Αναχώρησε το απόγευμα από Άνδρο το κυπριακό κρουαζιερόπλοιο Salamis

To Salamis ανοιχτά στο Μπατσί κατά την πρώτη επίσκεψη του. Οι επιβάτες κατέβηκαν και τις δύο φορές με βενζινάκατο στην Άνδρο.

Ολοκληρώθηκε σήμερα 26 Αυγούστου 2015 η δεύτερη και τελευταία επίσκεψη του κυπριακού κρουαζιερόπλοιου Salamisγια εφέτος το καλοκαίρι στην Άνδρο. Η πρώτη ήταν στις 17 Ιουλίου 2015 ημέρα της γιορτής της Αγίας Μαρίνας. Και σήμερα όπως και την πρώτη φορά εκατοντάδες ήταν επισκέπτες κατέβηκαν στο Μπατσί και μετέβησαν για προσκύνημα στην Μονή της Αγίας Μαρίνας στα Αποίκια.

Μετά το τέλος της σημερινής επίσκεψης στην Μονή πλήθος εξ αυτών κατέβηκε στην Χώρα. Ήταν μια μαζική επίσκεψη που τόνωσε την Αγορά που μέρα με την μέρα και καθώς ολοκληρώνεται ο Αύγουστος βλέπει μεγάλο μέρος των τουριστών να αποχωρεί.

Σημειώνουμε πως η Άνδρος είχε πολλά χρόνια να δει δύο επισκέψεις κρουαζιερόπλοιου σε ένα καλοκαίρι. Το πλοίο που έφτασε νωρίς το πρωί ολοκλήρωσε την επίσκεψη του και αναχώρησε για Σύμη το απόγευμα.  

Υπενθυμίζουμε πως το πλοίο είχε ξεκινήσει από Λεμεσό στις 24/8 και ώρα 15.00 και ακολούθησε την διαδρομή Πάτμο (25/8 από 16.00 μέχρι 22.00), Άνδρο (26/8 από 07.00 μέχρι 18.00) και Σύμη (27/8 από 07.00 μέχρι 13.00). Θα επιστρέψει στην Λεμεσό στις 28/8 και ώρα 11.00.

Όπως φαίνεται από το πρόγραμμά του ο βασικός σταθμός της διαδρομής του είναι η Άνδρος και το μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας που είναι εξαιρετικά αγαπητό στους Κυπρίους.

«εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet