Προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω της καταιγίδας σε Άνδρο και Κόρθι

Το συνεργείο του ΔΕΔΗΕ Άνδρου εν δράσει. Ο εναερίτης τεχνικός στην κορυφή της κολόνας έχει συνδέσει το σπασμένο καλώδιο και το Κόρθι έχει επανέλθει στην κανονικότητα. 

Σήμερα, από το πρωί της Δευτέρας 6/1, ξεκίνησαν στην Άνδρο, στη Τήνο και τα γύρω νησιά, ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος και στη συνέχεια έγιναν πολύωρες διακοπές ρεύματος που οφείλονται στο εθνικό δίκτυο που πλήττεται από την καταιγίδα που έφτασε στην χώρα από χτες βράδυ .

Μια κοντινή λήψη του τεχνικού που με άνεμο 5-6 μποφόρ εκείνη την ώρα είναι στην κορυφή της κολόνας.

Εν τω μεταξύ με την έλευση της καταιγίδας στην Άνδρο χτες βράδυ Κυριακή 5/1 ο αέρας έσπασε καλώδιο του κεντρικού δικτύου της Άνδρου προς το Συνετί με αποτέλεσμα να βυθιστεί όλο το Κόρθι από τις 17:15 μέχρι τις 18:00 στο σκοτάδι.

Και τα αυτοκίνητα του συνεργείου με τους υπόλοιπους τεχνικούς να βοηθούν στην αποκατάσταση της ζημιάς.

Η άμεση επέμβαση των τεχνικών του ΔΕΔΗΕ Άνδρου αποκατέστησε την βλάβη κι έτσι η περιοχή του Κορθίου επανήλθε στην κανονικότητα παρά την καταιγίδα που δυνάμωνε εκείνη την ώρα στην Άνδρο.

Η προσπάθεια όλων των τεχνικών μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του Εν Άνδρω, που πέρασε από το σημείο την ώρα εκείνη. Είναι η δεύτερη φορά αυτή την περίοδο που τους φωτογραφίζουμε σε δύσκολες στιγμές δράσης.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτούς που με πλέον αντίξοες συνθήκες ανεβαίνουν στις κολώνες για να επαναφέρουν το ρεύμα,κάποιοι τους θεωρούν προνομιούχους και θεωρούν ότι παίρνουν αδίκως μεγάλους μισθούς;;;και μεγάλες συντάξεις!!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στους εναερητες μας, καμία πληροφορία όμως για το σήμερα υπάρχει;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μόλις ήρθε το ρεύμα αναρτήσαμε πληροφορίες και στείλαμε και στην Αθήνα ανταπόκριση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro