Απάντηση στις απαράδεκτες συκοφαντίες της «ΑΝΔΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Του Θεοδόση Σουσούδη

Υποψηφίου Δημάρχου - Άνδρος Νέοι Oρίζοντες

Σε εμφανή πανικό βρίσκονται οι κύριοι Θεολόγου, Γλυνός και Μαλταμπές, μπροστά στην απώλεια της καρέκλας και της εξουσίας. Αδυνατούν να αποδεχθούν την απόφαση των πολιτών της Άνδρου, για μία νέα αρχή. Το πρόβλημα για την απερχόμενη δημοτική αρχή δεν ήταν και δεν είναι η αντιπολίτευση. Το βασικό  πρόβλημα ήταν και είναιη νομιμότητα και η διαφάνεια.

Στο προεκλογικό φυλλάδιο της “Ανδριακής ''Ενότητας'', η απουσία προγραμματικών προτάσεων και η αδυναμία υπεράσπισης του ανύπαρκτου έργου, αντικαθίστανται από το ψέμα και την παραπολιτική, εκδηλώνοντας όλη την υποκριτική και συκοφαντική τους ικανότητα, στην οποία έχουν μεγάλη εμπειρία.

Το πρωτοφανές επιχείρημα ότι ευθύνεται η αντιπολίτευση για το γεγονός ότι ο Δήμος Άνδρου δεν έχει προϋπολογισμό, δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Η αντιπολίτευση όφειλε να κάνει ένα απλό ερώτημα και αυτό έπραξε:

-       Είναι νόμιμη η αναμόρφωση του προϋπολογισμού με την εμφάνιση ενός εκατομμυρίου ευρώ;

Αυτό ήταν το ερώτημα και για αυτό μας κατηγορεί το απαράδεκτο και θρασύτατο σύστημα Θεολόγου Γλυνού Μαλταμπέ.

Η απάντηση που ήρθε από την περιφέρεια ζητούσε τεκμηρίωση προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο προϋπολογισμός είναι νόμιμος ή όχι.

Η ευθύνη του προϋπολογισμού ανήκει στην εκάστοτε δημοτική αρχή, όπως και η εκτέλεση του. Είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω σκοπιμότητας δεν μπόρεσαν και δεν μπορούν να συντάξουν προϋπολογισμό νόμιμο και διαφανή.

Η ανεπάρκεια και η ανικανότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής οδηγεί σε περιπέτειες το Δήμο.

Έπρεπε να είχαν καταθέσει προϋπολογισμό από το Νοέμβριο. Τον έφεραν προς ψήφιση το Δεκέμβριο και με δολιότητα δεν ενέγραψαν τις πραγματικές οφειλές του Δήμου Άνδρου προς τρίτους.

Ο προϋπολογισμός  κρίθηκε τότε παράνομος και άκυρος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Δηλαδή, από την ελεγκτική κρατική αρχή.

Το πρόβλημα του κ.Γλυνού, του κ. Θεολόγου και του θλιβερού απολογητή και συνεχιστή κ. Μαλταμπέ, είναι η αδυναμία και η άρνηση τους να συμμορφωθούν με τη νομιμότητα.

Αποδεικνύονται  ανεπαρκείς και επικίνδυνοι αφού κινδυνεύουν να οδηγήσουν σε καθεστώς επιτήρησης το Δήμο. Όσο για τις πληρωμές, δεν έχουν σταματήσει, πληρώνουν όπου θέλουν. Στους υπόλοιπους που δεν θέλουν να τους πληρώσουν, λένε πως τους έχει μπλοκάρει η αντιπολίτευση!

Αυτό το αισχρό και θολό σύστημα ανήκει στο χθες. Όπως στο χθες ανήκει πλέον η απερχόμενη και ανίκανη δημοτική αρχή. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλέψουμε για το αύριο.

Η νομιμότητα και η διαφάνεια θα επιστρέψουν στο Δήμο. Ο πολιτισμός και η αξιοπρέπεια θα επιστρέψουν στην Άνδρο.

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet