Golden Star Ferries: Δεν αυξάνονται οι ναύλοι των επιβατών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η GOLDEN STAR FERRIES αποδεικνύοντας άλλη μία φορά την κοινωνική της ευθύνη και ευαισθησία, καλύπτει αποκλειστικά την αύξηση του Φ.Π.Α., διατηρεί χωρίς οποιαδήπτε αύξηση τους ναύλους επιβατών και οχημάτων και παραμένει δίπλα στον επιβάτη, τον νησιώτη και τον επαγγελματία.

Σημείωση Εν Άνδρω: Από την εταιρεία FAST FERRIES πληροφορηθήκαμε σήμερα το βράδυ πως ούτε αυτή θα ανεβάσει τα εισιτήρια της γραμμής.  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η ανακοίνωνση βγήκε όπως βγήκε από όλες τις ακτοπλοικές. τώρα αν είναι για εντυπώσεις ή οτιδήποτε άλλο τι σχέση έχει? Βγήκε γιατί έτσι λειτουργούν οι εταιρείες. Τι να κάνουμε τώρα. Σε όποιον δεν αρέσει ας μην ασχολείται.

This comment was minimized by the moderator on the site

Απλα γιά ενημέρωση του Κοινού ο ΦΠΑ στις μεταφορες ηταν 23% και εγινε 24%!
Νομιζω πιο πολύ για εντυπώσεις ηταν η ανακοινωση παρά επί της ουσίας ......!

This comment was minimized by the moderator on the site

προσ Guest Επιβάτης : Αγαπητέ φίλε όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει δελτίο τύπου όπως και η GSF και φαίνεται και στις ιστοσελίδες τους. Τώρα η Fast Ferries αν δεις και στην σελίδα της δεν έχει αναρτήσει τίποτα. Μήπως πρεπει το κάθε site να βγάζει ανανκοινώσεις από μόνο του και δεν το ξέραμε??? Ήμαρτον πια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπορείτε να το αναρτήσετε για την fast ferries οπως το κάνατε και για την golden star για να είστε δίκαιος κύριε Μπασαντη απέναντι και στις δυο εταιρίες όχι με μια υποσημείωση .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κατ' αρχή έχετε δίκιο. Όμως η μια εταιρεία έστειλε δελτίο. Μετά μια ώρα πληροφορηθήκαμε προφορικά από την άλλη πως δεν ανεβάζει κι αυτή το ναύλο, αλλά δεν έκρινε σκόπιμο να βγάλει δελτίο μιας και η αύξηση είχε γίνει σε μεγάλο βαθμό από πέρσι. Τι να γράφαμε εμείς στο δελτίο τύπου; Μόνο την πληροφορία; Προτιμήσαμε να βάλουμε την σημείωση από κάτω. Όποιος διαβάσει για την μια εταιρεία θα διαβάσει και για την άλλη. Λογικό δεν είναι;
Ευχαριστώ για την παρατήρηση σας που μας έδωσε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΝΑΥΛΟΣ 18,50Ε ΚΑΙ ΠΗΓΕ 19Ε...ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΥΡΙΟΙ