18/11: Κυκλάδες 9! Ελλάδα 3.209! Εφιάλτης οι 480 διασωληνωμένοι και οι 60 θάνατοι…

 

Με 9 κρούσματα οι Κυκλάδες παραμένουν σε μονοψήφιο νούμερο. Αναλυτικά από ένα η Ιός και η Σύρος. Τρία η Πάρος και τέσσερα η Μύκονος. Την ίδια ώρα όλα τα νούμερα στην χώρα δείχνουν υψηλά με 3.209 κρούσματα, 480 διασωληνωμένους και 60 θανάτους. Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 65 έτη.

Από τις περιοχές της χώρας τα υψηλότερα κρούσματα τα έχει Θεσσαλονίκη με 905! Ακολουθεί η Αττική με 564. Οι αριθμοί προβληματίζουν αν και στους σχεδιασμούς της κυβέρνηση είναι από τον Δεκέμβριο η σταδιακή άρση του lockdown. Τα εστιατόρια και τα καφέ θα ανοίξουν πριν από τα Χριστούγεννα.

Αναλυτικά όπως είπε ο κ. Πέτσας: «Είμαστε λίγες ημέρες μακριά από το να εξετάσουμε και να παρουσιάσουμε το σχέδιο για την επόμενη φάση και την άρση του lockdown και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης προβλέπει πρώτα το άνοιγμα των σχολείων, στη συνέχεια του λιανεμπορίου και μετά της εστίασης, πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.»

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η Θεσσαλονίκη θα γίνει Μπεργκαμο. Οι προνοητικοι Θεσσαλονικείς θα κατέβουν στο νότο. Θα κολλήσουν όσους μπορούν και εκεί. Το αποτέλεσμα μακάβριο. Ο σώζων εαυτω σωθειτω.