Θ. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ: "Έτσι χωρίς πρόγραμμα" και στην Χώρα!!!

Στη Χώρα της Άνδρου ο κ. Θ. Σουσούδης έκανε την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα συγκέντρωση, από άποψη κόσμου, από όσες έχει κάνει μέχρι σήμερα στην Άνδρο. Περίπου 150-160 άτομα συγκεντρώθηκαν γύρω στις 20:00 της Πέμπτης 21/9 για να ακούσουν την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου των "Ανοιχτών Οριζόντων". Ανάμεσα τους αρκετές δεκάδες υποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Σουσούδη. Όμως ατυχώς για όλους δεν άκουσαν μια προεκλογική ομιλία με αρχή, μέση, τέλος. Κάποιο πρόγραμμα. Και με μερικές συγκεκριμένες προτάσεις για το τι προτίθεται να κάνει αν ο υποψήφιος πάρει την διοίκηση. Αντιθέτως, ο κ. Σουσούδης, γνωστός για την έλλειψη προετοιμασίας του, αυτή την φορά ξεπέρασε αυτοσχεδιάζοντας χωρίς κανένα πρόγραμμα ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του!

Αναλυτικά, μετά την καλησπέρα προς το ακροατήριο των οπαδών και των συμβούλων του, ο κ. Σουσούδης, περιορίστηκε να πει μόνο μερικές φράσεις όπως "είμαστε ο συνδυασμός της νίκης. Με τη νίκη μας θα τερματίσει η τοξικότητα που επικράτησε στο νησί μας τα τελευταία 4 χρόνια και θα επέλθει η ηρεμία"!!! Με αυτή την σύντομη, αόριστη, χωρίς κανένα περιεχόμενο φράση, ολοκλήρωσε την ομιλία του! Και μετά άρχισε να διαβάζει επί πολύ ώρα τα 153 ονόματα του συνδυασμού του. Και αυτό ήταν όλο. Αυτά μας διαβίβασαν δύο φίλοι που παρακολούθησαν την συγκέντρωση. Αυτά διαβάσαμε και σε σχόλια στο facebook. 

Στην ομιλία του παραβρέθηκαν πολλές δεκάδες σύμβουλοι του μετά των συνοδών τους. Από τους περιφερειακούς συμβούλους παραβρέθηκαν η Άννα Βρεττού και η Έφη Βουτσινά. Δεν παραβρέθηκε ο Δημήτρης Λάσκαρης. Κάτι που πλέον έκανε εμφανές πως οι περιφερειακοί σύμβουλοι του κ. Χατζημάρκου είναι διαιρεμένοι ανάμεσα σε αυτή που συμπορεύεται με τον κ. Σουσούδη και στον έπαρχο που συμπορεύεται με τον κ. Λοτσάρη. Τα καταφέραμε κι εκεί με το πρόγραμμα εχθροπάθειας της μαλλιοτραβηγμένης αντιπολίτευσης. Και πάει και η ενότητα στην... περιφερειακή ενότητα!... 

Οι προσελθόντες στην ομιλία του κ. Σουσούδη δεν άκουσαν λοιπόν κάποιες ιδέες. Δεν άκουσαν τι συγκεκριμένα σκοπεύει να κάνει την επόμενη 5ετία αν κληθεί να αναλάβει διοίκηση! Δεν έμαθαν ποιες είναι οι προτεραιότητες του; Δεν άκουσαν πως απαντά στον κ. Λοτσάρη, που παρουσιάζει καθημερινά τα δεκάδες έργα του σε ολόκληρη την Άνδρο. Δεν τους είπε τίποτα για το νέο δημοτικό της Χώρας που ολοκληρώνεται, για το πλήρως ανακαινισμένο στάδιο της Χώρας που παραδόθηκε, για τις ασφαλτοστρώσεις και τα νέα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης που έγιναν στην Χώρα. Δεν τα έκρινε. Τα προσπέρασε. Και δεν είπε τι περισσότερα και τι καλύτερα θα έκανε αυτός αν ήταν διοίκηση; 

Απλώς ο πρώην δήμαρχος ζήτησε την ψήφο "στον συνδυασμό νίκης", ο οποίος όμως όπως βλέπουμε πορεύεται "έτσι χωρίς πρόγραμμα". Με μόνη εξαγγελία "το τέλος της τοξικότητας" στο νησί. Μια λεπτομέρεια: να του θυμίσουμε πως την τοξικότητα ο ίδιος που δημιουργούσε επί τετραετία μη έχοντας να πει τίποτα για τα δεκάδες έργα που έγιναν και γίνονται στο νησί.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: Αυτή, λοιπόν, ήταν η επί τετραετία προετοιμασία του πρώην δημάρχου για την "μεγάλη βραδιά" των εγκαινίων; Αυτή ήταν η βραδιά με την οποία ο κ. Σουσούδης "προγραμμάτιζε" την "ολική επαναφορά" του στην Άνδρο; Αλλά τι καλύτερο να περιμένεις όταν ο "συνδυασμός της νίκης" κατάντησε ο συνδυασμός της ανοργανωσιάς και τις προχειρότητας; Ο οποίος ακόμα τρέχει για ρεύμα στο εκλογικό του Γαυρίου, ενώ και στη Χώρα απόψε μιλούσαν για μια μπαλαντέζα!!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μέσα στην τόση ανοργανωσιά και προχειρότητα των "ανοιχτών οριζόντων" δεν είναι παράξενο που ούτε οι δικοί του πια δεν ελπίζουν σε πολλά. Για παράδειγμα, συγγενής πολύφερνου υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου μιλώντας με φίλο του στο τηλέφωνο ακούστηκε να λέει: "Μα τι να κάνουμε; Ο Λοτσάρης πάει και παρουσιάζει παντού έργα και καταθέτει συνέχεια προτάσεις για νέες μελέτες και νέα έργα. Κι ο δικός μας πάει παντού απροετοίμαστος και αυτοσχεδιάζει..." 

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ Θ. ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Την Πέμπτη το απόγευμα 21/9 ο κ. Σουσούδης μίλησε στο χωριό του Αλαδινού παρουσία 30 ατόμων, από τα οποία τα μισά ήταν υποψήφιοι σύμβουλοι του. Την Τετάρτη το βράδυ 20/9 μίλησε στα Αποίκια (από όπου και η φωτογραφία) παρουσία 12 ατόμων και μερικών συμβούλων του.  

 Τις προηγούμενες μέρες είχε μιλήσει στις Στενιές, στο καφενείο του σταθμού (από όπου και η φωτογραφία) παρουσία αρκετών ανθρώπων. Υπολογίστε τους μόνοι σας από την φωτογραφία. Επίσης είχε μιλήσει τις προηγούμενες μέρες στον κλειστό χώρο του Παρθεναγωγείου της Μεσαριάς παρουσία λίγου κόσμου και στο σύλλογο των Μενήτων επίσης μπροστά σε λίγο κόσμο. 

Την καλύτερη συγκέντρωση του έκανε στον Πιτροφό (από όπου και η φωτογραφία) παρουσία 30 κατοίκων. Το θέμα που έθεσε στον Πιτροφό ήταν τα σκουπίδια της Σταυροπέδας. Το αξιοπερίεργο είναι πως κατηγόρησε την σημερινή διοίκηση για το ότι ρίχνει απορρίμματα στην Σταυροπέδα. Κάτι που έκανε και ο ίδιος επί 5ετία. Και την κατηγορεί την ώρα που η σημερινη διοίκηση έδωσε πλέον οριστική λύση με την εκκίνηση της κατασκευής ΧΥΤΥ στην Πλούσκα. Κάτι που ο ίδιος καταψήφισε στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άνδρου. Και αυτά τα λέει όταν η Άνδρος περνά τα πλέον καθαρά καλοκαίρια της, που αυτός ποτέ δεν κατάφερε. Και επιπλέον αυτός καταψηφίζει την οριστική λύση στην Πλούσκα - για να προσεταιριστεί τις ψήφους Α. Βάσσου και Τ. Μαμάη - και μετά καταδικάζει αυτό που έκανε κι ίδιος ανεπιτυχώς. Κι όλα αυτά τώρα που χάρη στον ΧΥΤΥ θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα. Απίστευτος πάντα ο κ. Σουσούδης. Καταφέρνει να εκπλήττει με τους αυτοσχεδιασμούς του τους πάντες. Τι να πούμε;

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Έχω να σημειώσω δύο πράγματα. Γενικά οι προγραμματικές δηλώσεις πάντοτε και μόνο αφορούν σε επιθετικές δηλώσεις κατά του Λοτσάρη, κατηγορίες, μνεία σε ανύπαρκτο έργο. Αυτά λοιπόν είναι κίνητρα για να μην επιλέξει κάποιος την παράταξη Λοτσάρη. Δεν είναι όμως κίνητρα για να επιλέξει Σουσούδη, αφού δεν αντιπροτείνει κάτι χρήσιμο. Εκτός αν ακολουθείται η λογική "μη χείρον βέλτιστον". Σε αυτήν την περίπτωση θα συμβουλεύαμε όλους τους υποψηφίους να παραιτηθούν αυτομάτως. Το δεύτερο σημείο, είναι ότι το ενάνδρω πρέπει να είναι περισσότερο παρατηρητικό και αντικειμενικό. Στις φωτογραφίες μεγάλος αριθμός παρόντων δεν είναι οι δημότες, αλλά οι υποψήφιοι του Σουσούδη, μετά συζύγων και τέκνων. Έτσι γεμίζουν και οι φωτογραφίες. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στους υποψηφίους καλή επιτυχία και στον κ. Τσαούση τα καλύτερα στην επόμενη θητεία του με τον κ. Λοτσάρη!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ειναι λιγος ,κριμα, πολύ λίγος. Πιο λιγος και απο τοτε που βγηκε δήμαρχος. Λιγη η ομιλια του ,λιγη η παρουσια του ,λιγη η πιστηκοτητα του. Ουτε ο ιδιος πια δεν πιστευει στον εαυτο του. Λιγος ,χωρις εργα μετα από πέντε χρονια θητειας ,λιγος σε μελλοντικο προγραμμα, λιγος γενικα.......

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς για σένα φίλε μου το σχόλιο σου "φωτογραφιζει" το ψηφοδέλτιο Λοτσάρη!!!! Υπάλληλοι του δήμου που περιμένουν την ανανέωση της σύμβασης, γραμματείς και Φαρισαίοι, άτομα που σχετίζονται με απ' ευθείας αναθέσεις, παιδιά δικά μας που προσδοκούν μια θεσουλα ...
άστο καλύτερα γιατί με αυτά που γράφεις εκτειθεστε !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Κος Σουσουδης έχει ήδη ηττηθεί. Ο κόσμος το'χει βουκινο και αυτός κρυφό καμάρι. Ο συνδυασμός του είναι της συμφοράς, καθώς έχει μαζέψει ένα σωρό ανεπαγγελτους. Ελπίζω την επόμενη των εκλογών να παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλο, να αποχωρήσει από το Κ.Υ. και να πάει στην ευχή του Θεού και της Παναγίας. Άλλωστε η οικογένεια του ζει εδώ και μερικά χρόνια στην Αθήνα. Χορτάσαμε από τις βόλτες στην αγορά και τα υψωμένα φρύδια της συζύγου του.

This comment was minimized by the moderator on the site

Θλιβερή η παρουσία του. Κρίμα. Δεν χρειαζόταν να διαβάσει τον κατάλογο των υποψηφίων. Είναι ήδη γνωστοί. Πρέπει να εξηγήσει το τρίπτυχο ενότητα- συνέπεια- σοβαρότητα και πως εφαρμόσθηκε στην προηγούμενη θητεία του. 'Έτσι ώστε να μπορεί κανείς να προβλέψει τη μελλοντική εφαρμογή του.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πώς γίνεται πάντα να ξέρεις με ακρίβεια τον κόσμο στις συγκεντρώσεις Σουσουδη ενώ στου Λοτσάρη πετάς ένα αυθαίρετο πολύς κόσμος η εκατοντάδες...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κι εκεί γράφουμε νούμερα. Αλλά δεν μπορείς να τα διαβάσεις. Πχ Μεσαριά πάνω από 200 άτομα. Το γράψαμε. Διάβασε μετά ένα- ένα τα χωριά. Υπάρχουν νούμερα παντού στου Λοτσάρη. Πως και δεν τα είδες; Περίεργο....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσους ανεπαγγελτους έχει ο συνδιασμος;;
Όλοι αυτοί θα γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι η εκλεγμένοι μισθωτοί;

This comment was minimized by the moderator on the site

Για όποιον διαφωνεί με το σχόλιο του κύριου Μπασαντή για τις ασυναρτησίες που έλεγε ο κύριος Σουσούδης , μπορεί να δεί το video σε άλλο site στο οποίο και έχει αναρτηθεί.
Κι αν καταλάβει κανείς το ήθελε να πει ο ποιητής (κος Σουσούδης) ...ας μας το μεταφράσει και σε εμάς!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Σουσούδης περιφέρει τον θίασο του σε όλη την Ανδρο για να δείχνει κόσμο. Σουσούδη παρ τον θίασο και μπρός δε σε θέλει ο λαός. Ψηφίζουμε Δήμαρχο έργων και όχι δήμαρχο χωρίς πρόγραμμα και σταυρώνουμε αυτούς ή αυτόν που κράτησε όρθιο το Δημοτικό συμβούλιο απο τις επιθέσεις Σουσούδη Καπάκη. Λευτέρη τον λένε. Καλή ψήφο.