ΗΡΘΕ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Φωτογραφία από το γκαράζ του βραδινού τοπικού για Γαύριο της Πέμπτης 14/3. Από την Τετάρτη ξεκίνησαν τα τοπικά!... 

Ήταν το πρώτο τριήμερο της χρονιάς και πήγε περίφημα. Από την Πέμπτη το πρωί 14/3 μέχρι και την Κυριακή το πρωί 17/3 σύμφωνα με το λιμεναρχείο Γαυρίου έφτασαν στο νησί 3.487 επιβάτες και 866 ΙΧ.

Αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ τα νούμερα της προ πανδημίας εποχής (που έφταναν τους 3.000 επιβάτες και τα 600-650 ΙΧ). Από την μετά πανδημία εποχή το εφετινό νούμερο ανήκει στα πολύ υψηλά αριθμητικά κάτι που σημαίνει πως η Άνδρος σταθερά ανεβαίνει. Κυρίως λόγω αντικειμενικών συνθηκών (κοντινή απόσταση, μεγάλο κι όμορφο νησί, καλή εξυπηρέτηση με πλοία κλπ). 

Κατάμεστη με ΙΧ και η παραλία του Όρμου...

Λάβετε υπόψη πως οι εταιρείες παίρνοντας εγκαίρως το μήνυμα της εποχής είχαν αρχίσει τοπικά για το τριήμερο από την Τετάρτη 13/3!!! Και τα δύο πλοία της γραμμής είχαν πολύ μεγάλες πληρότητες και τοπικά δρομολόγια. Η Άνδρος είναι πλέον προορισμός που ανεβαίνει σταθερά...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ενα έργο που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό το κεντρικό εμπορικό και επιβατικό λιμάνι του νησιού μας, το Γαύριο, είναι ο περιφερειακός δρόμος, ο οποίος και θα αποσυμφορεί την κίνηση των οχημάτων παντός τύπου κατά τις ώρες αιχμής (άφιξεις-αναχωρήσεις πλοίων). Το μέρος θα μπορέσει να εξυπηρετήσει καλύτερα τον αυξημένο τα τελευταία χρόνια τουρισμό και να δώσει μια γενικότερα καλύτερη εικόνα στους επισκέπτες του.

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Γαυριώτη
Θα ήθελα να εξηγήσετε σε όλους τι έργο και ποια προετοιμασία έκανε ο Σουσουδης σε αυτούς τους 2 μήνες ώστε να καταφέρει να φέρει τον κόσμο αυτό το 3ημερο.
Για να του δώσουμε τα εύσημα που του αρμόζουν, εφόσον αυτό επιδιώκετε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα προηγούμενα χρόνια γράφατε έργο Λοτσάρη που ερχόταν τόσος κόσμος φέτος δεν είναι λόγω Σουσούδη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ποτέ δεν γράψαμε για τον κόσμο της Αποκριάς ή του Πάσχα σαν "έργο Λοτσάρη". Ο Λοτσάρης έκανε πραγματικά έργα. Δεν τα κατάφερνε στις παρελάσεις. Λέτε λοιπόν ψέματα....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 μήνα πριν από το χρήστη enandro enandro