Η ώρα των εκλογών

Του Σταμάτη Κουλουμπή

Υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου – Νέοι Ορίζοντες

Η ώρα των εκλογών πλησιάζει και οι συζητήσεις αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον , περισσότερο ενθουσιασμό και σε πολλές περιπτώσεις φανατισμό.

Ο φανατισμός σίγουρα δεν οδηγεί πουθενά, κρύβει συμφέροντα συγκεκριμένων ατόμων που βολεύτηκαν ή προβλέπεται (λόγο υποσχέσεων) να βολευτούν.

Πέρα από τις συζητήσεις τις ανταλλαγές απόψεων και την κριτική, πιστεύω ότι είναι η ώρα να θέσουμε  στον εαυτό μας τα εξής ερωτήματα: Είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι σήμερα δημοτική αρχή; Είμαστε  ευχαριστημένοι από την απόδοσή της;  Η Άνδρος έχει πάει μπροστά αυτά τα χρόνια σε σχέση με άλλα μέρη της Ελλάδας;  

Αν πιστεύετε πως έχει πάει μπροστά τότε θα πρέπει να αναλογιστείτε σε ποιόν τομέα έχει πάει μπροστά. Αν βλέπετε κάπου ότι  υπάρχει πρόοδος σκεφτήκατε μήπως αυτή έχει σχέση με την ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι την δημοτική αρχή;

Αν πιστεύετε ότι η Πολιτεία  εγκατέλειψε τον τόπο μας  ή ότι δεν υπάρχουν χρήματα σκεφτήκατε μήπως ότι αυτοί που μας διοικούν να μην έχουν την ικανότητα  να εκμεταλλευτούν προγράμματα, να διαχειριστούν  πόρους;

Τα πολλά χρήματα που όλοι ψάχνουμε από την Πολιτεία δεν θα έρθουν γιατί απλά δεν υπάρχουν. Πρέπει να βρούμε χρήματα από αλλού. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία αλλά και η νέα δημοτική αρχή να βρει τρόπο να διαχειριστεί τα χρήματα του δήμου καλύτερα, με διαφάνεια, με σεβασμό στους δημότες, με προγραμματισμό αλλά και πολύ δουλειά.  Πρέπει εμπνέει έτσι ώστε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας και να νιώσουμε τον Δήμο ως προέκταση του σπιτικού μας.

Νοικοκύρεμα παντού χρειαζόμαστε αγαπητοί μου συμπατριώτες. Και για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουμε πορεία. Να τολμήσουμε την αλλαγή. Η υπάρχουσα δημοτική αρχή με νέο υποψήφιο Δήμαρχο δεν μπορεί να αλλάξει πορεία γιατί απλά η πυξίδα της έχει κολλήσει  στην πορεία που μας έφερε ως εδώ. Έδωσε αυτά που μπορούσε, δημιούργησε την εικόνα που αντικρίζουμε καθημερινά.

Ήρθε η ώρα να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους ορίζοντες και τον κ. Σουσούδη με την ομάδα του να πραγματοποιήσει το πρόγραμμά του. Είναι άξιος συμπολίτης μας και αξίζει να τον στηρίξουμε όλοι μας.

(Ο Σταμάτης Κουλουμπής γεννήθηκε στην Άνδρο. Είναι πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού, μέλος διοικητικού Συμβουλίου Πλοιάρχων ε.ν. και μέλος Ανώτερου Συμβουλίου Ναυτικών Ατυχημάτων. Εργάζεται στην BlueStarFerries& SuperFastFerries. Είναι παντρεμένος με την Νάνσυ Παπανάγνου και έχει δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τουριστικό τομέα της Άνδρου).

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet