Συμφόρηση από Απρίλη στο λιμάνι του Γαυρίου!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4/19, ΩΡΑ 10:07 π.μ.

Συμφόρηση σήμερα στο λιμάνι του Γαυρίου σε μία απλή καθημερνή ημέρα. Το Aqua Jewel από Σύρο και ο Θεολόγος από Τήνο περίμεναν σήμερα αρόδο για μισή ώρα προκειμένου να αποπλεύσουν διαδοχικά από το λιμάνι - χωρίς να υπάρχει άλλο πλοίο - πρώτα το Άνδρος και κατόπιν το Super Ferry.

Δεν ξέρω τι αποφασίσθηκε στην κομματική αρχικά συνάντηση που προκάλεσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ.Καπάκης με τον κ. Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας την Κυριακή 14 Απριλίου για ένα τόσο ζωτικό θέμα, αλλά ανάπτυξη και τουρισμός στην Άνδρο χωρίς εκβάθυνση του λιμανιού, χωρίς κατασκευή νέας προβλήτας στην υφιστάμενη λιθορριπή και χωρίς κατασκευή νέου δρόμου, δεν γίνεται.

Ιωάννης Ξανθός

Δικηγόρος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες από το συμβάν του Γ. Ξανθού

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητε Γιαννη, δεν φφαιει γι αυτο κανενας Δημαρχος κανενας επαρχο και κανενα Λιμ.Ταμειο. και πθτε να μιλησετε για υποδομες λιμενα. Ταξιδεψτε σε αλλα κυκλαδονισια, και αλλα νησια να δειτε λιμάνια "τυπου Αγ.Θαλασσινης" . Αντιθετως καθε χρονο καταθετουν στο υπουργιο τη δυσαρεσκια τους για τις ταυτοχρονες αφιξεις. Γι αυτο το αλαλουμ φταινε ΜΟΝΟ οι πλοιοκτητες που επιμενουν στις ιδιες ωρες αφιξης και φυσικα η κυβερνηση που τα θεωρει!

This comment was minimized by the moderator on the site

Όσο θα συνεχίζει το λιμεναρχείο να κλείνει τα μάτια για χάρη των εταιριων,οι οποίες ανταγωνίζονται για ένα εισιτήριο,δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα!
Τα δρομολόγια προγραμματίζονται με βάση τις προτιμησεις της κάθε εταιρίας,και όχι την ουσιαστική εξυπηρέτηση των επιβατων.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το λιμεναρχείο πρακτικά δεν έχει λόγο. Δεν εισακούεται. Τα δρομολόγια δίνονται από το ΣΑΣ και τον υπουργό. Και οι πιέσεις εκεί είναι πολλές και πολυποίκιλες. Κυρίως όμως πολιτικο/οικονομικές.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αφού όταν μπαίνουν όλα μαζί τρακερνουν ..και με μπονάτσα ..τι να κάνει και το λιμεναρχείο τα βάζει ένα ένα ....δεν φταίει μόνο το λιμάνι ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Να ήσουν εκεί κύριε μου να ακούγες... Θες και τη ψήφο μας