NEWSBEAST: Η Kaliva Άνδρου στα 5 κορυφαία εξωτικά beach-bar των Κυκλάδων!!!

 

Μαγικό καλοκαιρινό περιβάλλον στην Kaliva της Άνδρου

(Εντυπωσιακή είδηση. Το μεγάλο και γνωστό αθηναϊκό ειδησεογραφικό site προτείνει ανάμεσα στα 5 πιο εξωτικά beach-bar των Κυκλάδων την Kaliva του Βασίλη Μπατή, στον Κάτω Άγιο Πέτρο. Έτσι η Άνδρος πλασάρεται μαζί με την Μύκονο, την Τήνο, την Κύθνο, και την Μήλο στους προορισμούς που συστήνει ο αθηναϊκός ενημερωτικός ιστότοπος. Επισκεφθήκαμε προσφάτως την Kaliva και φωτογράφισε πρωινές σκηνές από την παραλία που δημοσιεύουμε εδώ, ενώ συγχρόνως συνομιλήσαμε με τον Βασίλη Μπατή που μάς είπε για την σχετική επιλογή του NEWSBEAST και χτες έστειλε και το ρεπορτάζ με το θέμα – ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Εξωτικό, καλοκαιρινό ντεκόρ. Με καλύβες/κιόσκια και όχι μόνο στην Kaliva στον Κάτω Άγιο πέτρο.  

Αν γι’ αυτό το καλοκαίρι διάλεξες κάποιο από τα αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων για τις διακοπές σου, σου έχουμε πέντε boho beach bars που πρέπει να επισκεφτείς για μποέμ καλοκαιρινές στιγμές κάτω από τον ήλιο. Σε Μύκονο, Τήνο, Κύθνο, Άνδρο και Μήλο, ετοιμάσου να ζήσεις ανεπιτήδευτες και cool στιγμές σε beach bars που αποτελούν ακόμη και αφορμή για να βρεθείς στο κυκλαδονήσι όπου εντοπίζονται.

Alemagou- Μύκονος

Στην υπέροχη παραλία της Φτελιάς, το Alemagou είναι ένα beach bar, που δεν περιμένεις να συναντήσεις στο διάσημο νησί των Ανέμων. Χαλαρό αλλά και elegant, ανεπιτήδευτο αλλά και κοσμοπολίτικο, θα σου συστήσει όλη την πεμπτουσία του καλοκαιριού στη Μύκονο με έναν πιο μποέμ τρόπο. Θα γίνει το σημείο αναφοράς σου για όλη την ημέρα, καθώς από το πρωί μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου στη χρυσαφένια ακτή και όταν πέσει το φως του ήλιου να μεταφερθείς στο χώρο του εστιατορίου ή του μπαρ για ένα δείπνο εμπνευσμένο από τη μεσογειακή κουζίνα.

Η αρχιτεκτονική του είναι ένα από τα στοιχεία που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου, με τις υφές, τα σχήματα και τις φόρμες να παίζουν με το φως. Bonus tip: Διαθέτει βάρκα που σε μεταφέρει στις πιο δύσκολα προσβάσιμες παραλίες της Μυκόνου, για να κάνει τη διαμονή σου στο νησί ακόμη πιο περιπετειώδη!

Facebook: Alemagou Mykonos

Instagram: alemagou_mykonos

 

Alohari- Τήνος

Όταν μου έρχεται στο μυαλό η λέξη beach bar δεν ξέρω γιατί, αλλά σκέφτομαι πάντα το πιο ωραίο και εξωτικό μπιτς μπαρ που έχω δει τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν είναι άλλο από το Alohari στην Τήνο. Ζεν, ανεπιτήδευτο, cool, Caribbean, ατμοσφαιρικό, ποιοτικό, και άλλα τόσα είναι οι λέξεις που το έχουν χαρακτηρίσει τα τελευταία 9 καλοκαίρια λειτουργίας του. Εμείς θα πούμε αυθεντικό και με ένα vibe, που σε κερδίζει και σε χαλαρώνει 100%.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Alohari που και το φετινό καλοκαίρι αποτελεί αφορμή για να βρεθείς στην Τήνο; Μια τροπική λίστα ποτών από τον θρύλο της ελληνικής μπαρ σκηνής Ηλία Στεργιόπουλο και ένα γευστικότατο Caribbean street food από τον σεφ Άρη Ρούσσο και την εταιρία Serial eaters μας ταξιδεύει σε γεύσεις Καραϊβικής και λατινικής Αμερικής.

Και επειδή όλα είναι θέμα χημείας και ομαδικής φιλοσοφίας, τα παιδιά στην παραλία τους έχουν μια mini boutique, στην οποία θα βρεις τα πιο άκρως καλοκαιρινά t-shirts με το collab Alohari και We Ride Local, ενώ συνεχίζεται από πέρυσι και η δυναμική συνεργασία με τη Sun of a Beach με τις τέλειες μποέμ πετσέτες για να τις στρώσεις σε κάθε αμμουδιά του νησιού! Και μην ξεχνάς ότι το Alohari δεν το επισκέπτεσαι απλώς. Εδώ ζεις την ολοκληρωτική εμπειρία που σου προσφέρει και γίνεσαι μέρος του. Αυτή είναι και η μαγεία του.

Facebook: Rochari beach, Panormos Tinos

Instagram: rochari_beach_panormos_tinos

 

Hamsa- Κύθνος

Το Hamsa στην παραλία Μαρτινάκια, γνωστή και ως πράσινο λιμανάκι, δίπλα στον Μέριχα στην ανεπιτήδευτη και αυθεντική Κύθνο, είναι ο ιδανικός προορισμός για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις διακοπές σου στο όμορφο Κυκλαδονήσι. Διαθέτει εξαιρετική κουζίνα γι’ αυτό και άλλωστε αναλαμβάνει γάμους και βαφτίσια!

Η boho αισθητική και αύρα του είναι αντάξια παρόμοιων μαγαζιών στην υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς τα επιβλητικά ξύλινα δοκάρια, κιλίμια και χαλιά πάνω στην άμμο, σε συνδυασμό με τις μαξιλάρες και τις ξύλινες ξαπλώστρες πλαισιώνουν αριστουργηματικά αυτόν τον μοναδικό χώρο. Και από πίσω το υπόστεγο με τα πυκνά κρόσσια που χαϊδεύει ο αέρας, χαρίζει έναν μοναδικό ήχο, όσο εσύ ετοιμάζεσαι για ένα γαστρονομικό ταξίδι στις ξεχωριστές γεύσεις του Hamsa.

Facebook: Hamsa

Instagram: hamsakythnos

 

Kaliva Beach Bar- Άνδρος

Το σκιερό μπαρ με τις προσφορές, οι καλύβες/κιόσκια και από πάνω τους... η σημαία του μπαρ. Ένα παιχνίδι "πειρατών" και "κουβανέζικης" αντανάκλασης 

Για εσένα που έχεις επιλέξει την Άνδρο ως καλοκαιρινό προορισμό, ο δρόμος σίγουρα θα σε βγάλει στο Kaliva Beach Bar, στην παραλία του Αγίου Πέτρου στο δυτικό τμήμα του νησιού. Ένα μέρος που θα έρθεις το πρωί και θα φύγεις από εδώ το βράδυ. Οι βουτιές στα νερά του Αιγαίου, τα παιχνίδια στη χρυσαφένια αμμουδιά κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, οι απόλυτες στιγμές χαλάρωσης στο boho chic σκηνικό του και τα αξέχαστα ηλιοβασιλέματα που θα απολαύσεις από το Kaliva, θα σε κάνουν να το χρίσεις σε σημείο αναφοράς σου στο νησί.

Βασίλης Μπατής: ο δημιουργός, ιδιοκτήτης και επιβλέπων τα πάντα στην Kaliva...

Η μέρα ξεκινάει με αρωματικό καφέ και συνεχίζει με προσεγμένα snacks και δροσερές φρουτοσαλάτες, ενώ μετά το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν οινικές επιλογές και σούπερ καλοκαιρινά cocktails. Bonus tip: Διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Facebook: Kaliva Beach Bar “Andros”

Instagram: kaliva_beach

 

Hitana- Μήλος

Εάν ο χάρτης των φετινών σου διακοπών σε οδηγήσει στην Μήλο, τότε ο προορισμός για να απολαύσεις στιγμές απόλυτης χαλάρωσης καθισμένος σε μια αιώρα μέσα στη θάλασσα είναι ένας, το Hitana beach bar. Διαθέτει μια εξωτική γοητεία με τα boho στοιχεία να κυριαρχούν σε κάθε του έκφανση. Αναπαυτικές ξαπλώστρες, κρεβάτια και πουφ όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να νιώσεις ότι σταματάει ο χρόνος.

Με φόντο τον γραφικό κολπίσκο των Πολλώνιων, τα γαλαζοπράσινα νερά και υπό τον ήχο ethnic και house επιλογών θα βρεις ένα bar απόλυτα εναρμονισμένο με τη φυσική μορφολογία, ένα ειδυλλιακό σκηνικό με μοναδική διακόσμηση, νόστιμα σνακς και γευστικά κοκτειλς.

Facebook: Hitana Milos

Instagram: hitanamilos

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

@Οαση : Λίγη ορθογραφία πριν την λίβελο δεν κάνει κακό.
Εγώ βλέπω φθόνο και ζηλοφθονία εκ μέρους σας.
Βλάπτει σοβαρά το νησί και τους ανθρώπους που προσπαθούν.
Για σκεφτείτε το λιγάκι με ωριμότητα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Μονο με απνοια στον Αγιο Πετρο.Απο 6 μποφωρ δεν στεκεσε απο την αμοβολη.Οσο για τις επιλογες του site για τα καλυτερα bar,φιλοξενεις ενα ΣΚ τον διαχειριστει και γραφει οτι θες,ακομα οτι διαθετει και ελικοδρομιο.
To parking που αναφερετε ειναι παρανομο,ειναι ιδιωτικος χωρος που δεν εχει παραχωρηθει και η ηχορηπανση για εμας που μενουμε ακριβως απεναντι,ειναι μεγαλη.
Δυστηχως η ασηδοσια που υπαρχει στο νησι ειναι μεγαλη.