Κάλεσμα ενός νέου επαγγελματία

Του Δημήτρη Λάσκαρη

Υποψηφίου δημοτικού συμβούλου

Λόγω της σχετικά μικρής ηλικίας μου είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κατάματα μια πολιτική πρόκληση: την πρόκληση των εκλογών. Όμως, αυτό δεν με φοβίζει. Γιατί έμαθα από μικρός να μην φοβάμαι την έκθεση. Καθημερινά άλλωστε κρινόμουν και κρίνομαι μέσα από τη δουλειά μου. Ξέρω τι πάει να πει αγώνας για την επιβίωση. Είμαι από μικρό παιδί στη δουλειά. Μια δουλειά ανοικτή στον κόσμο. Μια δουλειά σε απόλυτη επαφή μαζί σας. Με ξέρετε όλοι. Γνωρίζετε την δουλειά μου όλοι. Μια δουλειά που απαιτεί εργατικότητα και αγάπη γι’ αυτό που ετοιμάζεις. Μια δουλειά που απαιτεί ευγένεια και σοβαρότητα γι’ αυτό που προσφέρεις. Έτσι γαλουχήθηκα και έτσι στέκομαι μπροστά σας σήμερα.

Σήμερα στέκομαι μπροστά σας με άλλη ιδιότητα από αυτή που ξέρετε. Στέκομαι μπροστά σας ως υποψήφιος. Με την ίδια διάθεση την οποία γνωρίζετε. Ο λόγος που κάνω αυτή την κίνηση είναι πως το νησί μας έχει φτάσει στο μη περαιτέρω. Στο «δεν πάει άλλο». Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί. Έφτασε η ώρα εμείς οι νεώτεροι να κάνουμε κάτι για εμάς. Και για την Άνδρο.

Δεν είμαι πολιτικός. Όπως αυτοί που μας ξεγέλασαν. Όπως οι φίλοι τους γύρω-γύρω που κάτι προσδοκούσαν. Εμείς δεν βλέπουμε τα κοινά ως επαγγελματική αποκατάσταση. Δεν βλέπουμε τα κοινά όπως οι γύρω-γύρω από τους πολιτικούς ως ευκαιρία για «δουλίτσες». Τους είδαμε και τους μάθαμε όλους αυτούς.

Ζητώ την στήριξη σας για να προσπαθήσω μαζί σας να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Να «σηκωθούμε λίγο ψηλότερα». Στις εκλογές της Κυριακής κρίνονται πολλά. Θέλω να είμαι παρόν σε αυτή την κρίση. Για τους συνομηλίκους μου. Αλλά και για όλους σας. Για να είμαστε κι εμείς οι νεώτεροι την επόμενη μέρα στο κέντρο των αποφάσεων που μας αφορούν.

Είμαι ένας από εσάς και θα παραμείνω ένας από εσάς.

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet