Όψεις της Άνδρου

Το χορτοκοπτικό εν δράσει ανολιγει το μονοπάτι. Μια προσπάθεια βελτίωσης της θέσης της Άνδρου στον πεζοπορικό τουρισμό.

Στο προφίλ του "εν Άνδρω" στο facebook μας περίμεναν απόψε 31/5 δυο διαφορετικές κοινοποιήσεις που αφορούσαν άμεσα την Άνδρο των ημερών. Η μια θετική, Η άλλη αρνητική.

Καθαρίζοντας τα μονοπάτια της Άνδρου.

Η πρώτη από το προφίλ Andros Routes και αναφερόταν στον καθαρισμό των μονοπατιών της Άνδρου που κάνει η Όλγα Καραγιάννη. Μια δουλειά εξαιρετικά σημαντική. Που γίνεται σημαντικότερη αν αναλογιστεί κανείς και τις σημάνσεις των μονοπατιών που κάνει η ίδια. Μια δουλειά σε εθελοντική βάση που αναδεικνύει τα μοναδικά μονοπάτια της Άνδρου που οι αφετηρίες τους πηγαίνουν μέχρι τον μεσαίωνα. Με χαρά δημοσιεύουμε και στην ιστοσελίδα μας αυτή την εξαιρετική προσπάθεια και θα επανέλθουμε από βδομάδα μιας και έχουμε ήδη προετοιμάσει και αφιέρωμα για το θέμα αυτό.

Μαρία Πολίτου: "Αυτή είναι η εικόνα του Όρμου Κορθίου σήμερα παραμονή της Αγίας Τριάδας".

Η δεύτερη μια εικόνα από την αναγνώστρια μας κ. Μαρία Πολίτου από τον Όρμο Κορθίου παραμονή της Αγίας Τριάδας. Σωροί σκουπιδιών πλάί στους καδους των ανακυκλώσιμων. Γνωστό το πρόβλημα της ανακύκλωσης έχουμε ήδη γράψει ανοίγοντας μόνο εμείς δημόσιο διάλογο προ 10ημέρου στην οποία συμμετείχαν η εταιρεία που έκανε την ανακύκλωση, ο δήμαρχος και πολλοί πολίτες. Ξαναγράψαμε και για το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο όπου φάνηκε η έλλειψη προετοιμασίας και τις όποιες ευθύνες των αρμοδίων στον χειρισμό της ανακύκλωσης . Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε περισσότερο την άσχημη εικόνα ενόψει καλοκαιριού. Περιμένουμε την όσο το δυνατόν ταχύτερη αντίδραση των υπευθύνων. Γιατί το καλοκαίρι είναι εδώ και η Άνδρος στο τόσο σοβαρό της καθαριότητας μοιάζει να ειναι ακόμα μια φορά αλλού με τέτοιες εικόνες...

"εν Άνδρω"

  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καμμια φωτογραφια απο τη σταυροπεδα που ριξανε τα δεματα στη χωματερη εχετε να μας δειξετε;;;