Το φυσικό φαινόμενο στην Άνδρο - νέες πληροφορίες

Στην φωτογραφία διακρίνουμε το περίεργο "τσουνάμι¨από πούσι πάνω από το Αιγαίο μπροστά από την Άνδρο (φωτο: Γ. Ξανθός)

Από τον Γιάννη Ξανθο λάβαμε μια ενδιαφέρουσα μια εντυπωσιακή φωτογραφία: To τσουνάνι από πούσι που άπλωσε πάνω από την Άνδρο όπως εμφανίστηκε απο μακριά πριν φτάσει στην Άνδρο.

 

Σύμφωνα με ειδικό που ρωτήσαμε πρόκειται για φαινόμενο θερμοκρασιακής αναστροφής στο Αιγαίο. Κι εμείς το ξέραμε από παλιά μόνο στην Αθήνα. Κατά τα άλλα η φωτογραφία, που μας έστειλε ο Γ, Ξανθός είναι εντυπωσιακή γιατί είναι από μακριά και δείχνει το πούσι να κινείται πάνω από το Αιγαίο όπως βλέπετε. Εντάξει περνάμε δύσκολες μέρες, αλλά τουλάχιστον έχουμε θέαμα. Ή, για να το πούμε αλλιώς ακόμα έχουμε κάτι από άρτο και έχουμε και αρκετό θέαμα. Ευχαριστούμε τον δικηγόρο Γιάννη Ξανθό για την ανταπόκριση του. Και μια προτροπή: γίνε κι εσύ ανταποκριτής του site μας μπορείς. Στείλτε μήνυμα στο f/b...

 

"εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Ξανθό για την διόρθωση. Κάνουμε κι εμείς αμέσως την διόρθωση. Και πληροδφορούμε πως σε λίγο θα αναρτήσουμε μοναδικες φωτογραφίες του φαινομένου από τον συνεργάτη μας από το Κόρθι φωτογράφο Δημήτρη Αντωνέλλο. Τέτοια ασυνήθιστα φαινόμενα δεν συμβαίνουν συχνά και αφήνουν άφωνο τον παρατηρητή για τις ιδιότητες της φύσης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε την παραμονή (18 Μαϊου) της εισβολής της ομίχλης στο νησί και το φωτογράφησε γιατί μου φάνηκε παράξενο και με εντυπωσίασε.