Πέρασε μια ψήφο μπροστά ο Λάσκαρης. Θα εκδικαστεί ένσταση για το αποτέλεσμα.

Η επανακαταμέτρηση για το επαρχείο φέρνει μπροστά τον Δημήτρη Λάσκαρη με μια ψήφο. Βρέθηκαν τρία ψηφοδέλτια, που κακώς είχαν χαρακτηριστεί άκυρα. Με δεδομένο πως η διαφορά του Δημήτρη Λάσκαρη και της Άννας Βρεττού ήταν μόλις δύο ψήφους με την προσθήκη των τριών ψηφοδελτίων από την επανακαταμέτρηση πέρασε μπροστά ο Δημήτρης Λάσκαρης.

Αναμένεται η ένσταση που θα οριστικοποιήσει το τελικό αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες. Όλοι τελούν πλέον σε αναμονή για την οριστική απόφαση του πρωτοδικείου Σύρου.

Για την ιστορία: στη Σύρο βρέθηκαν για την επανακαταμέτρηση και ο κ. Λάσκαρης με τον δικηγόρο του Γ. Μπάλλα και η κ. Βρεττού με συγγενή και φίλους της.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σαμπάνια και σόδα; άλλη μια απόδειξη της ξιπασιάς σας. Ρούφα τη σαμπάνια σου λοιπόν και μη μιλάς γιατί εκτίθεσαι; αλλά μην πίνεις πολύ, γιατί από ότι φαίνεται δεν το σηκώνεις και εκτίθεσαι και άλλο. Και πες ξεκάθαρα δεν έχουν δικαίωμα οι ετεροδημότες σε ψήφο, μόνο αυτοί που στηρίζουν την παράταξη. Στο αδελφό σάιτ, αυτό που δεν αντέχει το διάλογο και την κριτική, πάντως δίνουν χρήσιμες συμβουλές για επισκέψεις επί της οδού Χαϊδαρίου. Για δες, μπορεί αν τις ακολουθήσεις να σου κάνουν καλό και εσένα, γιατί διακρίνω μια αστάθεια, μια αντιφατικότητα... και ένα φασισμό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κουκιά λοιπόν η αξιοπρέπεια των ανθρώπων. Κουκιά η ψήφος καθενός. Φυσικά κουκιά. Αφού δεν μένουν και δεν έμειναν εδώ να δουν τη ζωή. Αφού ήρθαν έριξαν τα κουκιά τους κι έφυγαν. Και συ με τα κρασιά πως κι έγινες και κερνάς και σαμπάνια ξεκάλτσωτε; Που τη βρήκες την σαμπάνια; Σε κέρασαν αυτοί που μεταφέρουν κουκιά; Οι κουκάδες; Μπράβο αξιοπρέπεια. Εσύ ήσουν που μιλούσες για ενότητα; Μπράβο σου. Εσύ θα ενώσεις την διαιρεμένη Άνδρο των λίγων ψήφων; Μπράβο σου; Σας ξέρουμε από χρόνια. Τα ιδια θα κάνετε και τα απόμενα χρόνια. Ο λύκος κι αν εγέρασε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν δεν σας αρέσει η σόδα να σας κεράσουμε λίγη από την σαμπάνια μας. Σκέτη, για χώνεψη. Ως τότε συνεχίστε το μέτρημα, αλλά ποτέ δεν θα σας βγαίνουν τα κουκιά!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτοί που αγοράζανε τη δημοκρατία, αυτοί που ανταλλάσσανε ψήφους με εισιτήρια, αυτοί που αγοράζανε δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, τριγυρίζανε στη χώρα το Σάββατο και φωνάζανε "ήρθαμε να ρίξουμε ΤΟΝ ψήφο!", διαφημίζοντας την ξιπασιά τους και την αμορφωσιά τους. Χαρείτε τους υποστηρικτές σας, χαρείτε αυτούς που σας αγοράσανε το δημαρχιλίκι, συγχαρητήρια που καταδεχτήκατε να γίνετε το εμπόρευμα τους. Βέβαια είναι γνωστό, τα έλεγε και ένας μακαρίτης εφοπλιστής πριν μερικά χρόνια, πως δουλεύει το πολιτικό σύστημα της Άνδρου. Συγχαρητήρια, λοιπόν για τη νίκη σας, συγχαρητήρια για το δημοκρατικό σας πνεύμα, συγχαρητήρια για την αξιοπρέπεια σας. Πόσο άραγε, πάει να αγοράσω τον δικό μου δημοτικό σύμβουλο;

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία. Είναι όμως η χώρα που επίσης τη σκότωσε. Και οι συνεργοί δρουν σε όλα τα επίπεδα, αγοράζοντας ψήφους και εισιτήρια για να φέρουν τη νίκη. Άνδρος, το νησί των εφοπλιστών, ο βάλτος της δημοκρατίας και της ισονομίας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχει άποψη και ο ροφός της Χώρας και βάζει σόδες και κρασιά. Αυτό είναι επίπεδο και ενότητα

This comment was minimized by the moderator on the site

Εντωμεταξύ το ζώο της ερήμου έχει φοβερή πλάκα, εκτός του ότι πρέπει να κάνει refresh τη σελίδα του ενανδρω ανά δευτερόλεπτο, όταν χάνει την ψυχραιμία του παρεκτρέπεται με εκφράσεις που πάλι δε βγάζουν νόημα! Αν βγεις σήμερα και δεις ότι βρεχει, να ξέρεις δε βρεχει…..

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγνώμη που θα το πω αλλά και οι δυο δήμαρχοι έχουν βγάλει 2 ανακοινώσεις και διαβάζουμε ξαναδιαβάσουμε για να καταλάβουμε τι θέλουν να πουν. Μπορούν να τα γράφουν λίγο ξεκάθαρα. Καλά δε θα σχολιάσω για αυτούς που τρέχουν και Βαράνε like και μπράβο! Μυρωδιαδες! Επίσης τι πρεμούρα σας έχει πιάσει αδέλφια με την επανακαταμέτρηση; Φοβάστε κάτι; Εσυ αδελφέ που πειράχτηκες με την ανάρτηση απο τη σόδα εντάξει χαλάρωσε λίγο αφού είσαι κι εσυ μέσα στο κλίμα αυτό ξαφνικά δε σηκώνεις σόδα στο σπαθί σου; Έτσι κι αλλιώς ληγμένη είναι απο το 2019. Επίσης έχει να πάει σόδα και ξύδι απο Δευτέρα στη σχολειαρα που ξεκινάει που μη σε νοιάζει φίλε μου μόνοι τους θα τα πιούνε πάλι! Ζώο της ερήμου, βατραχοποδαρα με κοντοσούβλι;;; Απαπαπα σε είχα για ποιο γκουρμέ! Παραλίγο να ξεράσω…. Ξανά!

This comment was minimized by the moderator on the site

Στην υποσαχαρια δημοκρατια της ανδρου αυτα γινονται. Στην 25 επανακαταμετρηση θα βγει κανενας αλλος. Ποσο χαμηλα θα πεσει πια αυτος ο τοπος

This comment was minimized by the moderator on the site

Η παράταξη Σουσουδη πανηγυρίζει πάντως εδώ και αρκετή ώρα ότι το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης είναι υπέρ της! Τι ακριβώς συμβαίνει, κανείς δε γνωρίζει!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν έχουμε ιδέα. Ότι μάθουμε το γράφουμε. Αν κάτι ξέρει ας γράψει και κανένας άλλος...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα