Ρεκόρ 284 κρουσμάτων στην Ελλάδα και 20 στις Κυκλάδες! Πως ξεκίνησε το πρόβλημα στις Κυκλάδες.

 

Ρεκόρ 284 κρουσμάτων στην Ελλάδα και 20 στις Κυκλάδες καταγράφηκε κατά την χθεσινή μέρα από τον ΕΟΔΥ. Τα πράγματα δείχνουν ανησυχητικά και γίνονται διάφορες σκέψεις τι θα γίνει με τα σχολεία. Ατυχώς το μέγα πρόβλημα στις Κυκλάδες, που είναι και η αναφορά μας,  ξεκίνησε λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο με αφετηρία τα τρελά πάρτι σε κλειστά κλαμπ και με τις εξορμήσεις νεαρών με ταχύπλοα σε Μύκονο, Αντίπαρο και Νάξο με φουσκωτά μετέφεραν τον κορωνοϊό στα τρια νησιά. Με τα πρώτα «επώνυμα» κρούσματα άρχισαν οι ομαδικές αποχωρήσεις από την Πάρο με ελικόπτερα και θαλαμηγούς λίγο πριν το 15άυγουστο.

Πρακτικά ο κορωνοϊός έστησε λίγο πριν το 15αύγουστο το δικό του πάρτι με δεκάδες κρούσματα και οι επισκέπτες από την Γαλλία αποδείχτηκαν απερίσκεπτοι. Η συντριπτική πλειοψηφία τους αγνοούσε τα μέτρα προφύλαξης όπως τα αγνόησαν και οι τουρίστες από τις Βαλκανικές χώρες που επέλεξαν την Πάρο για διακοπές.

Τα πάρτυ των νέων από νησί σε νησί

Για την μεταφορά τους από Πάρο σε Μύκονο χρησιμοποιούσαν μεγάλα φουσκωτά των δώδεκα ή δεκαπέντε μέτρων-όπως τα μαύρα Scorpion-με τρεις μηχανές και ιπποδύναμη που ξεπερνάει τους 1000 ίππους. Αποβιβάζονται στο λιμάνι και σε λίγα λεπτά περπατάγανε στα Ματογιάνια, ανυπομονώντας να παρτάρουν μαζί με τους κολλητούς και τις φίλες τους.

Το πρωί επέστρεφαν στην Πάρο και κοιμούνταν, ενώ το σκηνικό αυτό θα επαναληφθεί και σε άλλα νησιά εκτός από την Μύκονο τις επόμενες μέρες. Τα φουσκωτά μεταφέρουν τους νέους και τις παρέες τους σε κλαμπ στην Αντίπαρο, αλλά και στην Νάξο για διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα, πριν τους επιστρέψουν σε θαλαμηγούς και βίλες της Πάρου.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα έξαλλα πάρτι στην Πάρο από νέους και νέες από όλη την Ελλάδα φέρεται να έσπειραν τον κορωνοϊό σε άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων. Παρά τις οδηγίες των γονιών τους να προσέχουν, πολλοί νέοι αγνόησαν τον κορωνοϊό, νοιώθοντας άτρωτοι στην πανδημία, όπως ακριβώς και οι Γάλλοι που επέλεξαν το συγκεκριμένο νησί.

Όταν χτύπησε το καμπανάκι ήταν πλέον αργά, αφού η διασπορά ήταν μεγάλη και οδήγησε στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για το συγκεκριμένο νησί και όχι μόνο. Το τι δήλωσε μετά από όλα αυτά ο δήμαρχος Πάρου φανερώνει πως μόνο τα οικονομικά του νησιού τον ενδιέφεραν και όχι η δημόσια υγεία.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - https://www.protothema.gr/greece/article/1037365/paros-ta-parti-ton-neon-kai-oi-galloi-pou-espeiran-ton-koronoio-sto-nisi/

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πάρτυ εκατομμυρίων ευρώ όπου από την πίτα αυτή τρώνε και ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι. Η μόνη λύση είναι διαφάνεια και άνοιγμα λογαριασμών διότι είναι πραγματικά άδικο εμείς από μέσα σαν υπάλληλοι του δημου να ζούμε με μισθό 700ευρώ τίμια και άλλοι δημοσιοι υπαληλοι του δημου να πλουτίζουν είς βάρος των Ανδριωτων

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς εκατομυρια ευρω καθε χρονο κατασπαταλουνται με υπερτιμολογισεις με πέντε οικογένειες εργολάβων και άλλες τόσες αιρετών οι οποίοι μεταξύ τους έχουν γίνει οικογένεια και κακοδιαχοιριζονται τα χρήμα τα μας. Είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Μπράβο στον νέο δήμαρχο που αρχίζει και ξεχωρίζει σιγά σιγά λόγω ήθους. Πιστεύω να βάλει τάξη και να μοιράζει δίκαια τις εργολαβίες. Ακόμα και προϊόντα ή υλικά χρησιμοποιούν συγκεκριμένους επιχειρηματίες που τα αγοράζουν με τους οποίους συνεργάζονται και είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Αισχος

This comment was minimized by the moderator on the site

Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε και ποιοι περνούν τις απευθείας αναθέσεις όλα αυτά τα χρόνια από όλους τους δημάρχους. Έχω την εντύπωση θα δούμε τα ίδια ονόματα να επαναλαμβανονται ανεξαρτήτως διοίκησης...

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στην διοίκηση Λοτσαρη .
Όλα στην διαφάνεια μας έχουν ζαλίσει για τις απευθείας αναθέσεις του Λοτσαρη για να μάθουμε και τις δικές τους αναθέσεις για τις οποίες έκανε καταγγελίες στην αποκεντρωμένη Διοίκηση ο Καπακης περί μη νομιμότητας και ο γιατρός από το Γαυριο οριοταν και φώναζε για φαγοπότι του πρώην Δημάρχου
Δεν ντρέπονται λέω εγώ όλοι τους έχουν μούτρα και Μίλανε?
Ο Καπακης με τον Βοσσο κραυγαζαν περί μη νομιμότητας των αναθέσεων τώρα ξέχασαν τι έλεγαν?

This comment was minimized by the moderator on the site

Αναγνώστης εκ Γαυρίου έγραψε σχόλιο για τις απευθείας αναθέσεις της σμερινής διοίκησης που έχει κάνει παντιέρα ο προηγούμενος δήμαρχος. Ο προηγούμενος δήμαρχος είχε κάνει παντιέρα - με την βοήθεια λογιστού-συνεργάτη του - και τις απευθείας αναθέσεις επί Γλυνού. Οι απευθείας αναθέσεις προβλέπονται εκ του νόμου. Άρα είναι νόμιμες. Ο προηγούμενος δήμαρχος όταν ανέλαβε έστειλε μάτσο απευθείας αναθέσεις του Γλυνού για έλεγχους. Ποτέ δεν μάθαμε ΤΙΠΟΤΑ! Ίσως γιατί δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ γιατί με τόσο πάθος κατά του Γλυνού αποκλείεται να ειχαν βρει και να μην το είχαν κάνει φειγ βολάν. Τώρα που ανέλαβε ο σημερινός ο προηγούμενος δήμαρχος ξανάρχισε το τροπάρι της Κασσιανής και των απευθείας αναθέσεων.
Κάναμε έναν πρώτο έλεγχο και σύντομα θα βγάλουμε στη δημοσιότητα την 5ετία Σουσούδη γιατί μας ζάλισε από το 2009 μέχρο το 2019 με τις απευθείας΄των άλλων και την αμνησία που έχει ο πρώην δήμαρχος με τις δικές του. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία λίνε οτι ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ΅. Διαγωνισμοί έγιναν σε ότι είχε δρομολογήσει η διοίκηση Γλυνού (ΧΑΔΑ - Σταυροέδας). Οι οικονομικές υπηρεσίες υπολογίζουν πως γίνονταν ίπάνω από 2.000.000 ευρώ τον χρόνο απευθείας αναθέσεις. Το ακριβές νούμερο θα ανακοινωθεί επισήμως μετά από αίτημα που υποβάλαμε. Μια πρώτη εκτίμηση μιλά για σημαντικό και διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων στην 5ετία. Και επισημαίνουν πως δεν προετοίμασε ούτε ΕΝΑΝ διαγωνισμό ο ίδιος.
Αυτά για εισαγωγή. Τώρα αυτός με βοηθό τον Καπάκη που τον κατηγορούσε για ολες τις απευθείας αναθέσεις της 5ετίας και τώρα τον παινεύει σαν συμμαχο του κατηγορούν τον νυν δήμαρχο. Όταν βγουν στη δημοσιότητα τα έργα που ανατέθηκαν από τον ένα και τον άλλον θα κρίνει η κοινωνία της Άνδρου.
Όσο για τον κ. Καπάκη τον νεόκοπο συνεργάτη του κ. Σουσούδη καλό θα ήταν να βουτά την γλώσσα στο μυαλό του γιατί με κατηγορητήριο 102 νεκρών στην πλάτη, με αποκαλύψεις για προσπάθεια συγκάλυψης της εθνικής καταστροφής στο Μάτι που έγραψε αδιάντροπα για "μικρής τοπικής έκτασης" φωτιά θα έπρεπε να κρύβεται και να μην μιλά. Άλλωστε ότι έκανε η Πολιτική Προστασία επί των ημερών του όλα ήταν απευθείας αν δεν κάνουμε λάθος.
Τέλος και η διοίκηση Λοτσάρη θα κριθεί. Με την συμπλήρωση ενός μέρους της θητείας της οφείλει και πρέπει να κάνει απολογισμό. Είναι επιτακτική ανάγκη. Να μην περιπέσουμε στο χάλι των μη απολογισμών επί μια 5ετία της αλήστου εποχής Σουσούδη.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα δεν είναι αίμα στην αρένα. Ειναι να μάθουμε τα λεφτά που δίνουμε σαν Δημότες που πάνε τόσα χρόνια και σε ποιους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Σουσουδης δεν μας τα ελεγε καλά 15 εκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις δεν είμαστε καλά. Και όταν του λέγαμε για τις ανάγκες του χωριού μα ελεγε δεν έχουμε λεφτά? Αίσχος και ντροπή. Έλεγχος που τα πήγε τόσα λεφτά? Κοροϊδεύετε όλοι τον κόσμο ΝΤΡΟΠΗ σας.!! Γι'αυτό οδύρεται ο Βιδάλης και ο Διαμαντής?

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα δεν είμαστε καπακωμενοι αυτό δεν κατάλαβενεται να βγούνε όλα στη φόρα για όλους τωρινούς και προηγούμενους.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Excellent!!!
ΥΓ Αν και δεν είναι συνήθεια μας το αίμα στην αρένα. Δεν το κάναμε ποτέ. Αλλά ίσως πρέπει να το σκεφτούμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

802,000/3,500,000,000 = .000229 x 100 = .0229%

This comment was minimized by the moderator on the site

Θέλουμε άρθρο για το πάρτυ των απευθείας αναθεσεων στο Δήμο εμείς...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το ετοιμάζουμε. Πρόκειται για 15 εκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις από το 2014 μέχρι το 2019. Υπομονή θα βγούνε όλα στη φόρα. Με στοιχεία, τιμολόγια, αριθμούς, χρονολογίες.
Πρόκειται για νούμερο πολλαπλάσιο από αυτό που κατηγορούσε ο κ. Σουσούδης τον κ. Γλυνό επί 3,5 χρόνια όταν αποχωρούσε από την Οικονομική Επιτροπή. Και για δεκάδες φορές υπο-πολαπλάσιο από αυτό που κατηγορεί σήμερα τον κ. Λοτσάρη και δεν πάει στην Οικονομική Επιτροπή. Μόνο για τον δεματοποιητή τα νούμερα της 5ετίας είναι τεράστια.
Σας θυμίζουμε πως ο Σουσούδης κατηγορούσε τον Γλυνό για ελάχιστα κι έκανε πολλαπλάσιες αναθέσεις. Μίλαγε για ορκωτούς και τους... ξέχασε!! Μίλαγε ο Σουσούδης και κάποιοι στο Κόρθι για εισαγγελείς και δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ!!!
Αυτά για όσους διψάγατε για αίμα το 2014. Το 2019 δεν ξέρουμε τι ορκωτοί μπήκαν για τα 15 εκαταμμύρια του κ. Σουσούδη. Αυτά για όσους στο Γαύριο διψάτε ακόμα για αίμα. Και αυτά για την ώρα. Τις απευθείας αναθέσεις του Λοτσάρη όταν κλείσει δύο χρόνια για να έχουμε στατιστικά στοιχεία. Τον Σεπτέμβρη περισσότερα... Υπομονή...
ΥΓ Ψάχνουμε τις απευθείας αναθέσεις και του Καπάκη ως ΓΓ ΠΠ. Μέχρι στιγμής τα νούμερα είναι λίαν ενδιαφέροντα. Μιας και βλέπουμε πως θέλετε αίμα.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ΅ΓΛΥΝΟΥ - ΣΟΥΣΟΥΔΗ - ΛΟΤΣΑΡΗ. Απλά σας γράφουμε τα νούμερα μην πάθετε κανένα εγκεφαλικό έτσι Καπάκωμένοι που είστε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro