Φόλες σε αδέσποτα!!!

Έχουμε και τους ασυνείδητους που πετάνε φόλες στα αδέσποτα. Τι να πει κανείς;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ - ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

ΠΕΜΠΤΗ 12.03.2020

Μετά από καταγγελίες για θανάτωση με φόλες σε αδέσποτα, στην περιοχή Πευκάκια, ο Δήμος Άνδρου καταδικάζει κάθε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την ζωή τόσο των αδέσποτων όσο και των δεσποζόμενων ζώων καθώς και των ανθρώπων που μπορεί να έρθουν σε επαφή με τοξικές ουσίες – δηλητήριο.  Οι δηλητηριάσεις ζώων ιδίως σε χώρους που παίζουν παιδιά προκαλεί αποτροπιασμό και είναι καταδικαστέα από το σύνολο των πολιτών.

Η θανάτωση των ζώων με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, η οποία τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή ύψους 30.000€.

Η συγκεκριμένη πράξη διώκεται αυτεπάγγελτα που σημαίνει οποιοσδήποτε λάβει γνώση αυτού του εγκλήματος με οποιονδήποτε τρόπο έχει το δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές. Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ζώων να είναι πολύ προσεκτικοί στους περιπάτους τους και να καταγγείλουν οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή τους, στις αρχές.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Δήμος πριν βγάλει ανακοινώσεις ελέγχει τις δικές του υποχρεώσεις και ενέργειες? Προσπαθεί να μαζέψει τα αδέσποτα? Ρώτησε αυτόν που καταφεύγει σε αυτό το βάρβαρο μέτρο τι έχει υποστει,πιθανόν, από αδέσποτο η αδέσποτα? Ας δεχτούμε λίγο και για τις δικές μας ευθύνες!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Πάντα πίσω σε αυτό το νησί γιαυτό ψάχνουν τους τουρίστες. Αμόρφωτοι.......