Η Άνδρος στην εκπομπή «Happy Traveller»!...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Άρωμα» Άνδρου θα έχουν τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα, με τη δημοφιλή ταξιδιωτική εκπομπή «Happy Traveller», να αφιερώνει δύο επεισόδια στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων. Η χρονική περίοδος που επιλέχθηκε ενισχύει τις προσπάθειες του Δήμου και των επαγγελματιών για προβολή σε χιλιάδες τηλεθεατές, ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος αλλά και της επικείμενης τουριστικής σεζόν.

Σημειώνεται πως ο ταλαντούχος παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας είχε επισκεφτεί την Άνδρο στα τέλη του Σεπτεμβρίου 2021. Η δράση και φιλοξενία είχε πραγματοποιηθεί  με τη βοήθεια του Δήμου Άνδρου, τοπικών φορέων, επαγγελματιών και κατοίκων. Αξίζει να σημειωθεί πως το «Happy Traveller» διανύει εφέτος την 7η επιτυχημένη σεζόν του. Με πάνω από 240 επεισόδια σε 80 χώρες τουλάχιστον και σχεδόν σε όλους τους νομούς της Ελλάδας, είναι η μακροβιότερη σε επεισόδια ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 17.40 από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ. Παράλληλα, μετά από πρωτοβουλία του δυναμικού παρουσιαστή και έπειτα από την θερμή ανταπόκριση της ακτοπλοϊκής εταιρείας Fast Ferries Andros,  του Δήμου και του ξενοδοχείου Perrakis, θα «τρέξει» πρωτότυπος διαδικτυακός διαγωνισμός για διαμονή στην Άνδρο σε μία τυχερή οικογένεια, μέσα από τους δημοφιλείς λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram του κ. Μπλέτσα και της εκπομπής που στο σύνολο τους συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ενθουσιώδεις φίλους του ταξιδιού και της περιπέτειας! 

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι η καλύτερη διαφήμιση!