Αφαίρεσαν δύο «γαλάζιες σημαίες» από την Άνδρο!!!

 

Η διάσημη παραλία της Χρυσής Άμμου που στο τέλος του καλοκαιριού έχασε την "γαλάζια σημαία" της (φωτ. Εν Άνδρω).

Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ αυστηρά σχετικά με τις «γαλάζιες σημαίες». Έτσι, μετά από σχετική επιθεώρηση που έκανε στην Άνδρο η επιτροπή που τις απονέμει διαπίστωσε για δύο από τις τέσσερις ακτές ορισμένες παραβάσεις και τις αφαίρεσε.

Συγκεκριμένα αφαιρέθηκαν οι γαλάζιες σημαίες από τις ακτές της Χρυσής Άμμου και του Αγίου Πέτρου. Ο λόγος πως κάποιες από τις παραμέτρους καθαριότητας στην ακτή και κανόνων ασφάλειας που δεν πληρούνταν κατά τον έλεγχο. Η ευθύνη τήρησης των προδιαγραφών και για τις δύο βαραίνει τον Δήμο Άνδρου, καθώς είναι αυτός που κάνει την αίτηση και έχει την ευθύνη.

Η ακτή Δελαβόγια του ξενοδοχείου Αναιρούσα που διατήρησε την "γαλάζια σημαία" της (φωτ. Εν Άνδρω).

Αντιθέτως τη σημαία διατήρησαν η ακτή Δελαβόγια, που την αίτηση κάνει και τις προδιαγραφέςβτηρεί το ξενοδοχείο Αναιρούσα και η ακτή στο Μπατσί που είναι στον Δήμο Άνδρου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για να εχει Γαλάζια Σημαία το Μπατσι προφανώς θα τηρεί τις προδιαγραφές κάτι που τελικα δεν κάνουν οι άλλες παραλίες . Η παραλία του Μπατσιου έχεις αλλάξει και κατεπεκταση και το Μπατσι προς το καλύτερο . Το Μπατσι ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο και εχει γίνει ένας απο τους καλύτερους προορισμούς των Κυκλάδων γι αυτο λοιπόν αντί να το δυσφημούσε καλο ειναι να το διαφημίζουμε γιατι ετσι οφεληται ολο το νησί . Δεν γίνεται να εχουμε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Μπατσι να ζούμε απο τον τουρισμό αλλα επειδή δεν γουστάρουμε τον δήμαρχο η τον προεδρο να δυσφημούσε τον τόπο μας . Γιατι όλοι εχουμε καταλάβει κυριε Νωντα και το υπόλοιπο παρεάκι ποιοι είσαστε και ποιο ρόλο παίζετε στα σοσιαλ μειντια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο κύριε Νωντα είσαι και από το Μπατσι βλέπω ωραία διαφήμιση κάνεις στον τόπο σου. Μπράβο και πάλι μπράβο κάτι τέτοιοι άνθρωποι σαν και σένα πάνε τον τόπο πίσω . Πόσο στοκος μπορεί να είσαι αδερφάκι μου..

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ? ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ,ΠΑΓΚΑΚΙΩΝ, ΑΔΕΙΩΝ ΓΛΑΣΤΡΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ.

This comment was minimized by the moderator on the site

........ας γελάσω............