ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Για τους τέσσερις που επενδύουν στην τοξικότητα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο        Τ Υ Π Ο Υ 

Δημήτρης Λοτσάρης : ‘’ Αδιαπραγμάτευτη η επιλογή μας να τελειώνουμε οριστικά με τις πρακτικές της οξύτητας και της τοξικότητας.’’

Ο κ.Δημήτρης Λοτσάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, 4 σύμβουλοι του κ.Σουσούδη δεν ψήφισαν για Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την κ.Αθηνά Μακρή που διακρίνεται για την ευπρέπεια και τη μετριοπάθεια της.

Υπενθυμίζω ότι η παράταξη μας είχε ψηφίσει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που προέρχεται από την παράταξη του κ.Σουσούδη, θέλοντας να σηματοδοτήσουμε την απαρχή μιας νέας συμπεριφοράς και εποχής για την Άνδρο.

Τα συμπεράσματα ανήκουν στους πολίτες.

Θέλω να καταστήσω σαφές, για τελευταία φορά, ότι η πρόθεση μας να ασκήσουμε δημιουργική αντιπολίτευση με επιχειρήματα, προτάσεις αλλά και θετικό λόγο είναι αδιαπραγμάτευτη. Η παράταξη μας θα κριθεί από τη συγκροτημένη και υπεύθυνη στάση της για το καλό της Άνδρου και όχι από κραυγές και πρακτικές του παρελθόντος που δημιουργούν τοξικό και διχαστικό κλίμα.

Η παράταξη μας δεν είναι μόνο η δημοτική ομάδα, είναι όσοι συμμετείχαν ως υποψήφιοι στις εκλογές, είναι εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, είναι οι Ανδριώτες και οι Ανδριώτισσες που πιστεύουν στο έργο που έγινε , όλοι αυτοί που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους.

Η παράταξη μας θα αναδιοργανωθεί σε νέες βάσεις, με ρόλους για όλους, με συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις, με τη διαμόρφωση θέσεων και προτάσεων που θα μας δεσμεύουν όλους αλλά και με ένα νέο πρότυπο πολιτικής συμπεριφοράς. Όσοι δεν μας ψήφισαν δεν είναι εχθροί μας, είναι συμπατριώτες μας που έκαναν διαφορετικές επιλογές. Αν στην παράταξη του κ.Σουσούδη υπάρχουν άτομα δέσμια τοξικών και μικρόψυχων συμπεριφορών, εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε. Με νέα και άφθαρτα πρόσωπα, με νέες ιδέες και προτάσεις και με μία νέα αντίληψη για το ρόλο μας στα κοινά, θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας.

Γιατί η επόμενη μέρα για την Άνδρο πρέπει να είναι υπόθεση όλων.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δημήτρη για να μην καταντήσεις Δημητράκης, προχώρα σε διαγραφή του (διαγραφεται μια υβριστική λέξη - Εν Άνδρω) που εκθέτει εσένα, την παράταξη και εμάς που σε στηρίζουμε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς χάσαμε
Τι να κάνουμε τώρα
Ας βγάζουμε δελτία τύπου
Είχαμε μια ελπίδα αλλά μπα τίποτα

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΝ ! ΑΝ!! Όλοι όπως λένε θέλουν το καλό αυτού του τόπου θα φανεί… ( όχι στο χειροκρότημα)
Παραγωγικές συνεδριάσεις Δημοτ Συμβουλίων χωρίς κραυγες, ιαχές & γελοιότητες… το νησί μας πρεπει να προοδευσει… οι αιρετοί πρεπει να δωσουν το παράδειγμα του πολιτισμού και να ναι χρήσιμοι με έργΑ!!!όλοι οι αιρετοί να πιάσουν ένα πόστο! Μόνο έτσι το νησι μας θα πετάξει ψηλά!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά τα λέει ο κ λοτσαρης έτσι κι αλλιώς αυτή η εκλογή είναι τυπική.Επρεπε να ψηφιστεί ομόφωνα και να τελειώνουμε.Αλλο ένα μικρό επικοινωνιακό λάθος τις συμπολίτευσης.Ομως μην προσπαθεί με πανάρχαιες μεθόδους αποπροσανατολισμού να νομίζει ότι δεν καταλαβαίνουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει στον συνδυασμό του.Μην ρίχνεις κ λοτσαρη την μπάλα στην εξέδρα.Κανε την αντιπολίτευση που μας λες ότι θες να κάνεις τόσο εσυ όσο και οι σύμβουλοι σου και σταματήστε να τσακωνόσαστε μεταξύ σας και το μόνο που να κάνετε και εσείς μέχρι τώρα είναι βλακώδες ενστάσεις και δελτία τύπου χωρίς ουσία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Άννα γιατί βρίζει δημόσια και την Αθηνά;Ήρεμα ρωτάω

This comment was minimized by the moderator on the site

ΛΟΤΣΑΡΗ ... ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΚΑΙ ΜΕΖΕΨΕ ΤΗ ΜΑΡΤΖΙ_ ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ