Η Άνδρος στην τηλεόραση: "Μου λείπεις" & "Είσαι το ταίρι μου"...

  

Από το σήριαλ "Μου λείπεις..."

Η Άνδρος υπήρξε στο παρελθόν ένα υπέροχο φυσικό ντεκόρ για δυο κλασικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, που πέρασαν στην ιστορία, αγαπήθηκαν και εξακολουθούν να συγκινούν ακόμα και σήμερα, όταν προβάλλονται ξανά.

 

Από το σήριαλ "Μου λείπεις..."

Τα «κορίτσια στον ήλιο» και οι «φουσκοθαλασσιές» αποτελούν μοναδικό δείγμα νεορεαλισμού και ηθογραφίας στην εγχώρια έβδομη τέχνη και το «εν Ανδρω» με εκτενή αφιερώματα στο παρελθόν έχει παρουσιάσει τα όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκείνα τα καλοκαιρία πολλά χρόνια πίσω, με το νησί να δείχνει τελείως διαφορετικό απ ότι είναι σήμερα.

Ωστόσο η Άνδρος …έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο και στη τηλεόραση!

 

Από το σήριαλ "Μου λείπεις..."

Το 2005 ο Alpha, ενέταξε στο πρόγραμμα του την αισθηματική σειρά  20 επεισοδίων «Μου λείπεις» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Φέρτη (Άγγελος Ευθυμίου) , Φαίη Ξυλά (Δάφνη) , Θέμις Μπαζάκα (Στέλλα) , Μάριο Αθανασίου (Διονύσης Λαμπρόπουλος), Γιώργο Τσιτσόπουλος (Αριστείδης), Φαίη Κοκκινοπούλου (Ερμίνα Κομνηνού) και άλλους.

Τα γυρίσματα έγιναν κυρίως στη Χώρα και το Μπατσί εξ ου και το video. Η υπόθεση ήταν με δυο λόγια η εξής.

Η ερωτική ιστορία του Άγγελου και της Δάφνης έχει ως αφετηρία την εκδίκηση. Εκείνος είναι ένας ώριμος, όμορφος άντρας, επιτυχημένος γιατρός με πολιτικές φιλοδοξίες. Είναι παντρεμένος χρόνια με την Στέλλα, η οποία τον αγαπά βαθιά και νοιώθει πως ο γάμος τους είναι σε κρίση γιατί εκείνος την παραμελεί. Εντελώς ανυποψίαστος για τα κίνητρα της Δάφνης ο Άγγελος αποδεικνύεται ευάλωτος στον έρωτα της. Η Δάφνη, μια πολύ όμορφη, νέα κοπέλα, επιθυμεί να εκδικηθεί τον Άγγελο γιατί τον μισεί θεωρώντας τον ηθικό αυτουργό στον θάνατο της μητέρας της. Η μητέρα της Δάφνης πέθανε αιφνίδια όταν η κοπέλα ήταν στην εφηβεία. Αυτοκτονία ή ατύχημα κανείς δεν μπορούσε να της απαντήσει.

Από το σήριαλ "Είσαι το ταίρι μου..."

Ως την ημέρα που ανακαλύπτει τυχαία ένα μυστικό ημερολόγιό της. Εκεί καταγράφονται τα πάντα. Αποκαλύπτεται πως η σκληρή στάση του Άγγελου, με τον οποίο ήταν ερωτευμένη η μητέρα της, την οδήγησε στον θάνατο. Έτσι ξεκινά η ερωτική τους ιστορία. Το έντονο παρελθόν σημαδεύει διαρκώς την κάθε στιγμή τους. Η ενορχηστρωμένη συμπεριφορά της Δάφνης όμως κάποια στιγμή σπάει...

Μερικά χρόνια νωρίτερα, το 2001 η Κατερίνα Λεχου, ο Αλέξης Γεωργουλης, ο Βασίλης Χαραλαμποπουλος και η Βίκυ Σταυροπουλου  φτάνουν στην Άνδρο για τα γυρίσματα της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» και απογειώνουν το νησί, κυρίως την παραλία «Χρυσή Άμμος» και τη Χώρα με τη νυχτερινή της διασκέδαση.

Ωραίες εποχές…

Σ.Δ. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πρέπει να έχουν γυριστεί και άλλα σήριαλ και ταινίες. Θυμάμαι ένα σήριαλ με τον Ξανθόπουλο στην Χώρα γυρισμένο. Και μία τουρκική ταινία "ο καθρέπτης" νομίζω.

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπαρχει και αλλη μια σειρα που γυριστηκε στο μπατσι το 1996. '' Το χρωμα του φεγγαριου'' με τον κωνσταντινο καζακο και την σμαραγδα καρυδη!