Ανοίγοντας δρόμο στους νέους

Του Γιώργου Σακελλάρη

Υποψηφίου δημοτικού συμβούλου – Νέοι Ορίζοντες

Την συμμετοχή στα κοινά την κατάλαβα πάντα ως μια συλλογική προσπάθεια και όχι σαν ένα ατομικό άθλημα. Όλοι μαζί, καθένας με τον τρόπο του, δίνουμε την μάχη. Καθένας έχει τις δικές του ευθύνες και επιτυχίες. Όμως όλοι μαζί κερδίζουμε ή χάνουμε στο τέλος.

Χρόνια τώρα κάνω ότι μπορώ συμμετέχοντας στις περισσότερες συλλογικές προσπάθειες του νησιού μας για να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 1976. Άρχισα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου. Από το 1989 έως το 2006, ανέλαβα και πρόεδρος του.

Η αγάπη μου για τον αθλητισμό με οδήγησε νέος τότε στο να συμμετέχω στον ΑΝΔΡΙΑΚΟ. Επί 30 χρόνια, από το 1983 μέχρι το 2013, υπήρξα μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Και για 18 χρόνια υπήρξα και πρόεδρος του.

Από όλα αυτά τα χρόνια αθλητικής δράσης ξεχωρίζω την πρωτοβουλία που πήρα ως πρόεδρος το 1992 να φτιάξουμε ομάδα στίβου στο νησί μας. Με την βοήθεια άξιων συνεργατών και προπονητών το τμήμα φτιάχτηκε και οι νέοι αθλητές του διακρίθηκαν σε αιγαιοπελαγίτικους, πανελλήνιους και βαλκανικούς αγώνες.

Από το 2001, με το νέο στάδιο, ο αθλητισμός της Άνδρου έκανε και άλλα βήματα προς τα εμπρός. Διοργανώσαμε  τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες του 2001 και του 2008. Και μια σειρά νέων αθλητών μας διακρίθηκε στις Κυκλάδες και στην Ελλάδα.

Όμως εκτός από επαγγελματίας και φίλαθλος είμαι και οικογενειάρχης (παντρεμένος με την Ειρήνη Βράιλα έχω δύο παιδιά που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Χώρα). Όλα αυτά τα χρόνια οι νέοι του νησιού μας ήταν πάντα στο επίκεντρο τους ενδιεφέροντος μου. Τους έβλεπα πάντα σαν συνέχεια των δικών μου παιδιών. Γι' αυτό και ασχολήθηκα επί χρόνια και συστηματικά με τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ επιδιώκοντας ο αθλητισμός να διαπλάσει τον χαρακτηρα τους και να του διαμορφώσει πάνω σε σωστές βάσεις τη ζωή τους.

Για τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να συμμετέχω και πάλι στα κοινά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αυτή τη φορά στο ψηφοδέλτιο του Θεοδόση Σουσούδη. Ήρθε η ώρα η Άνδρος να γυρίσει σελίδα. Με την εμπειρία και τις γνώσεις μου θέλω να συμβάλω στην αναγέννηση του νησιού μας. Στόχος μου ήταν και παραμένει οι νέοι μας να έχουν παρόν και μέλλον στον τόπο μας.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet