21/3: Μειώθηκαν λόγω Κυριακής τα κρούσματα, αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι...

Σε σύνολο 18.058 τεστ 1.514 τα νέα κρούσματα. Στην κορυφή της λίστας η Αττική με 774 νέα κρούσματα. Στα 179 η Θεσσαλονίκη. Συνεχίστηκε η αύξηση στον αριθμό των διασωληνωμένων. Με τους 41 σημερινούς θανάτους φτάσαμε στους 7.462 συνολικά από την Covid. Ο αριθμός των διασωληνωμένων, αν και Σαββατοκύριακο, παρουσίασε μικρή αύξηση, καταγράφοντας νέο αρνητικό ρεκόρ.

Ο αριθμός των κρουσμάτων, σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο, είναι σαφώς μειωμένος, ωστόσο είναι σε συνάρτηση με τον αριθμό των τεστ που έγιναν. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 18.058 τεστ, εκ των οποίων τα 7.593 ήταν μοριακά και τα υπόλοιπα 10.465 ήταν rapid.

Στις Κυκλάδες η κατάσταση μετά την έξαρση παρουσιάζει μείωση, αλλά κι εδώ τα τεστ που γίνονται την Κυριακή είναι μόνο σε ασθενείς. Ως εκ τούτου οι αριθμοί ίσως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στην Μύκονο δεν ξέρουμε αν οι 11 είναι νέα κρούσματα ή επιβεβαιώσεις των προηγούμενων ημερών.

Κατά τα άλλα ο ΕΟΣΥ για τις Κυκλάδες ανέφερε: 1 κρούσμα στην Θήρα, 1 κρούσμα στην Μήλο, 11 κρούσματα στην Μύκονο και 1 κρούσμα στην Πάρο.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet