Φωτιά στη Σταυροπέδα. Κάηκε χορτολιβαδικη έκταση και σκουπίδια!

Η φωτιά στην ανεξέλεγκτη χωματερή της Σταυροπέδας. Διοξίνες που απειλούν χιλιάδες κατοίκους και παιδιά στην Χώρα. Όμως τα πολιτικά παιχνίδια γύρω από τα σκουπίδια καλά κράτησαν από αυτούς που τάχα μου ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και μπλόκαραν μέχρι προχθές κάθε εξέλιξη για ΧΥΤΥ... (φωτ. Εν Άνδρω).

Φωτιά στην περιοχή της Σταυροπέδας. Επί τόπου έφτασαν η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 7 άτομα και ο ΣΕΔΑ με 2 οχήματα και 6 άτομα. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε μερικά εκατοντάδες στρέμματα. Όμως περιορίστηκε σύντομα και ήδη μεγάλο μέρος έχει σβήσει από την έγκαιρη επέμβαση των οχημάτων και των ανδρών. Οι άνεμοι στην περιοχή είναι 5-6 μποφόρ.

Η καμμένη πλαγιά των Αποθηκών... (φωτ. Εν Άνδρω).

Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή των Αποθηκών ανέβηκε κατά ένα μέρος στο ακρωτήρι του Στρόφιλα. Και στη συνέχεια έκαψε σκουπίδια κοντά στο νταμάρι του Πέτσα. Ο χώρος χρησιμοποιήθηκε προσφάτως ως ανεξέλεγκτη χωματερή μιας και ο Δήμος Άνδρου δεν έχει πλέον κανένα χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών.

Η φωτιά ξεκίνησε από την πλαγιά των Αποθηκών και ανέβηκε προς το ακρωτήρι του Στρόφιλα (φωτ. Εν Άνδρω).

Ο καπνός της χωματερής που απλώνει νοτιοδυτικά όπως φαίνεται από την περιοχή της Χώρας (φωτ. Εν Άνδρω).

Αυτή τη στιγμή κοντεύει να σβήσει η χορτολιβαδική έκταση, ενώ για τα σκουπίδια – που δεν κάνει το νερό - έχει ζητηθεί να φέρουν χώμα για να τα σβήσουν.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είμαι Ανδριώτισα με άνδρα Κερκυραίο. Πριν λίγες μέρες γύρισα από εκεί. Η κατάσταση με τα σκουπίδια είναι το λιγότερο τραγική. Βουνά τα σκουπίδια στους δρόμους. Η βρώμα απερίγραπτη. Τι λύση θα βρεθεί δεν ξέρω.
Γιατί έχει δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα; Λόγω του ότι κατασκευάστηκε ένας νέος λάθος ΧΥΤΑ! Ο προηγούμενος (η δική μας Σταυροπέδα) κρίθηκε κορεσμένος και πλήρης και έτσι τα σκουπίδια τώρα και για μήνες είναι στους δρόμους. Σίγουρα ο Συριζαίος Δήμαρχος δεν τα κατάφερε. Σίγουρα ο Συριζαίος Περιφερειάρχης δεν τα κατάφερε. Το νέο ΧΥΤΑ όμως κατασκευάστηκε από τους ΠΑΣΟΚους. Μήπως να πάρουμε το μάθημά μας από την Κέρκυρα; Μήπως πείσουμε κάποιους ότι δεν είμαστε ζαβανδριώτες; Μήπως πριν ξεκινήσουμε στην Πλούσκα να σιγουρευτούμε;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτή η παθητικότητα των πολιτών της Άνδρου με έχει τρελάνει!
Παρακολουθείτε ως θεατές τα δρώμενα κάνοντας λάικ ή ανλάικ χωρίς να συμμετέχετε στο ελάχιστο στην ουσιαστική και εποικοδομητική προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου, όχι μόνο επιτρέπετε στα κέντρα αποφάσεων να κάνουν πάρτι, αλλά βοηθείτε στο στήσιμο της λαιμητόμου που θα σας δεχτεί όλους με σειρά οικονομικής δυνατότητας.
Κυρίες και κύριοι που προσπαθείτε να διαμορφώσετε γνώμες & απόψεις:
Σας μάθαμε, σας ξέρουμε. Ξέρουμε ότι αυτά τα έργα θα συνεχίσετε να τα δικαιολογείτε ακόμα και μετά τις εκλογές, με άλλο δήμαρχο, όχι γιατί είναι σωστά, όχι για το καλό του νησιού μας, αλλά γιατί τα κέντρα αποφάσεων έχουν ένα Θεό, το €!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ...'' ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ'' ...ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ? ?
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΗΣ, ΕΠ' ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ? ?
ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΕ ? ?
ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΥΦΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ? ?
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΔΟΥΝ, ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ! !
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ Η ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 50-80 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΟ ΓΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ! !
ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ! !
ΡΙΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ..ΔΕΚΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ..ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ...
ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....

This comment was minimized by the moderator on the site

ΡΕ...ΛΕΒΕΒΤΕΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΥΤΥ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑ ΣΛΕΤΕ Σ ΕΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ?????????
ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΧΥΤΥ, ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΙΝΟΣ ??????
Α....ΡΕ....ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ...ΠΟΥ ΜΑ ΣΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ...ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΟΧΙ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΧΥΤΥ ????

This comment was minimized by the moderator on the site

poso to diaskedazoume me tous sympolites mas pou oneireyontai xrιmatodotιsι apo thn EOK .....

This comment was minimized by the moderator on the site

Το Πιο σημαντικό όλων, κάτι που τεχνηέντως δεν αναφέρεται πουθενά από τους πολύχρωμους παπαγάλους και από την παρέα που εκπροσωπούν είναι πως η απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) ΑΔΑ:6Γ4ΕΟΡ1Ι-3ΦΚ, εκδόθηκε με αυστηρούς όρους διότι είναι πλέον σαφές πως ούτε οι ίδιοι (ΠΕΣΠΑ) ήταν και ούτε είναι πεπεισμένοι πως δεν θα επηρεαστούν τα νερά. ΑΥΤΟ Ακριβώς θα ζυγίσει και θα επιρρίψει ευθύνες η Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να εξετάσει για το πως εκδόθηκε μία απόφαση χωρίς να υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΑ τεκμηριωμένη απόδειξη για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Αυτή η απόδειξη είναι που περιγράφουν οι οδηγίες 1999/31/EEC & 2011/92/UE, κάτι που όπως αποδεικνύεται δεν τηρήθηκαν.
Τέλος, φανταστείτε εάν μάθουν πως την πολύπαθη και λειψή Υδρογεωλογική Έκθεση του Δήμου ο οποίος επιστράτευσε λυτούς και δεμένους για να την κάνει έκθεση χωρίς βέβαια να το κατορθώσει, έφτασε στο σημείο να την παραλάβει με τίτλο (Έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Υδρογεωλογική μελέτη ΧΥΤΥ Ανδρου») στις 9 Σεπτεμβρίου 2018 (6ΦΧΔΩΨΙ-0ΨΝ), δηλαδή 2,5 μήνες ΜΕΤΑ την έκδοση της ΑΕΠΟ. Διαβάζουμε ελληνικά και καταλαβαίνουμε πως η Υδρογεωλογική εγκρίθηκε 2,5 μήνες ΜΕΤΑ την έκδοση της απόφασης.
Καταλάβατε τώρα γιατί Ο Βασιλιάς των Υδάτων που θεωρεί πως βρίσκεται στο απυρόβλητο, βιάστηκε ή μάλλον πανικοβλήθηκε με τις διαστάσεις που λαμβάνει το θέμα και έτρεξε να κάνει δηλώσεις δεξιά και αριστερά στα πολύχρωμα σάιτ που τον φιλοξενούν και συμμερίζονται τον ίδιο σκοπό .
Τέλος, για όσους βιάζονται να κατηγορούν τους ανθρώπους που υπερασπίζονται το περιβάλλον του νησιού πως "μπλοκάρουν" τη διαδικασία, ας αναλογιστούν αυτό που λένε όταν όλο το ΣΥΜΠΑΝ βοά (εκτός από την παρεούλα με τους πολύχρωμους παπαγάλους) πως αυτό που προσπαθούν είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και μάλιστα τόσο επικίνδυνο που ακόμα και η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα να εμπλέκεται. Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνει ο απλός κόσμος; Ειλικρινά απορώ όταν βιοπορίζονται οι ίδιοι και αύριο τα παιδιά τους στο νησί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Απόμαχε της ζωής δεν έμαθες πως η Πλούσκα έχει εγκριθεί; Μόλις χρηματοδοτηθεί τους επόμενους μήνες (υπαρχουν δεκάδες εκατομμύρια από την Ευρώπη που περιμένουν) θα το μάθεις...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΜΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ '' ΑΝΔΡΙΩΤΗ '' ? ?
ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.....ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ..ΧΑ...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΚΑΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΑΩ ΑΒΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ, ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΥΤΥ ? ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΗΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ? ?
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ! !
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ? ?
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ - ΛΟΓΩ ΥΔΑΤΩΝ - ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ? ?
ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ ? ?
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ .... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ....ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ! !
ΧΥΤΥ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ...ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΡΓΟΥ ? ?
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ? ?
ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ?? ...'Η ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΟΥΝ....ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ...ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ 'Η ΜΗ ??

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεκαδες εκατομυρια φιλε Ανδριωτη μπορει να υπαρχουν στην Ευρωπαικη Ενωση, αλλα διδονται αν ξερεις να διαβαζεις δικαιο και κανονισμους της Ευρωπαικης Ενωσης και του Ταμειου ΜΟΝΟΝ σε εργα με εγκυρες μελετες, σε ιδιοκτησιακο χωρο που νομικα υφισταται και οχι ετσι στον αερα !
Κανενας δεν μας εχει πει μεχρι σημερα, ποιοι οι τιτλοι του ιδιοκτησιακου οικοπεδου που προτεινεται για χρηση ΧΥΤΥ ? ?
Το εχει ψαξει κανεις η επειδη ολοι ασχοληθηκαν με τα υφισταμενα νερα της περιοχης, περασε στο ..ντουκου νομιζουν ? ?
Οχι κυριοι δεν θα χρηματοδοτηθει δυστυχως ποτε ο ΧΥΤΥ στη θεση αυτη, γιατι απλα δεν υπαρχει ιδιοκτησιακο καθεστως για χρηση γης ! !
Το Ευρωπαικο Ταμειο ειναι πληρως ενημερωμενογια αυτοκαι οταν θα ερθει η ωρα, θα γελασει και το παρδαλο κατσικι !
Μονον που θα ειναι για μια ακομα φορα για την Ανδρο μας αργα, με την εμμονη να κανουν ΧΥΤΥ ,χωρις να εχουν ολα τα νομιμα χαρτια γενικοτερα.
Ετσι παιζουν ασχημα παιχνιδια στις πλατες μας, οσοι ακομη μεχρι σημερα, οι ιδιοι απο θεσεις ευθυνης μας οδηγουν σε αδιεξοδο και ολοι οσοι σκετα παπαγαλακια γραφουν ....αρλουμπες, οτι η υποθεση εχει τελεσεδικησει και το εργο θα γινει, αντι για υπευθυνη σταση να εχουν μια δευτερη αλλη προταση, ση!ερα δυστυχωςνα μην εχουν και να προσπαθουν να πιστευουν οτι..τελειωσαμε.....
Αλλα τελειωσαν αυτοι και οι μηνες που ερχονται θα τους εκπληξουν...και με χαρα θα περιμενουε το αγαπητο μας Εν Ανδρω, να δημοσιευσει τα γεγονοτα που θα τρεχουν !

This comment was minimized by the moderator on the site

Απόμαχε της ζωής δεν έμαθες πως η Πλούσκα έχει εγκριθεί; Μόλις χρηματοδοτηθεί τους επόμενους μήνες (υπαρχουν δεκάδες εκατομμύρια από την Ευρώπη που περιμένουν) θα το μάθεις...

Περισσότερα