Πολύ μεγάλη η έξοδος του Αγίου Πνεύματος σε Άνδρο - Τήνο - Μύκονο

Όσοι ετοιμάζονται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (3/6 - 5/6) για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο πρέπει να ξέρουν ένα πράγμα: η έξοδος προβλέπεται μεγάλη! Ήδη για την Παρασκευή έχουμε πέντε δρομολόγια πλοίων (δύο τα πρωινά, ένα το απογευματινό και δύο τα πρόσθετα το απόβραδο για όλη την γραμμή) και όλα τείνουν να γεμίσουν. Υπάρχουν πολύ λίγες θέσεις κι όποιος θέλει να ταξιδέψει πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις να επικοινωνήσει με τα πρακτορεία. 

Πρόσθετα δρομολόγια υπάρχουν και την Πέμπτη το απόβραδο. Αυτά έχουν για την ώρα θέσεις. Μεγάλη κίνηση αναμένεται και το Σάββατο πρωί. Αλλά εκεί για την ώρα υπάρχουν θέσεις. Το πρόβλημα που πρέπει να προσέξουν όλοι όσοι θα ταξιδέψουν είναι οι θέσεις γκαράζ. Μετά τον covid οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τα ΙΧ τους και τα γκαράζ γεμίζουν εύκολα. Για τον λόγο αυτό οι εταιρείες συνιστούν να κλείνετε εγκαίρως θέσεις. 

Κατά τα άλλα όλοι ετοιμάζονται για την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή έξοδο της εφετινής σεζόν. Με δεδομένο τον ζεστό καιρό και την εκλογική κλεισούρα της 21ης Μαΐου όλοι είναι έτοιμοι να αποδράσουν στο πρώτο επίσημο εφετινό καλοκαιρινό τριήμερο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet