Μεγάλη συνάντηση για τα αγροτικά προϊόντα της Άνδρου (30/3)

Όπως έχουμε γράψει κι άλλες φορές οι διαδοχικές συναντήσεις του Επάρχου Άνδρου με αγρότες, παραγωγούς και μεταποιητές/συσκευαστές αγροτικών προϊόντων στο μεγαλύτερο μέρος της Άνδρου (5 συσκέψεις σε βόρεια και νότια Άνδρο) και με τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού (ξενοδόχους, εστιάτορες και εμπόρους) με στόχο την διασύνδεση των αγροτικών προϊόντων με την τοπική αγορά ολοκληρώνεται σε αυτή την φάση στις 30 Μαρτίου 2016.

 Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στις 18:00 στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στο Βακόνι θα γίνει μεγάλη συνάντηση των αγροτών/παραγωγών και των επιχειρηματιών της Άνδρου με στόχο να προχωρήσει αυτή η συνεργασία προς όφελος της οικονομίας της Άνδρου.  Όπως έχουμε γράψει και προηγουμένως είναι μια πρώτη σημαντική προσπάθεια που ίσως αφήσει το ίχνος της στην οικονομία του νησιού. Και ίσως δώσει τη δυνατότητα στον αγροτικό τομέα να σταθεροποιηθεί, σε ένα νησί που έχει χάσει εδώ και χρόνια τον βηματισμό του στον πρωτογενή τομέα. 

"Εν Άνδρω"

Ολόκληρη η πρόσκληση του Επάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη:

Πρόσκληση: "Τα τοπικά προϊόντα της Άνδρου & η θέση τους στην τοπική οικονομία"

            Στην προσπάθεια ανάπτυξης ενός Βιώσιμου Μοντέλου Τουρισμού και στην διασύνδεση του με την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της Άνδρου,  προσκαλούμε  όλους τους επιχειρηματίες της Άνδρου και τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων, όπως παρευρεθούν στην συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 30/3/2016 και ώρα 18:00μμ  στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στο Βακόνι.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο κ. Έπαρχε. Ας ασχοληθεί επί τέλους κάποιος με τα πρακτικά θέματα του συντονισμού των παραγωγικών δυνατοτήτων του νησιού. Ας αφήσουμε τις θεωρίες για το τι πρέπει να γίνει και αρχίσουμε επί τέλους να κάνουμε!