Νυχτερινή διακομιδή από το Λιμενικό για δάγκωμα φιδιού!

 

Το σκάφος του Λιμενικού στο Γαύριο την ώρα που αποπλέει χτες βράδυ με τον Φ.Μ. για Ραφήνα (φωτ. για το Εν Άνδρω).  

Έπιασαν οι ζέστες. Ήρθε η άνοιξη. Βγήκαν και τα φίδια! Κάπως έτσι ο 66χρόνος Φ.Μ. από το Γαύριο περπατώντας στο κτήμα του, κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών, αιφνιδιάστηκε όταν πετάχτηκε ένα φίδι και τον δάγκωσε. Πήγε μόνος του στον τοπικό γιατρό του Γαυρίου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όμως διαπιστώθηκε πως θα έπρεπε να μεταβεί για περαιτέρω περίθαλψη σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Το λιμενικό ανέλαβε χτες το βράδυ Πέμπτη 26/4 στις 22:10 την διακομιδή για Ραφήνα όπου έφτασε μετά τρεις ώρες περίπου. Από εκεί ο Φ.Μ. μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Θυμίζουμε (μιας και κανείς δεν το θυμήθηκε να μας το πει ή να το αναφέρει) πως το λιμενικό ήταν αυτό πάλι που έκανε και την διακομιδή στο νοσοκομείο της Σύρου του άτυχου δρομέα που έπαθε ανακοπή και τον επανέφεραν την περασμένη Κυριακή στους αγώνες της Άνδρου.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Άνδρου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα ημέρα Πέμπτη την 26-04-2018 και περί ώρα 22:10 Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκε, από το λιμένα Γαυρίου Άνδρου στο λιμένα Ραφήνας, με περιπολικό σκάφος Π.Λ.Σ. 111 του Λιμεναρχείου ΑΝΔΡΟΥ, ένας 66χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης λόγω δήγμα όφεως.

Εκ της λιμενικής αρχής Άνδρου

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όσο ζούσε ο φαλακρός γιατρός το κέντρο υγείας πετούσε......τώρα............?????

This comment was minimized by the moderator on the site

Αντίδοτο για δάγκωμα φιδιού υπάρχει στο νησί; Στο κέντρο υγείας υπάρχει ; φέτος θα γίνει παρέλαση απο φίδια λαμβάνωντας υπόψιν οτι δεν ψόφισαν κατα τη διάρκεια του χειμώνα λόγω καλοκαιρίας και ανομβριας και έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα. Οι Ιατροι του νησιού έχουν λάβει καποια μέτρα ανιμετώπισης των περιστατικων;Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος ;

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι συμβαίνει σε αυτό το νησί ; Ακόμη και για ένα απλό δάγκωμα φιδιού θα πρέπει να τρέχουμε στην Αθήνα; Έχουμε κέντρο υγείας ή δεν έχουμε;έχουμε γιατρούς ή είμαστε ξεκρέμαστοι; Έλεος πια ..λειτουργεί τίποτα σωστά σε αυτό το νησί; Μπράβο στα παιδιά του λιμεναρχείου , ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί.