Τελειώνει το πρόβλημα του Γαυρίου. Κορυφώνονται οι προετοιμασίες της μεγάλης γιορτής της Παρασκευής.

Το καραβάκι της γιορτής που στήνεται σήμερα στο Γαύριο και θα φωταγωγηθεί την Παρασκευή

Τέλος καλό όλα καλά. Μέχρι σήμερα το βράδυ μάς ειδοποίησαν πως θα έρθουν οι αντλίες στο Γαύριο. Και αύριο το πρωί θα τελειώσει και το οξύ πρόβλημα με τα λύματα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες. Έτσι η μεγάλη γιορτή θα γίνει κανονικά. Ήδη κορυφώνονται οι ετοιμασίες από τις οποίες και παρουσιάζουμε φωτορεπορτάζ.

Ελπίζουμε το πάθημα να γίνει μάθημα και στον δήμαρχο και στους άλλους τοπικούς παράγοντες, που χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να διορθώσουν μια κατάσταση που θα έπρεπε να μην είχε φτάσει ποτέ μέχρι εκεί που έφτασε.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήνεται σήμερα και θα φωταγωγηθεί κι αυτό την Παρασκευή. Την γιορτή θα παρουσιάσει η Ελένη Μενεγάκη που έχει κάνει την Άνδρο πατρίδα της εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με όσα δηλώσαν όσοι βοηθάνε εθελοντικά στη μεγάλη πανανδριακή γιορτή του Γαυρίου, το όλο θέμα πρέπει πλέον να ξεπεραστεί και να λειτουργήσει ως κίνητρο, ώστε όλες οι δυσκολίες, οι δυσλειτουργίες και οι αβλεψίες, που παρατηρήθηκαν αυτές τις μέρες να κλείσουν με μια μεγάλη γιορτή την Παρασκευή. Υπάρχει χρόνος μετά την γιορτή για συζήτηση τόσο για τις πολιτικές όσο και για τις λειτουργικές ευθύνες των αρμοδίων.

Αυτή τη στιγμή προέχει να ξεπεραστεί μέχρι αύριο το οξύ πρόβλημα. Και όλοι να συμμετέχουν. Ώστε να δούμε τους κόπους όλων όσων εργάστηκαν εθελοντικά να αμείβονται με μια επιτυχημένη γιορτή.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Την βρώμα πάντως δεν βλέπω να την γλυτώνουν. Νομίζω ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να διορθωθεί το πρόβλημα με την μυρωδιά.