλογέων, έρχονται στα νησιά, αυθημερον να ψηφίσουν, πόσο μάλλον τώρα τον χειμώνα με τα σπίτια τους κλειστά απο το καλοκαίρι και τα οικογενιακά έξοδα αυξημμένα, όλοι θέλουν να άρθουν αυθημερόν για την ψήφο.
Ο δικός μας Δήμαρχος τα πολιτικά κόμματα και τα γραφεία τους στα νησιά δεν μιλάνε ? δεν βλέπουν ότι η αποχή θα είναι μεγάλη ? δεν τους ενδιαφέρει να προσέλθουν οι εκλογείς ? Χώρια και που την εταιρεία την βολεύει και δεν μας αφήνει...σύξιλους στην Αθήνα χωρίς να ψηφίσουμε !...μη μας πούνε πάλι για πετρέλαια,γιατί ο τόνος έχει πλέον φτάσει στο μισό.ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν για εκτέλεση δρομολογίου την Κυριακή το πρωι 25/1 να μπορέσει να ψηφίσει ο κόσμος ! Κε σουσούδη και ΜΜΕ της Ανδρου τι κάνετε ? ? δεν πήρατε χαμπάρι κανένας σας, για αυτόν τον αποκλεισμό της μεγάλης πλειοψηφίας των συμπατριωτών μας ?