Χ.ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ: Κακή αρχή του δημάρχου στο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου. Χρειάζεται προϋπολογισμός ανάπτυξης κι όχι σπατάλης.

Πλήρης ηλεκτροφωτισμός στο Γαύριο επί της προηγούμενης διοίκησης (2019-2023), έναντι της πλήρους συσκότισης της διοίκησης Σουσούδη (2014-2019). Αυτά σε αντίθεση με το νέο προϋπολογισμό του δημάρχου Σουσούδη, που προέβλεπε 200.000 ευρώ για αυτοκίνητα και 10.000 ευρώ για δεξιώσεις! Σε αυτές τις σπατάλες αντέδρασε ο Χ. Βουραζέρης και θίχτηκε ο Θ. Σουσούδης!

Δ Ε Λ Τ Ι Ο        Τ Υ Π Ο Υ

Χρήστος Βουραζέρης: "Τα 2 εκ. ευρώ του Λιμενικού Ταμείου πρέπει να γίνουν έργα στις λιμενικές εγκαταστάσεις του νησιού και μόνο σε αυτές.  Αυτή είναι η θέση μου, αυτή είναι η διαφορά μου με τον κ. Σουσούδη.’’

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο κύριος Σουσούδης , με  το καλημέρα , έκανε κακή αρχή στο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου. Επιχείρησε να φέρει με συνοπτικές διαδικασίες για να υφαρπάξει την ψήφο των μελών του Λιμενικού Ταμείου, την αναμόρφωση του προϋπολογισμού. Αναγκάστηκε και την πήρε πίσω γιατί ήταν παράτυπη η διαδικασία, όπως του επισήμανα και οποιαδήποτε απόφαση θα ήταν άκυρη.

Θέλω να γίνει ξεκάθαρο ότι είμαι στο Λιμενικό Ταμείο όχι για να τσακώνομαι με τον κ. Σουσούδη αλλά για να συνεργαστώ, για να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης για το νησί μας. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν όλοι και κυρίως ο κ.Σουσούδης είναι ότι τα 2 εκατομμύρια που υπάρχουν στο Λιμενικό Ταμείο πρέπει να επενδυθούν στις λιμενικές εγκαταστάσεις και μόνο. Να γίνουν έργα , δράσεις και νέες υπηρεσίες για τα λιμάνια μας.

Για κάποιους τα 2 εκατομμύρια αποτελούν πειρασμό, προκειμένου να τα διαθέσουν για άλλους σκοπούς. Αυτό να το ξεχάσουν. Ο κ. Σουσούδης πρέπει να καταλάβει ότι δεν διοικεί μόνος του, κυρίως πρέπει να καταλάβει ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν που πηγαίνει και το τελευταίο ευρώ. Κατά κύριο λόγο όμως , πρέπει ο σχεδιασμός και τα έργα στις λιμενικές μας εγκαταστάσεις να γίνουν παρουσία των πολιτών της Άνδρου και όχι ερήμην τους. Ανοιχτά, με διαφάνεια και δημόσια διαβούλευση.

Επίσης οι συνεδριάσεις του Λιμενικού Ταμείου είναι δημόσιες και όχι μυστικές και πίσω από κλειστές πόρτες. Οι δημότες πρέπει να τις παρακολουθούν και να ενημερώνονται. Όσοι αισθάνονται δυσανεξία απέναντι στην ανάγκη για διαφάνεια και ενημέρωση των πολιτών, όσοι θέλουν τους πολίτες της Άνδρου έξω από το Λιμενικό Ταμείο, προφανώς έχουν άλλους σκοπούς. Καλώ για μια ακόμα φορά τον κ. Σουσούδη να αντιληφθεί ότι η διαχείριση και η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και τον ξεπερνά.

Να ανοίξει τις πόρτες του Λιμενικού Ταμείου στους φορείς, στους πολίτες, σε ανθρώπους της θάλασσας και της ναυτοσύνης που έχουν ιδέες, προτάσεις και μπορούν να βοηθήσουν. Άλλωστε το μεγάλο ζητούμενο είναι ο ανασχεδιασμός και η αναβάθμιση όλων των λιμενικών μας εγκαταστάσεων σε όλη την Άνδρο. Σε αυτή την κατεύθυνση , θα βοηθήσω και εγώ αλλά και πολλοί άλλοι με προτάσεις.

Αρκεί ο κ.Σουσούδης να επιλέξει, έστω και για μία μόνο φορά, το δρόμο της συνεννόησης αντί για το δρόμο της σύγκρουσης που έχει συνηθίσει.’’

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κε Καθηγητα του ΛΤ ο Δημαρχος ξερει πολυ καλα τι κανει και τι πρεπει να κανει….Αρκει να απεμπλακει απο τους πολυ εξυπνους της προηγουμενης διοικησης που περασαν ομορφα οσο μαθαιναν απο τους τηνιακους. Τουλαχιστον η Τηνος εχει κανει μεγαλα εργα

This comment was minimized by the moderator on the site

Εγώ λέω να κάνουν 4 στάσεις τα πλοία όπως παλιά Γαύριο Μπατσί Χώρα Κόρθι τι έχουν να χάσουν....

This comment was minimized by the moderator on the site

Βουραζερη να πεις και για το λιμάνι στο χαλκολιμνιωνα
Που να κάνουμε τόσο δρόμο οι δολιοι μέχρι το γαυριο

This comment was minimized by the moderator on the site

Δε σωζόμαστε με τίποτα….

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωχ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Εντυπωσιάζομαι που πάντα τελευταίο το ενάνδρω δημοσιεύει τα δελτία των αντισουσουδικών.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί που έκανε καλή αρχή??
.... και που να δεις το τέλος!!