Βαρυ-ασήμαντη ανακοίνωση του "εν Άνδρω.gr"

''Το "εν Άνδρω" σας πληροφορεί πως το βράδι των εκλογών θα έχει εγκαταστήσει ομάδα φίλων του για την έγκαιρη και έγκυρη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της νήσου Άνδρου. Θα είμαστε κοντά σας με συνεχείς αναρτήσεις. Θα σας πληροφορούμε και θα σας ψυχαγωγούμε με αναφορές σε στιγμιότυπα σε τακτά διαστήματα. Θέλουμε όλοι μαζί νικητές και νικημένοι να γιορτάσουμε τη νίκη! Γιατί όπως λένε οι εκλογές είναι νίκη της Δημοκρατίας. Για τον λόγο αυτό θα είμαστε αραχτοί και πλήρως εξοπλισμένοι στο καφέ-Νίκη της πλατείας Καϊρη στη Χώρα! Θα έχουμε συνεχή ενημέρωση και από Υδρούσα. Ρε τι οργάνωση είναι αυτή; Πως τα καταφέραμε δεν ξέρω...

Μην ξεχνάτε πως είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που γιορτάζει την όποια νίκη, από αρχαιοτάτων χρόνων, σε τέτοια έκταση και με τέτοιο πάθος. (Θυμίζουμε πως ανεβαίνοντας στην Ακρόπολη δεξιά σας θα αντικρύσετε τον "Ναό της Απτέρου Νίκης"). Να που σε κάτι μοιάζουμε και με τους αρχαίους! Α! Ναι μοιάζουμε λίγο και στο θέμα της διχόνοιας, της εμφύλιας διαμάχης, του καθημερινού πολιτικού κουτσομολιού, των οξυμένων πολιτικών αντιθέσεων και σε μερικές εκατοντάδες ψιλολεπτομέρειες εσωτερικού διχασμού που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

Σε αντίθεση με την μακρά ελληνική παράδοση της πολιτικης βαβούρας εμείς λέμε αυτή τη φορά να έχουμε μια συνάντηση φίλων "εν Άνδρω" με χιούμορ. Καιρός να τιμήσουμε και την από μακρού ξεχασμένη παράδοση της Μικράς Αγγλίας και να αποκτήσουμε λίγο αγγλικό φλεγματικό χιούμορ στην ζωή μας. Περάστε να τα πούμε Ή, αν δεν περάσεετε παρακολουείτε στην ιστοσείδα μας.

"εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet