Εκτεταμένες έρευνες σε επιβάτες και αυτοκίνητα για τις κλοπές σε Άνδρο & Τήνο

Εκτεταμένοι έλεγχοι ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Γαυρίου, της Τήνου και της Ραφήνας. Το Λιμενικό έψαξε ότι αυτοκίνητο και επιβάτη έφυγε από την Άνδρο προς Ραφήνα και Τήνο. Τα δυο πλοία Superferry II και Θεολόγος βρέθηκαν μαζί στο λιμάνι της Άνδρου και οι έλεγχοι ήταν συνεχείς και στις δύο επιβιβάσεις. Στη φωτογραφία που έστειλε ο αναγνώστης μας Κ. Τομαράς βλέπουμε τους επισταμένους ελέγχους επιβάτη-επιβάτη με την άφιξη του Θεολόγου σήμερα το μεσημέρι (15/2) στην Ραφήνα. 

Όπως μάθαμε η ιεροσυλία στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου ήταν απίστευτη. Οι δράστες έσπασαν το τζάμι της εικόνας της Παναγίας και πήραν ότι σε χρυσό είχαν προσφέρει οι πιστοί. Το ίδιο έκαναν και σε άλλα μέρη της εκκλησίας που υπήρχαν προσφορές σε χρυσά. Το χειρότερο ήταν πως υπήρχαν λείψανα που είχαν χρυσές προσφορές κλπ. Οι ιερόσυλοι άνοιξαν και πήραν ότι υπήρχε σε χρυσό πετώντας τα λείψανα στο πάτωμα!!! Τα κλοπιμαία ήταν στην πλειοψηφία τους μικρού μεγέθους και μπορούν να μεταφερθούν με βαλίτσες κλπ. Για τον λόγο αυτό οι έλεγχοι του λιμενικού και της αστυνομίας θα συνεχιστούν αμείωτοι και στα τρία λιμάνια (Ραφήνας - Άνδρου - Τήνου). Στη φωτογραφία μια ακόμα εικόνα από τους εκτεταμένους ελέγχους στη Ραφήνα σήμερα το μεσημέρι (15/2).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

από το λιμενικό 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αφου ανακοινώνετε σε όλα τα σάιτ και μέσα κοιν. δικτύωσης το πώς θα ενεργήσει η αστυνομία και το λιμενικό τι έλεγχους θα κάνει πού και πότε θα τους κάνει ...να είστε σίγουροι οτι θα συλληφθούν οι ένοχοι. Ήμαρτον , έλεος πια δεν μπορείτε να κρατείσετε και κάποια πράγματα για λίγες μέρες μυστικά;; Να είστε σίγουροι οτι οι κλέφτες θα πάνε σαν χαζοί να τους κάνουν έλεγχο στο λιμάνι .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σιγά τ' αυγά! Αυτά τα ξέρουν οι κλέφτες. Πρέπει να τα μάθουν και οι κάτοικοι ώστε να ξέρουν τι τρέχει. Δεν είπαμε τίποτα για τις αστυνομικές έρευνες που είναι μυστικές. Καλησπέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro