Σαρωτικοί έλεγχοι στις Κυκλάδες για τον κορονόϊο με εντολή Χρυσοχοΐδη.

 

Αυτές τι εικόνες θέλουν να αποφύγουν εφέτος οι αρμόδιοι λόγω κορονοϊού.

Από την Μύκονο όπου κάνει αιφνιδιαστική αυτοψία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πάτησε το κουμπί του συναγερμού για τον κορονοϊό! Ο υπουργός έδωσε εντολή στην αστυνομική διεύθυνση Κυκλάδων να ξεκινήσει σαρωτικούς ελέγχους σε όλα τα νησιά για να εξακριβωθεί αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας και αν διαπιστωθούν παραβάσεις να επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα, κλείσιμο καταστημάτων και απαγόρευση συναθροίσεων.

Οι έλεγχοι ξεκινούν άμεσα από μεικτά κλιμάκια αστυνομικών και λιμενικών, σε εστιατόρια, μπαρ και οργανωμένες παραλίες. Οι εικόνες με εκατοντάδες τουρίστες να συνωστίζονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των εν λόγω καταστημάτων, μεταξύ των οποίων και πολλοί αλλοδαποί από διάφορα μέρη του κόσμου, έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.

PRIVE PARTY KAI ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΒΙΛΕΣ 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων και στα σπίτια. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία και πως πλέον η Αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε ελέγχους εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν είχε το δικαίωμα να πραγματοποιεί ελέγχους στα σπίτια όπου διεξάγονταν πάρτι παρά μόνο με εντολή εισαγγελέα. Ως αποτέλεσμα ήταν οι διοργανωτές πάρτυ σε σπίτια να δρουν ανεξέλεγκτα αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη και μάλιστα όλα «μαύρα».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εγώ δεν έχω δει κανέναν έλεγχο τουλάχιστον στη Χώρα. Ο ένας είναι πάνω στον άλλο, αποστάσεις ουσιαστικά δεν υπάρχουν μεταξύ των τραπεζιών και όλοι συμπεριφέρονται ως ο κορονοϊός να μην υπάρχει. Που είναι οι έλεγχοι που λέει ο υπουργός; Εάν συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, σίγουρα θα έχουμε κρούσματα και τότε όλοι οι μαγαζάτορες θα κλαίνε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπου θέλουν κυνηγάει η αστυνομία και όπου θέλει χαιδευει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Να έρθει ο κύριος Χρυσοχοΐδης να δει τις αποστάσεις στην ΥΔΡΟΥΣΑ, στα εστιατόρια στις παραλίες και στα μπαρ. Ανύπαρκτη η αστυνομία. Άραγε γιατί δεν κάνουν την δουλειά τους και δεν υπολογίζουν την υγεία του κόσμου? Οι απαντήσεις δικές σας. Φυσικά και των ανώτερων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο όταν οι κρετίνοι που γράφουν τις εξυπνάδες στο ιντερνετ, δεν προλαβαίνουν να μετράνε τα κηδειόχαρτα στους στύλους της Άνδρου, τότε μόνο θα συντονιστούν με την πραγματικότητα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Στο Μπατσί δεν τηρούνται τα μέτρα ούτε σε σούπερ μάρκετ ούτε σε εστιατόρια, ιδιαίτερα στα μπαρ. Η αστυνομία τους καλύπτει όμως. Κανένας έλεγχος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Στην Ανδρο πάντως μας βλέπω πολυ χαλαρούς. Προχθές στο ΑΒ στο Μπατσι μια παρέα Ιταλών χωρίς μάσκες, στα ταμεία ο ένας πάνω στον άλλον! Εκανα παρατήρηση στην ταμία και με απαξιωτικό ύφος μου ειπε οτι ειναι ατομική ευθύνη η μάσκα (ενώ όλοι ξέρουμε πως ειναι υποχρεωτική) και δεν μπορει αυτη να κανει τον αστυνομικό. Στο Γαβριο τα ίδια. Τα μισά εστιατόρια σερβίρουν χωρίς μάσκα, χωρίς αντισηπτικά πάνω στο τραπέζι κτλ. Δεν θελω να σκεφτω τι γίνεται μεσα στις κουζίνες.... Ενα κρούσμα να ακουστεί οτι εχουμε θα αδειάσει το νησι μεσα σε δυο μέρες!!! Κάντε ενα ρεπορτάζ σας παρακαλω! Ειναι για το καλο του νησιού!!!