Και τρίτο ταχύπλοο η Golden Star Ferries! "Πόλεμος" στη θάλασσα...

 

Σε ράλι αγορών πλοίων, που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, έχει επιδοθεί η Golden Star Ferries. Οι αδελφοί Γ. Και Δ. Στεφάνου, μετά την απόκτηση από την Κροατία ενός τριμαράν, προχωρούν άμεσα σε συμφωνία για την ενίσχυση του στόλου τους με ένα ακόμα ταχύπλοο, χωρητικότητας περίπου 450 επιβατών, χωρίς γκαράζ, που από το επόμενο καλοκαίρι θα ταξιδεύει με τα σινιάλα της εταιρίας στο Αιγαίο.

Την πληροφορία για το τρίτο ταχύπλοο, επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οι πλοιοκτήτες στο «εν Άνδρω» χωρίς περισσότερες πληροφορίες, αφού ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Πρόθεση τους είναι να «κτυπήσουν» την Sea Jets, που φέτος έφερε τα πάνω-κάτω στις Κυκλάδες με αφετηρία την Ραφήνα και με «όπλα» της, το φθηνό ναύλο και τις μεγάλες ταχύτητες.

Με αυτά τα δεδομένα ίσως και η Άνδρος συνδεθεί με ταχύπλοο μειώνοντας έτσι την απόσταση της με την Ραφήνα σε λίγο παραπάνω από 1 ώρα!

Αυτός ο ανταγωνισμός, που προβλέπεται σκληρός το 2018, θα ωφελήσει τους καλοκαιρινούς ταξιδιώτες, αλλά δημιουργεί ανησυχίες στους κατοίκους για τους επόμενους δύσκολους μήνες, αφού η όποια αξία των συμβατικών πλοίων μειώνεται σταδιακά και είναι εκείνα που παλεύουν με τους χειμωνιάτικους καιρούς, όταν τα ταχύπλοα πάρουν… την αφρόκρεμα και αποσυρθούν!

Ήδη από Δευτέρα (9/10) δυο πλοία, το SuperFerry ΙΙ και το «Θεολόγος» μένουν στην Ραφήνα. Το SuperferryIIστο δρομολόγιο Άνδρος-Σύρος-Τήνος-Μύκονος και το Θεολόγος στο Άνδρος-Τήνος-Μύκονος.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η φωτογραφία είναι τυχαία;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

"Πόλεμος" στη θάλασσα με θύματα τις τσέπες μας.
Ε βέβαια πως να μην αυξάνουν τον στόλο τους οι αφοί Στεφάνου όταν χρόνια έχουν ληστρικά εισιτήρια.
"Πανηγυρίστε" ανδριώτες